ensam hemma

hey hoes!
ligger i soffan och kollar på 2½ men, underbar serie alltså!
är jääätttetrött, mamma och bebben har åkt till linköping tills på måndag, så jag och gurkan är helt själva! så nu blir det feeeest.. haha eller inte, ska ta det lugnt i helgen :) fast ska hem till paulina på lördag och se på fotboll med alla grabbar! kommer att bli riktigt trevligt tror jag!

igår blev det middag hos paulina och pierre! vi åt tacos, spelade snurra flaskan och hade det allmänt kul. efter några öl så bestämde vi oss för att dra till casino, killarna spelade på automaterna och salmi förlorade en biljardduell mot en fullis som hette kenny.. vid 1 drog vi vidare till ego, rätt lagom med folk så vi tog ett bord  och forsatte självklart att dricka! haha vid 3 raggade pierre upp en svart taxi som vi tog till t-centralen, salmi var dock en aning onykter vilket resuöterade i en del spyor och kissäventyr..
när alla väl var hemma hos p&p igen var klockan 5 och alla hade såklart blivit hungriga, så det blev en nattlig måltid bestående av pommes frites med korv innan alla somnade!

vaknade vid halv 10, åkte till skolan runt halv 11 heelt ofixad och i gårdagens smink.. tur att man är snygg så att man slipper oroa sig för att se föjävlig ut ;)

nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kanske åka hem till X om jag orkar, han tjatar efter mig och jag förstår honom!  


men vi hörs senare, PUSS!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0