yeyeyee

Nu är globenhelgen slut för i år, känns konstigt för jag har knappt varit där i år. Förut har jag liksom varit där hela veckan och varit med på showerna och hjälpt till men inte i år. Vi orkade knappt gå i annexet idag för det var sjukt mycket folk och jättetrångt så man fick panik så jag blev jättetjurig. Köpte iallafall en fårkinnspadd och en tavla till boxdörren som man kan skriva på bara för att köpa nåt.

Vi hade iallafall jättebra platser på vip läktaren med pressen och kändisarna så det var najs. Roligast var att de va två turkar eller nåt som gick runt och intervjuade folk där från nån arab tv kanal, så jävla roligt. Och självklart kommer dom fram tills oss och frågar om vi vill bli intervjuade men jag svarade såklart TACK MEN NEJ TACK!

Nu ska jag städa mitt rum. Får ångest för att det är så jävla stökigt. Usch. Imorgon ska jag åka till stallet. Har inte varit där sen i torsdags, saknar min bäbis. Sen ska jag jobba.


Puss & godnatt!


Stockholm Internatinal Horse Show

tjenamors!
sitter hos min kusin, har precis duschat och fixat mig. Ikväll är det horse show i globen, sjuuukt taggad! årets tema är holland, vilket innebär mycket frieserhästar! lovelovelove.

sov hos adam inatt igen, riktigt myspysigt! fick massage med nån jordgubbsolja, mycket uppskattat från min sida måste flikas in ;)

men nu måste jag börja klä på mig! vi hörs senare eller imorgon!

PUSSINUSS! / Michaelaa

globen nu

Kom hem för en stund sen och nu har jag precis badat lite. Ska fixa mig lite nu och sen möta Michaela. Ikväll blir det globen igen!

Nepp dags att sätta fart så Michaela slipper stå och vänta på mig ;)




/Ange

bad romance


utgååååång

Sådär! nu har jag sovit lite och nu ska jag duscha och börja fixa mig lite sen drar jag upp till Michaela men tror hon sover eller nåt för hon är s.e.g i huvudet.

Vet inte vad jag ska ha på mig heller. Panik. Men det löser sig, får väl gå naken i värsta fall, succé!




Sthlm horse show

Idag var jag och Michaela och shoppade lite i globen. Fast det fanns typ inget roligt som jag ville ha. Köpte bara kingsland strumpor (den nya modellen), glansspray och ridbyxor. Fast jag hittade världens finaste jacka som bara va såååå jag. Den kostade dock 3800 vilket kanske är lite mycket för en jacka man ska rida i? jag vill iallafall ha den..



Här är den, fast jag ville ha en svart dåra, med silverstjärna. Erkänn att den skulle passat mig perfekt ;)

Nu ska jag sova en stund tror jag så jag är pigg ikväll. Det blir utgång och innan ska vi äta middag och sådär hos Michaela. Fast jag tänkte på en sak förut idag...det är ju het meningslöst att gå ut på krogen när man har pojkvän, finns ju ingen anledning alls men men. Jag och Rebecca får hålla ihop, och det lär ju sluta bra heheheh ;)

Jag har btw färgat håret också, väldigt skönt :D



/Angelina

har inget att ha på mig...

Är försenad som vanligt, och har fan inget att ha på mig, hatar det för hela min dag blir förstörd då om man har fula kläder. Egentligen har jag väl massa kläder men INGET som blir bra..bläääääääää.

Ska åka till stallet snart, bussen går 14.20, ska bara mocka och fixa fodret sen ska jag in till stan, så aa jag har jävligt bråttom men skitsamma, fint folk kommer alltid sent riiight.

Imorgon är det globen :D




/angelina

onsdag

Idag har jag ridit, shoppat och jobbat! blev ingen bio, men rätt skönt för jag har migrän...Har fixat naglarna men inte hunnit färga håret. Men ska göra det imorgon!

Nej nu ska jag sova hade jag tänkt. Gick upp jättetidigt idag, 9.30 så börjar bli lite trött.


Godnatt <3
/angelina

ange har fel

haha, ange hade faktiskt fel ;) jag brukar, eller rättare sagt brukade säga tjena! inte tjaa.

ligger i sängen och tittar på tv, är verkligen dödstrött!

imorgon är det skola och sen ska jag och ange shoppa en stund, på kvällen blir det som sagt bio eller utgång.. hur jag ska göra vet jag inte än.. börjar rätt tidigt på torsdag och just nu känns det nästan som att jag har feber så jag kanske borde vila upp mig tills på fredag? jaja den som lever får veta.

nu ska jag dricka te som min älskade lilla bror har gjort till mig! det är bra att han lär sig tidigt att man alltid ska passa upp på tjejer.

hörs imorgon, eller som adam brukar säga: sov gott, dröm sött, vakna lycklig!

PUSS&KRAM!

/ Michaela.

juste

jag fick en biobiljett idag från mitt jobb för att jag är så duktig! så imorgon blir det ingen utgång av några anledningar så jag och Michaela ska gå på bio och se saw 6, om jag vågar ;)



tisdag

tjaaa (som michaela alltid säger och låter som en kråka...)

Händelserik dag..Not. Jag gick upp halv 12 och då åt jag frukost och chillade vid datorn och retade min brorsa som va "sjuk" för att han hade tagit den där jävla sprutan, tur att man är immun. Sen åkte jag till stallet och tog hand om min bäbis, hoppade idag för nån vänlig själ hade bärt (vet att det stavas burit men det låter så fult på nåt sätt) in lite hinder i ridhuset. Jag har varit så lat och inte orkat göra det på 3 veckor så har bara ridit med bommar under den tiden, men idag blev det lite hoppning, JÄÄÄTTEKUUL :D:D:D det är fan det bästa som finns att hoppa, efter sex..

Sen åkte jag hem och åt lite för jag va fett hungrig och sen åkte jag till jobbet. Och nu har jag jätteont i huvudet. INTE kul. Så nu ska jag knarka ipren och sova, om en stund. Innan halv 12 har jag bestämt.

Imorgon ska jag hinna med rätt mycket så nu ska jag fan sova. fast först ska jag spela lite bubbels som jag är bäst på.


God natt!
/A

måndag

Just nu kollar jag lite på ullared. Kul som vanligt. Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade lite sent. Marcus fel som vanligt ;) han är typ världens lataste :) Åkte iallafall till stallet vid 3 och red osv. Gick jättebra faktiskt. I veckan ska P vila lite, han brukar alltid vila den här veckan eftersom det är globen då. Iförsig ska jag inte vara där så mycket i år men det får nog bli så ändå, har ändå rätt mycket att göra:

Tisdag: rida, jobba
Onsdag: shoppa, fixa naglarna, färga håret, rida, utgång!
Torsdag: shoppa (?) jobba (om jag orkar)
Fredag: Globen middag + utgång
Lördag: sova, rida
Söndag: Globen



Nu ska jag fortsätta kolla på ullared. Och förbereda mig för att borsta mitt jättetoviga hår :'(



Puss!

hej

HEEEEEEEEEEEEJ!!!!!
har inte så mycket att blogga om men om man har en blogg måste ju uppdatera lite  ibland. Igår var vi på bio, new moon såklart. den va väl helt okej. Jacob hade as het kropp, mmmmmmmmmmmmmmmmmm....! men edward är ju ändå bäst.
idag har jag inte gjort ett skit. inte ens varit ute. hehehhoohohoohhoho. ASKUUUUUUL!!
men nu ska vi sova har jag bestämt.
/A

nu händer det grejer!

hej hopp!
har inte haft tid att skriva på ett par dagar nu, har verkligen haft fullt upp!

en stor nyhet som jag fick reda på igår är att pappa och hans camilla har köpt en stoor villa i länna! sjukt fint hus med både bastu och bubbelbadkar, haha har nog inte fattat det än..

men nu måste jag ta ett bad och imorgon är jag ledig! skriver kanske sen om jag har ork :P

PUSSS! / Michaela.

lördag

Nu ska jag åka till stallet. Det är sol ute för typ första gången på 3 veckor så jag ska rida ut tänkte jag. Sen åker jag till Marcus och ikväll ska vi på bio och se new moon! :D


Eftersom Michaela aldrig skriver så gör jag det åt henne. Hon drog ut igår, till metro och hon fick nästan med mig men jag bangade som tur är med tanke på att hon drog kl halv 12 typ och åkte till nån fest i zinken :S wierd..Nu är hon nog hos sin kusin tror jag, eller hos nån på A. Jag vet inte ;)


TTYL

/Ange

är det bara jag...

som inte fattar det här. jag har provat flera gånger men det kommer fan inga ringar för mig :(


tryck Upp, Upp, Ner, Ner, Vänster, Höger, Vänster, Höger, B,A, Enter, Upp, Ner så kommer det massa ringar!


!


fredag

Ikväll ska jag ligga hemma och äta chips, alldeles ensam.. Jättemysigt, not.














thursday

heeey!
kom nyss hem från skolan, riktigt bra dag med 2 timmars projektarbete som vi utnyttjade väldigt bra! känner på mig att det kommer bli succé!

snart ska jag och min kusin kila ner till SATS och träna lite, idag tänkte jag att jag skulle fokusera på magen och konditionen, vilket jag oftast slarvar med men idag jävlar!

ikväll ska jag och adam gå på bio, vi ska se 2012! den verkar jättebra så jag hoppas att den lever upp till det. efter bion ska jag hem till min kusin och sova, ska nämligen jobba på intersport imorgon så då kan jag och min moster åka samtidigt.

men nu är det dags att återgå till min hurtiga liv och lämna den här dumburken, fast det var ju lite taskigt sagt, min data är faktiskt min egna lilla bebis <3

peace out alla tjockisar och latmaskar!

/ Mickis.

dagens låt


hej

Michaela tjatar om att jag ska blogga så jag får väl lyda henne då förengångsskull..Fast, har inte så mycket att skriva om. Inget intressant har hänt faktiskt. Men det kan man väl inte vänta sig en helt vanlig tråkig tisdag. Nä precis..Hade världens suraste kund i telefon idag på jobbet, haha börjar alltid garva då. Orka bli så jävla upprörd liksommm..

Ska duscha när min brorsa är klar i badrummet, han är så jävla seg. Och vill inte veta vad han sysslar med därinne. haha.

Imorgon ska jag jobba igen och rida. Så den dagen blir inte så intressant. På torsdag är jag ledig så då ska jag till stallet, som vanligt och sen till marcus som jag inte träffat sen i typ söndags, saknar honom lite!

Nu är han klar såååå

Hejdå fulingar.

träningsvärk!

heey!
ligger i soffan och dricker te, kollade nyss klart på desperate housewifes! så jävla spännande och bra serie! lätt 5 av 5 toasts.

idag var jag hemma från skolan, min hals var inte i det bästa skicket imorse så jag kände inte för att gå upp från den varma och sköna sängen <3
gick upp vid typ 1 för att ta en långis med bebben, tur att man har en underbar mamma som tar alla morgon promenader så att man får sova ut i alla fall!

nu på kvällen hade jag dressyrträning, cappuccino var fin och avslappnad, nästan lite seg men det är ju bara att jubla över! vi tränade mycket övningar med rak häst, nyttigt för mig som lätt böjer och ställer lite väl mycket ibland!

imorgon är det nationella i svenska sen slutar vi, ska hem och gå en runda med bebben och sen ska jag sticka iväg och träna en stund eftersom det inte blev av idag, men det kanske var lika bra eftersom min träningsvärk inte är speciellt mild!

men dags för mer te och en film, sov gott!

PUSSSS! / Michaelan.

tisdag

Hej bloggeeen!

Dagen ser ut precis som gårdagen, alltså rätt värdelös och tråkig. Men thats life. Ska till stallet om ungefär en timme, inte glamoröst nånstans, speciellt inte med tanke på vädret. Usch vad hemskt! Sen ska jag direkt till jobbet. Har bestämt mig för att börja vara lite duktig igen och jobba när jag ska osv. Början på mitt nya duktiga liv ;) kanske borde plugga lite då också...eller inte! nån måtta får det fan vara! hehe

Idag och imorgon ska P gå dressyr i ridhuset, han är så alldeles för busig och pigg just nu, så nu blir det hårdtrimning och om han bockar eller nåt idag, då jääävlar. Hade sjukt ont i ryggen igår bara för att han va så vild. Tur att jag älskar honom mest ändå.

Nepp, dags att sätta fart och börja dagen. Ligger fortfarande i sängen liksom, inte bra.



Ciao!
/angelina




ibland blir jag så trött..

på mig själv! klickade nyss hem ett par skor från nelly.. gaah! nu får det fan vara nog på ett jävla bra tag. skorna var iaf ett par svarta ankelboots i mocka med 12 cm klack! klassiska och casualt snygga både till vardags och till party.

passet på SATS blev jävligt intenstivt, körde igenom helkropps programmet som vanligt men fokuserade mycket på magen och fyfan höll nästan på att börja gråta av mjölksyra, tur att man har prestationsångest så att man puschar sig själv!

nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar upp till skolan imorgon!

sov gott, dröm sött, vakna lycklig!

PUSS / M.


taggad

Fick mina biljetter till globen idag från jobbet så nu är jag fett taggad! 2 veckor kvar till en av årets höjdpunkter! Just nu håller jag på att bestämma mig för vilken färg jag ska ha på naglarna, mycket svårt val..och oerhört intressant i knooooow.

Förresten är jag lite sur på Michaela som springer till SATS varenda jävla dag och tränar utan mig. FETT dålig stil. Känner mig som en tjockis då ju..SKOJA.

Nu ska jag sova. Om typ 10 min.


Godnatt.



SATS

aloha guys!
det här blir ett jättesnabbt inlägg! ska precis springa ner till SATS och trimma lite, är sjukt taggad idag! ipoden är laddad och humöret är på topp, inte ens vädret får mig att bli deppig! woho, vilken härlig måndag.

vaknade upp pigg redan halv 7 imorse.. vad har hänt med min morgontrötta sida? gick upp med min moster och kusin, vi gjorde en stor frukost med stekt ägg, bacon, yoghurt och massa annat gott! sen fixade vi oss och tog halv 10 bussen till skolan. först hade vi 1 timmes projektarbete, vi har kommit riktigt långt vilket känns superskönt eftersom vi inte ska ha redovisning förens i april. sen var det lunch och till sist historie seminarium! historia är fasiken inte min grej, men men peppar, peppar ta i trä ;)



TTYL, nu blir det träning!

pusss! / M is all over the place <3


A

Godmorgon!

Skoja bara, gick upp kl 11 faktiskt. Hade nog sovit längre om inte Michaela hade ringt och väckt mig, men det var ju rätt bra för det är ju inte kul att sova bort alla dagar..

Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag dra till stallet. Blir lite hoppning för min häst idag hade jag tänkt. Sen blir det jobb. Vi skulle ha nån utbildning eller vad det var idag, så jag ska vara där tidigare än vanligt.

Och eftersom jag jobbar idag kommer jag missa ullared. Life sucks! :(

Har förövrigt städat mitt rum, wohooo. Det var otroligt jobbigt men jag klarade det. Inte helt klar men ändå, man kan iallafall se golvet nu.



Hejdå.

hos min kusin

shululuu people!
sitter hos min kusin, vi ska strax sätta på en film och dricka te!

igår tillbringades hela lördagen med adam! mysig dag med mycket skratt, senare på eftermiddagen gick vi ner och köpte pizza, godis och ben and jerrys glass, haha nyttigt eller vad? haha.

idag har jag och min kusin haft en kanon härlig dag, vi hyrde en film som var asbra och sen har vi bara tagit det lugnt, ville åka iväg och träna men det får bli imorgon!

men nu är det dags för film och te, sleep tight!

/ Michaela it is!

...

Paradise hotel va ju underhållande, den där jackie verkar ju vara en riktigt skön tjej.

Ska städa mitt rum snart. Om ett tag. När jag orkar. Det ligger kläder på hela golvet. Inte riktigt okej. Ska fan övertala mamma att skaffa en städare. Men hon vill typ inte ha nån okänd utlänning i lägenheten, förstår henne iförsig. Men det är så jävla jobbigt att städa.

Imorgon ska jag jobba. Och på tisdag och onsdag. Kul! (not)







/ANGE

boring...

Jag har sjukt tråkigt. Sysselsätter mig med att spela tetris och äter glass och vit chokladsås, as gott :D haha, jävla tjockis jag är. Tur att jag börjar gymma nästa månad..

Råkade shoppa lite också. Nya uggs och lite annat skit. Men nu ska jag inte köpa nåt mer för om 2 veckor är det globen :D

Michaela som klagar på att jag aldrig bloggar sköter det ju inte sådär jättebra själv heller. Vet inte ens vart hon är, men hon dyker väl upp snart...


Btw har jag haft en nykter helg, känner mig väldigt duktig! Förstår att alla är väldigt stolta över mig.



Puss!
/A

vilket skämt.

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt min häst. Idag kom det några som skulle provrida, jag red först och då gick det jättebra så jag var nöjd. Sen skulle tjejen rida och när hon började galoppera så bockar han lite och sticker iväg så hon flyger av. Jättekul. Verkligen. Jag fick stå och skämmas lite (som vanligt?) men som tur är så överlevde hon iallafall utan skador..




Nu: duscha!




TTYL


coolt

Den här ska jag och Michaela köpa, passar oss perfekt med våran kända och as coola blogg. Vet att ni är så avundsjuka, hihihihi. Härma oss inte nu, som vanligt. SUCK.






Nu ska jag duscha..eller jag menar bada, mycket roligare!

fredagen den 13:e

Nu ska jag dra till stallet. Frågan är om man vågar rida idag, slutar väl med att jag ramlar av och dör eller nåt...




TTYL

godnatt

Nu ska jag sova, fan va skönt. Fast måste städa mitt rum först för det är kläder överallt, och på hela sängen. Ska fuska med lite brun utan sol också, hehehe. Man får faktiskt det när man typ aldrig hinner sola ;)








/angelina

livsnjutaren


segt..

Är astrött, ändå låg jag i sängen typ halva dagen så jag borde inte vara det. Fast det är säkert för att jag är sjuk, blir aldrig frisk..

Imorgon är det iallafall fredag, wohooo! vet dock inte vad som händer än, har lite olika förslag...så vi får se. Är inte så sugen på krogen egentligen, samma sak varje helg. Men blir säkert så ändå om jag känner mig själv rätt.

Nu ska jag äta eller nåt annat roligt.





*A

helt vanlig tisdag

Kanske ska blogga lite nu då. Har precis ätit för jag var fett hungrig, så då är det ju bra att äta. Jobbet gick bra, jag var väldigt duktig faktiskt. 2 dagar kvar sen är det helg, skönt.

Vad har jag gjort mer då? internetshoppat lite, dåligt jag vet men det är ju så lätt så det blir ju lätt att man råkar göra det....Men jag gillare.

Nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln och tönta mig lite mer sen ska jag sova med min lilla älskling Dennis, världens gulligaste hund <3



Bye fuckers
/A

shopaholic...

jag hatar att man kan shoppa på internet.. det är verkligen värsta fällan sådana här kvällar när man inte har något att göra.. i alla fall, klickade nyss hem ett par lår stövlar utan klack från nelly, jag behövde faktiskt ett till par stövlar att ha till vardags!

nu ska jag dricka upp mitt te och sen lägga mig och kolla på en film!
imorgon är det skola, sen ska jag in till jobbet (intersport) och köpa lite träningskläder, och på kvällen ska jag och mamma träna!

hörs imorgon guys, sleep tight! PUSS <3

/ Majk.


trötter

kom nyss hem från stallet, träningen gick helt okej, kände mig lite seg så såg mest till att han lyssnade på hjälperna och att han skulle bli avslappnad istället för att kräva så mycket.

nu ska jag göra en kopp te och kolla på desperate housewifes! TTYL HONEYS


pussssar! / Michaela.

Happyyy

Najs. Hittade nyss en ny ralph lauren kofta i ena garderoben, Wihooo! Tydligen mammas men den sa att den hellre ville att jag skulle ha den på mig.....


Nu måste jag fan dra. Ber till gud (eller nån) att min häst inte har rullat sig.. PLEEEAASE!



<3

/Angelina

tisdag

Ska åka till stallet nu sen direkt till jobbet så blir inte så mycket bloggande för mig idag. Tror ni klarar er.





See yaa dont wanna be ya!
/A

bedtime!

shit, klockan är halv 2 och jag är pigg!? nej nu måste jag fan sova, ska ju redovisa mitt PM imorgon! känns som att jag vill vara pigg så att allt går som jag vill..

satt och nördade mig lite framför camen, haha det är den bästa sysselsättningen när man är uttråkad!

hm, är faktiskt sugen på att skriva lite till så jag kan väl berätta om veckans planer i brist på annat: 

tisdag: skola, dressyrträning mellan 18-19
onsdag: skola, träning på sats
torsdag: skola, träning på sats med adam!
fredag: jobb på intersport, party at my place
lördag: tävlingar i stallet, filmkväll?
söndag: bara slappa heeela dagen!

men nu måste jag fasiken gå och lägga mig, eller rättare sagt sätta på en film i hopp om att jag ska bli trött!


bjuder på den här "jag-har-tråkigt-så-jag-nördar-framför-camen" bilden! enjoy


puss&kram, sleep tight! / M is the shit

,

Jag vill ha den här!




najs


blogga

fattar inte vad michaela snackar om, har bloggat flera gånger ikväll men aja, kan ju göra ytterligare ett inlägg så hon blir nöjd.

Vet fan inte vad jag ska skriva bara, bloggtorka, aa litegrann kanske..Just nu håller jag på att borsta håret, det är så jävla tovigt, inte kul. Sen ska jag måla naglarna och sådär sen ska jag sova fast innan jag sover ska jag kolla på desperata hemmafruar. Najs.

Idag har jag inte jobbat, jag vet. väldigt dåligt. men skitsamma, imorgon ska jag dit, och onsdag och torsdag. Har ridit idag iallafall, gick sådär..fortfarande omotiverad och nere i en svacka, astråkigt..har ingen lust typ. eller jo, eller vet inte...känns som jag rider som en kratta och P gör lite som han själv vill, latmasken nr 1, därför vi passar så bra ihop ;)

Näpp nu pallar jag inte blogga mer.

Pusspuss!
/a





duktigt av mig!

hej igen!
eftersom ange suger på att blogga fast jag har tjatat på henne fleeeera gånger så tänkte jag passa på att informera alla om att ange faktiskt har gått och skaffat sig en pojkvän!? ja hur otroligt det än låter så är jag jätte glad för deras skull och marcus är faktiskt jättegullig ;)

aja nu åter till mitt, kom nyss hem ifrån ett träningspass med mamma på sats! i'm so damn good.

men dags för plugg, TTYL!

<3

/ M is for Michaela!!!

**********


lite finare, lite bättre

 

 

 


ULLARED

Bääääääääästa!


måndag

helluu!
kom nyss hem från en promenad med min hund, känner mig lagom uttråkad just nu.. måndagar suger!

dagen har varit rätt tråkig, skola mellan 12-15, sen tog jag en sväng i centrum för att titta på lite kläder, men det slutade med att jag åkte hem med ett par jeans och ett jättefint halsband!

imorgon är det skola från 8-14 sen ska jag hem och byta om innan jag sticker ner till stallet för att träna! sjukt taggad.

i helgen är jag ensam hemma! funderar på att bjuda hem lite folk och ha en allmänt härlig kväll.. det återstår att se. på lördagen ska jag i alla fall vara med och ha hand om tävlingarna i stallet, ska bli askul eftersom det är dom högre klasserna!

aja nu ska jag äta middag och sen blir det plugg, ska redovisa ett PM för klassen imorgon.

puss så hörs vi  senare!







klockrent

hahaha Michaela är ju bara för skön med hennes hiss & diss lista. Läste den lite noggrannt nu och fattade precis vem hon syftade på. H A H A.

Sköööning!


Hockeyfrilla och löshår går fetbort. Men alla kan inte va lika snygga som oss, och det är väl en jävla tur.

mysigt

Bra att Michaela lyssnar på mig och bloggar. Ett plus i kanten för henne. Fattar dock inte varför hon kallar mig färsking när hon inte ens va ute igår, hallåååå...hon är största färskingen eveeer. sen att vi drog hem kvart i 1 kanske inte ska nämnas, men nu gjorde jag det ändå...

nepp, ska fixa mig lite nu. men ingen utgång ikväll, sköönt.



TTYL, a

hiss & diss

sitter med fötterna i ett varmt fotbad nu och filmen suger så jag tänkte göra en liten "hissa och dissa" lista

DISSA

1. dåliga extensions - alltså "fjortis" löshår, tjejerna har oftast porrblonderat axellångt hår som de plattar och sen knäpper de fast typ tre tunna små hårförlängningsrader!? det ser ju typ ut som en nyare och längre modell av den forntida "hockeyfrillan"! INTE OKEJ!

2. fejk-uggs, usch så fula! har nog inget mer att tilllägga om dom, eller jo juste, man går som ett lobotomerat cp.

3. vädret, haha ja men helt ärligt vädret suger ju! håret blir förstört så fort man kliver utanför dörren och vinterjackan mår inte bra av allt regn, man vill ju bara krypa ihop i soffan med en mysig filt och en stor kopp te och vänta på att våren ska komma.


HISSA

1. lackleggnings! en rikig hit i garderoben som passar både till vardags och till fest, alltså ett måste i höst och vinter!

2. mathildes utbud av uggs! finns i alla möjliga storlekar, färger och modeller, check it out ;)

3. jag vill hissa sverige demokraterna, de vill bl.a. sänka skatterna samt sänka antalet invandrare som forslas in i sverige varje år, vi tar liksom in fler än våra granländer tillsammans! ja till att SD ska få komma upp i riksdagen!


nu har jag bloggat massor som angebange eller "färskingen" ville, hoppas att hon har en å annan åsikt vi får ta del av eftersom jag har varit så kreativ den här kvällen!


pussar och sov gott!









JAG ÄR BRA

ange säger att jag är en färsking för att jag inte följde med ut idag, lite smått skrattretande eftersom det är hon som är färskast av oss när det gäller alkohol ;) jaja jag säger bara koskenkorvaaaaaaa, blåbäär, bluberrry! that's my fucking line!

peace out fooks / M is for Mickey

fy f*n vad dåligt...

svenska folket röstar i idol!! hur fan kan man vilja ha kvar någon som har tovat ihop hela håret i små korvar, rör sig som en tvångshandikappad med nervfel och en basröst som en bongo trumma? HALLÅ! inte okej.. mariette suger kuk och rabih borde fått stanna.

sitter här i soffan med mamma och patrik, jag och mamma ska snart ha lite fotvård och manikyr! riktigt myspys ;)

idag var det jobb på intersport, dagen gick snabbt och vi hade kul som vanligt! dessutom kom vääärldens finstaste valp in i butiken, eller hon var 6 månader och hette nikita. en spetsblandning med lite inslag av amstaff vilket gjorde att hon var lite mer bastant i kroppen än en vanlig spets, hur som helst så visade det sig att dom skulle omplacera henne och hennes syster pga. att dom inte hade så mycket plats hemma för 4 hundar.
vi har ju pratat om att skaffa en till hund, och med tanke på att våran kille redan är så stor så vill vi ha en mindre och pang! så dyker hon upp från ingenstans! hon var cremefärgad med svart ansikte och var ungefär i knä-höjd - alltså perfekt storlek! fick i alla fall nummret till dom som hade henne så vi ska väl diskutera lite här hemma och sen ev. åka och titta på henne igen, hoppas hoppas hoppas!

imorgon blir det en lång dag i stallet, klubben ska anordna en clinic om ryttarens inverkan så jag ska hjälpa till att fixa i ordning hästarna och se till så att alla hästbyten och ryttare kommer på plats!
på kvällen ska jag, pappa och camilla hem till oskar (min farbror), han fyllde nämligen 22 år i tisdags så det blir lite party och mingel där ett tag. senare efter allt mingel snackade jag, ange och jessi om att gå och se saw 6 som hade premiär idag!
hur som helst så kan morgondagen inte bli annat än underbar!

men nu är det dags för ett behagligt fotbad, TTYL!


PUSSSS!







party friday!

Har precis duschat och nu ska jag börja fixa mig lite sen drar jag hem till Jessica och förar lite med koskenkorva blåbär, haha favorit i repris. Sen blir det utgång! vet inte vart än men det löser sig....


Ikväll ska ingen spy, decka eller bli utslängd. Inte för att vi brukar det men iallafall.




PUSS!

/Angelina




Idag...

skulle jag gärna haft dom här på mig. Någon villig får gärna köpa ett par till mig.


hahaha

min syrra sitter och lyssnar på astöntiga gamla låtar, som typ den här. vi va fett kära i honom när vi va små. tur att jag fått lite bättre smak för han var fan inte snygg...


hej.

inte så sugen på att gå ut för det regnar...men nu måste jag fan sätta fart. Stallet och sen jobb, idag ska jag fan gå dit!



Imorgon är det fredag :D äntligen tänkte jag säga men jag har väl typ haft helg hela veckan...




TTYL
/A

god morgon!

sitter och äter yoghurt med blåbär i och dricker nypressad juice, har följt LCHF (low carb high fat) metoden i fyra dagar nu! det innebär att jag skippar kolhydraterna dvs. pasta, ris, potatis och bröd och äter mat med lite mer fett i dvs. kött, fisk, ägg, grönsaker och frukt.

igår var jag i stallet hela kvällen och hjälpte regina och isabell, fick ta ett pass på yatzi när jag var klar med alla hästarna och det gick supebra! han är ju vääääldigt knepig men det gick otroligt bra, en riktigt fin liten ponny det där!

nu ska jag kila iväg till plugget, vi slutar klockan 1 idag så det blir en skön dag, om vi bortser från vädret...


TTYL, PUSS!









tttråååkkiigggttt

kunde inte jobba idag..är lite för hes. så jag gör inte ett skit just nu, är inne på facebook som är så jävla tråkigt, händer inte ett skit. men ändå är man alltid inne.

dessutom är jag omotiverad till ridningen, känns som ett tvång. hatar det. fast vet ju att det alltid blir så vid den här tiden. men jag vill ändå ha en till häst. fast vill inte sälja lilla P, så det är ju lite jobbigt. Sen att han är lite extra jobbig just nu gör ju inte saken bättre, reser sig i gången och beter sig cp, och rullar sig extra mycket varje dag i leran. suck...älskar honom ändå, såklart. men ibland går han mig på nerverna. fast idag va han skitfin när jag red så då blev jag glad, det va kul. det enda som kan få mig motiverad när jag tycker ridningen är tråkig är att köpa nya saker, men snart är det globen så det är ju bra, kanske får mig lite back on track...

äsch skitsamma, ska sova lite nu eller nåt.

hehe



fattar inte riktigt men den är ändå rolig.

fortfarande sjuk

måste bara klaga lite till :D vet att ni gillar det. ne men jag är fortfarande sjuk..ska iallafall till stallet nu och sen till jobbet men får se hur länge jag kan va där med tanke på att jag är döende.

måste skynda mig nu..



.

är dödssjuk. och jävligt hes. måste fan va frisk imorgon så nu ska jag duscha och sen sova.


/ange

beach 2010

btw så har jag fixat gymkort till mig och michaela, AAAAS taggad :D finns pool också så vi kommer bli vältränade som fan. NICEEE :D

nästa månad börjar vi sen får vi se hur länge jag pallar... ;)

/A

sjuk.

som vanligt alltså. Sjuk IGEN. måste fan operera bort mina halsmandlar eller va de heter. alla tjatar om det men jag vågar inte. Haaatar att va sjuk.

Och eftersom jag är hes + ont i halsen kan jag inte jobba idag. Tror inte jag orkar rida heller. men ska dit nu och fixa allt.


Stackars mig:(

monday sucks

aloha!
ska precis hoppa in i duschen, sen ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och kolla på tv en stund before bed time. måste slå ange en pling också.. hon har tydligen fixat gymkort på hennes jobb till oss men hon har fått för sig att vi bara ska träna 1 gång i veckan, det kallar jag onödigt isåfall! vi ska köra på som FAN, fit for summer 2010!!

dressyrpasset på bäbisen imorse gick kalasbra! vi repeterade lite öppna och sluta, mycket övergångar och serpentiner i galopp vilket han behöver träna kraftigt på eftersom hans galopp inte är så stark, men han är ju som en liten fölunge så det kommer med tiden!

skola kl. 8 imorgon, ska upp tidigt och äta en ordentlig frukost vilket är ovanligt i min vardag.. måste fan bli bättre på den fronten nu när vi ska bli hälsosammare ;)

men som sagt, nu är det dags för en dusch!

sleep tight! PUSSS







åker till stallet nu!

heeejdååå

/Angelina

sova.

ska sova nu. mycket att göra imorgon, eller inte men iallafall. ska frisera hästen och rida + jobba, wohooo. måste köpa lite grejer med som min jävla hund bitit sönder, hatar henne ibland!!!

Har förövrigt blivit sjuk igen. det suger...


Godnatt!



Michaela hälsar btw att viagra inte funkar för tjejer, så ni vet..


/A

looooong time ago

hej igen!
har inte bloggat på evigheter känns det som, men nu är jag back on track! har verkligen inte haft någon som helst lust att sitta vid datorn den här veckan, rätt skönt att ha massa tid för annat :P

nu ska jag sova, dressyrträning med cappuccino imorgon bitti, uppdaterar om passet när jag kommer hem!

god natt! pussenusseeeeee









är det här ett skämt?

http://www.youtube.com/watch?v=opMiCyoRzYM

1

Nu ska jag berätta lite om min otroligt intressanta dag. Gick upp kl 1, åkte till stallet kl 2, hade träning för en tjej (va grinig hela dagen innan) så jag kanske va lite mean, menmen. Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och åt mat sen skjutsade han hem mig och min brorsa, som btw nästan har växt om mig, INTE ok!! känner mig kort..

Nu ligger jag i sängen och spelar tetris, jag är på g nu, snart är jag lika bra som förut., yeeeyyy.

Vet inte vad michaela gör, hon ringde mig förut och la på, idddiiot. men skitsamma hon bloggar väl nån vacker dag. Inatt va jag jävligt smart förövrigt. Eftersom det va lördag och jag inte va ute så väntade jag mig att nån skulle ringa och terra mig, vilket hände, men smart som jag va då så hade jag kommit ihåg att sätta på ljudlös, så jag vaknade inte, jävligt nice. MMMM ibland blir jag stolt över mig själv.

Eh nu ska jag fortsätta spela. hejdå


/A N G E L I N A SCHINKLER


RSS 2.0