seriös bloggning..

fan vad dåliga vi är på att blogga. JAJJA. Jag är typ världens dåligaste person, har inte jobbat på hela veckan, wohooo. Har roat mig med andra saker istället, typ ligga i en säng och mysa? sen har jag vänt på dygnet efter den där jävla kryssningen så jag är fett trött. Men iallafall.

Utgång ikväll, vad annars liksom? Vet inte vart än men vi börjar på metro iallafall.

Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Ska duscha osv nu, vi skulle tydligen åka kvart över 9 så jag har fan fett bråttom. wopsiiii.

Puss!



<3
/a

hehe

 

 


pensionärerna


blabla


skutan lover


godmorgon.

Vakna nyss och jag är sjukt trött. Men måste åka till stallet nu och rida lite osv. Sen ska jag sooooooooooovaaaaa!











BYEE!

assåååå.....

Har nyss ätit pizza, så jävla äcklgit men iallafall. Kom hem kl 7 från kryssningen, JÄVLA pensionärskryssning. idioter so m väljer att åka kl 7 på morgonen. Har fan inte sovit sen  i söndags? Och min mobil är död och jag hittar inte min laddare :'(



Det som häbder på östersjön stannar på östersjön...ELLER?




Nu ska jag fan sova. Jag ska jobba idag, skulle jobbat igår. Men jag tror att jag är sjuk. Hoppas inte mina chefer läser min blogg, itne så troligt men iallafall.



GODNATT!

back!

hellu!
har varit KASS på att uppdatera men har varit lite upptagen i någraq dagar nu så jag har inte orkat sitta vid datorn.

idag har jag och min kusin varit i stan heeeela dagen, vi har shoppat, fikat, shoppat ännu mer och gått på bio! vi såg the ugly truth, sjukt bra film!

ska jobba tis-fredag den här veckan, på mammas ställe.. vill bara jobba på intersport men vad gör man inte för sin älskade mamma? dessutom så behöver jag pengar och timmarna på intersport drar nog inte igång på riktigt förens i slutet på november.

men dags att sova! hörs imorgon efter jobbet, peace out <3









nu...

...drar jag till stallet!



btw..MICHAELA vart är du? call me!

tråkigt.

jag har feeettt tråkigt. har kollat lite på love actually men man har ju sett den typ 100 gånger förut så sitter bara och nördar vid datorn som vanligt. suck på mig..men vad ska man annars göra?

Jag är sjukt trött förövrigt, så nu vet ni det. Och så kan jag meddela att jag älskar min häst. Han va så jääkla fin idag på träningen, loooove him. Han kan fan göra galoppombyten på raka spår och det är jag fan riktigt stolt över, så som jag har kämpat med dom där bytena. Men ingenting är omöjligt!

Nu ska min brorsa göra nåt att äta till mig. Han ska ju bli kock säger han, nudelkock eftersom det är det enda han kan laga, han är fett stolt över att han kan göra nudlar. He needs seriously help.

Godnatt!

a men visst!


...

aaaaa....fast..eller...näää

Om gårdagen.

Efter att minst 5 personer kallat mig fyllo och frågat om jag var lite full igår kanske ni förstår hur det låg till...Inga detaljer skrivs ut här. Men vi var iallafall först på metro, träffade sjukt många man kände, jag säger ju det, världen är för liten. Inte konstigt att man måste flytta liksom.

Jag och jessica drog vidare till pilot sen, där man såklart också träffade sjukt många. Sen var hemvägen ett äventyr men jag kom hem levande.

Frågan är varför jag har sår på fötterna, handen, världens största blåmärke på låret osv osv. Dessutom kan jag säga att det var väldigt mysigt att dusha nyss.

Ikväll ska jag INTE dricka. Funderar på att bli nykterist...

Fortsättning följer.


/Ange

Nu SPÅRAR vi!!!!

Ska fixa klart mig nu, har lite bråttom för ska dra hem till Jessica. Hon + jag + en 70is = PERFEKT!

Vet inte hur vi kör ikväll. Nype, drinkbjudning på pilot tydligen och sen metro, ses där fuckers!



/AAAAAAAAAAA!

Nice

Har haft den här låten i huvudet typ hela dagen, störande? EH JA. Men jävligt mycket minnen, haha sjuk låt.


Snart fredag!!

WIHOOOOOOOOOOOOOOO imorgon är det fredag!! Ska firas med lite shopping och SOLA, ska fan sola 1 timme. Sen ska jag rida med och sen blir det UTGÅNG!!! är sjuuukt taggad!!!! :D och varje gång jag är såhär taggad slutar det med att jag typ deckar, spyr eller blir utslängd. But i like it!

Förövrigt så ska jag och Jessica, och eventuellt några till dra på kryssning såhär lite spontant på lovet, HAHAHA asså det kommer bli SJUKT spårat. Ni såg ju bara filmerna från förra, LÄNGTAR som fan. Koskenkorva blåååbär. FETTT KUUUUL !!!!

WIIIE kommer inte kunna sova nu för jag är så taggad inför imorgon och allt :D:D:D

time to GO!

ska precis åka till min kusin! vi ska äta middag, kolla på film och bara snacka skit <3

imorgon ska jag jobba på intersport i skrapan, alltså medborgarplatsen för er som inte hängde med ;) min moster är i alla fall butikschef där så det ska bli kul att få jobba med henne :)


/MICHAELA

bara en dag kvar till fredag!

Jag och Jessica är ÖVERtaggade inför imorgon :D Vill bara att det ska bli fredag NUU!!! Har precis ätit frukost och nu ska jag ut och träna igen, är jag inte duktig? Ska släpa med mig min brorsa för han måste faktiskt också börja träna lite mer så han kan bli fotbollsproffs.

Ska åka till stallet vid 1 nångång. Eventuellt skritta en sväng idag, tycker att han va lite tjock i ena bakbenet, typiskt, men rätt väntat med tanke på vad han lyckades med. Jag som ska tävla nästa helg. Vi får se hur det ser ut idag och hoppas på det bästa helt enkelt.

Efter stallet blir det jobb till kl 9 som vanligt. Men nu: Träna!

trötter

ligger i sängen och ska precis kolla på nyaste gossip avsnittet! det kom egentligen ut igår men datorn krånglade så jag får se det nu istället, har liiite abstinens!

lång dag idag, hade historia prov kl 12 och sen slutade vi. var hemma runt 2, bytte om till stallkläder och sen cyklade jag ner till stallet. hjälpte regina och isabell med deras hästar.
borstade, lindade, sadlade, tränsade, skrittade fram, skrittade av 8 stycken hästar idag! fick rida ett lite lättare pass på london också, så underbart fin häst och dessutom underbart välriden!

var klar med alla hästarna runt halv 7 men kände för att pyssla lite extra med london så jag duschade och fixade med honom i 2 timmar. kom hem runt halv 10, kände mig helt matt så tog ett varmt bad och sen har jag bara legat här i sängen och kollat på tv.

imorgon är det skola, börjar halv 11 och slutar 13.00, sjukt skönt! på kvällen ska jag hem till min kusin och äta middag, ska sova där också eftersom jag börjar jobba på intersport med carro på fredag.


men nu är det gossip dax!

PUSSS OCH NATTINATTI!








Jag hade rätt!

 

Michaela tjatade om att man bränner mer fett när man går, men det fattar ju alla att det inte stämmer. Det är bara nån lat jävel som kommit på för att dom inte orkar springa. Blev as lack så jag sökte på google, min bäste vän och räddaren i nöden. Man kan fan hitta allt på google. Och kolla här vad jag fick fram:

 

4. Fettförbränning
Myten: Låg- till medelintensiv träning, till exempel promenader och långsam jogging, är bästa sättet att träna om man vill förbränna fett.
Verkligheten: Du bränner betydligt fler kalorier vid löpning och liknande aktivitet i hög fart.
Anledningen: den högintensiva träningen förhöjer fettförbränningen under lång tid – så kallad efterförbränning – ibland upp till ett helt dygn. Dagens totala energiförbrukning är alltså långt viktigare än vad du bränner under själva promenaden.
Experterna: I en studie, där forskarna räknade in nedlagd tid, energi och resultat, visade sig den högintensiva träningen vara nästan tio gånger så effektiv som den lågintensiva, skriver Fredrik Paulún, näringsfysiolog, i boken ”Allt om fettförbränning”.
– Lågintensiv träning är bra för fettförbränningen, men högintensiv träning förbränner, totalt sett, ännu mer fett – och samtidigt kolhydrater. Problemet är att vanliga motionärer oftast inte klarar av att träna på så hög belastning, säger idrottsfysiolog Artur Forsberg.

 

Läs det där nu Michaela och förstå att du måste jogga istället för att gå!

 

Kollar förövrigt på fråga olle, och dom har filmat från sunny beach. Fett äckliga bondeincest tjejer som åker till världens äckligaste ställe, sunny beach?! fyfan. Okej att magaluf va lite dräggigt men ååh vad är det där då? Underhållande iallafall.

 

Puss!


yeeyeyee

Haha vill ni veta en liten rolig sak? eller det var inte så roligt men eller lite, det va så inte kul så att det blev kul. Idag när vi var påväg till stallet så går mammas bil sönder mitt i en korsning vid rödljuset. HAHA, växellådan pajade. Den där bilen är så jävla dålig. Men nu ska den nog skrotas, och den är inte ens så gammal, eller säljas och vi ska köpa en ny, eller mamma dåra. Tur att Frank finns iallafall, han kom som en räddande ängel och hämtade bilen ;) haha. Jag drog dock till bussen så jag missade det.


Jävla otur vi har alltså. Men jag tyckte ändå att det var liiite komiskt.


Nu ska jag bada, känner mig lite riiiiiiisig. Mitt hår är nästan lika risigt som ***s HUEHEUEUE nä nu överdrev jag MYCKET. Men ändå.

Sen ska jag kolla på fiiiiiiiiiiiilm och gossip girl, vadå att chuck bass är bög??? :'( NOnoNooo


/A

?!!

Jag överlevde joggningen, Wohooo. Okej jag höll på att dö ett tag men sen gick det fett bra, kan ju inte gå annat än bra för mig, som den stjärna jag är!

Har precis ätit lite, bullar och sådär. Apropå ingenting så hatar jag den där ellen, lesbiska tjejen på tv som dansar så jäkla fult, och det finns inget på tv så "kollar" på det. Hon stör mig.

Nää, man kanske ska sätta på sig lite ridkläder och dra to the stable. PuckoP ska vila idag, så vi ska ju bara gå en promenad. Hans hage är förövrigt JÄÄTTElerig, igår hade jag jävligt tur för jag har snott nåns fula skor som stog i stallet och jag vill inte förstöra mina när jag ska gå i leran men problemet är att det är strl 39 och jag har 36, så dom fastnade i leran och då flög min fot ut men jag fixade det med min otroliga skicklighet!

Känns som att det här blev jäätteintressant men åååh det skiter jag i. HEJDÅ.

Dagens sexiga stalloutfit:
Ridbyxor
Uggs
Canada goose sväst
Kl strumpor
Kl jacka

Ja man måste ha varma kläder så jag har jacka OCH väst.

!/#&/&!%#%#

Men vafan, jag skrev värsta långa inlägget så försvinner det, KUUUUUL.

Aja, jag ska iallafall ut och.....JOGGA! nu (!!!) känner att jag måste börja få tillbaka min kondition, den finns nog någonstans, gäller bara att hitta den liksom. För två år sen va jag bäääst, då vann jag över alla och fick mitt rekord 9.38 på 2.5 km, SLÅÅÅ DET OM NI KAN! okej det kan ni säkert, speciellt killar men ändå.

Fast jag kan erkänna att jag endast vann pågrund av att jag är så äckligt tävlingsinriktad. Så jag skulle vinna om vi körde idag med, bara för det. Även om jag skulle dö efteråt.

Nu vet ni det.


/ANGE - lina

äntligen

nu har jag pluggat klart och klockan är snart 3... lyckat! haha typiskt mig, men jag har faktiskt pluggat och gått igenom allt förra veckan men fick ångest idag av tanken att jag kanske skulle glömma något men den känslan behöver jag ju inte ha nu i alla fall! allt är garanterat med.

men nu orkar jag inte ha ögonen öppna längre så det är nog dags för min skönhetssömn ;) TTYL
 

PUSSS & GOD NATT!










plugg

usch, är inte sugen på att plugga men vad ska man göra? har historia prov imorgon och jag måste fan få bra betyg annars blir jag besviken på mig själv!

idag har jag varit hemma... mådde inte bra imorse och vädret gjorde ju inte det hela bättre så jag "råkade" somna om.. vaknade upp vid typ halv 12 och då gick jag ut på en långis med bebben och sen åkte jag till stallet och red ett dressyrpass. Cappuccino gick KANON idag, hans takt i galoppen var så rund och fin vilket gjorde att han faktiskt blev ridbar och flexibel vilket är rätt ovanligt! så jag är verkligen supernöjd <3

Imorgon är det skola, har en liten sovmorgon som tur är så jag börjar inte förens 10.30! då är det historia prov och sen slutar vi, riktigt chill.

efter skolan ska jag till stallet och hjälpa regina och isabell med deras hästar, sen ska jag hem och köra med pappa.

men nu måste jag faktiskt plugga vidare och det suger.. men vi hörs imorgon!


PUSSSAR!  / M the one and onlyy








Saw 6




segt.

Ska gå och lägga mig typ nu, men tänkte bara blogga lite, vet dock inte varför för jag har väl inte nåt speciellt intressant att komma med men iallafall.

Idag blev det lite markarbete/hoppning och det gick jättebra i början, och aa hela tiden förutom att han bara blev piggare och starkar hela tiden och jag red på novabettet så hade ju inte så mycket att säga till om, la ihop hela övningen till en bana i slutet, en såkallad evighetsbana som man kan hoppa hur länge som helst från typ alla håll osv. Men han blev bara vildare och vildare. Slutade med att han bockade ut från ridbanan (det är inget staket runt den utan bara en liten kant typ) och höll på att gå omkull, och då slutar han ju inte bocka så jag höll på att ramla av och tillslut får jag upp huvudet inne på longeringsvolten, suck alltså. Han fattar ju inte att han är ömtålig och dyr, jäkla häst...Blev inget mer hoppande efter det utan travade lite för att känna om han haltade men pepparpeppar ta i trä så verkade det gått bra, hade inga sår eller nåt. Så nu står han inlindad med Back on Track och 300 grams innetäcke, jag inbillar mig att Back on track är nåt mirakelmedel, haha.

Åkte och jobbade direkt efter stallet och det gick väl helt ok. Vi kan ju slå vad om att jag nooog inte kommer orka jobba 2 dagar till, men iallafall en. Imorgon blir det nog. Ska ej rida imorgon utan gå en promenad med tanke på att han kan va stel eller nåt efter sitt självmordsförsök.

Jag funderar förövrigt på att börja gymma. Ska försöka få med mig Michaela också. Ska bli nya starka adolf! WOWOOO.

Här är dom nya tretorn stövlarna, jag tycker att dom är rätt fula men det tyckte man ju om dom andra också i början, dom här är dock lite dyrare, 5500 kostar dom. Jag är jättesugen på röda tretorn, bara för att det är så fult, haha :D





Oj det här blev långt, time to sova nu.


BYE lovers!

målar naglarna...

yes det gör jag just nu, blev inte så bra så jag ska väl byta ikväll. men det är roligt när man inte har nåt att göra. Ska åka till stallet om ungefär en timme men tänkte gå ut med hundarna en stund nu, har ändå inget att göra.

Åker direkt till jobbet efter stallet såååå byebye!

måndag!

Dålig uppdatering idag men har inte varit hemma någonting typ. Åkte direkt till jobbet från stallet och kom hem vid halv 10.

Har sysselsatt mig med att kolla på DH och nu ska jag kolla Gossip girl sen ska jag bädda min säng, det är fett svårt men man måste ju lära sig det nångång liksom, sen ska jag sova. Är sjukt trött.

Michaela är världens dåligaste bloggare, eller?



XX

nu är det dags för....

bedtime! aloha btw!
jag och min brorsa ligger i soffan med varsin data på magen, nördar or what?
vi har haft en väldigt myspysig söndagskväll i alla fall, först köpte vi pizza och sen hyrde vi robert gustafssons nya film "de ä' kanon" haahahahah, underbar jävla film säger jag bara!

imorgon bitti är det dressyrträning på ponnyhästen innan skolan som vanligt! har inte så mkt annat planerat faktiskt, jävligt chill.

men som sagt, dags att sova!

PUSSSENUSS!








jag avslutar kvällen med det här

once you go black you fucking run back!





Ett litet tips bara, ta det till dig, niggalover P! (och alla andra som känner sig träffade)

EUUW

Fick precis höra en jääävligt äcklig sak, så nu är jag lite illamående och ångestfull. Men men, life goes on, men det är faktiskt lite roligt och jävligt äckligt. HAHA, usch.

Inte konstigt att man vill flytta när sånt här händer, jag menar på nåt stört sätt så har typ alla vart med alla här. INTE OK hör ni det!!!

WHY GOD, WHYYYYYYY????







söndag = film

Haha nu börjar Ali G, så jävla sköön :D ska fixa nåt att äta och kolla på den sen ska jag städa rummet och sen sova. Imorgon ska jag jobba och rida som vanligt med andra ord, back to vardagen liksom. Men jag klagar inte, har det jävligt chill trots allt. Ska dock jobba 4 dagar den här veckan tror jag.

Har precis badat, myyysigt va ;) vet att ni är avis, hihihiiiiiii.

Förövrigt är min brorsa helt jävla sjuk. Han har badat i typ 2 timmar nu, jävla retard. Han har seriously problems...





CIAOO!
/A

trött.

Kom precis hem från stallet och jag är sjukt trött..Kul att alla terrat sönder min mobil inatt, fast det va ju lördag så det får man väl räkna med, jävligt irriterande iallafall.

Ska sova en stund nu, finns ju inget att göra såhär tidigt på morgonen.


Godnatt!

/A

godnatt...

ska ju upp halv 7 imorgon så det är väl bäst att jag går och lägger mig nu. Imorgon ska jag somsagt vara i stallet typ hela dagen och sen måste jag städa mitt rum också, ser förjääävligt ut.



Pussinussiiiii

/A, the one and onlyyy

The one and only, Jerry!

Vi <3 Jerry




 

Är han inte underbar? :D


Hemmakväll

Blir hemmakväll tonight, lika bra det då jag ska upp kl 7 och sen visa häst kl 2. Ska kolla på nån film och senaste gossip girl avsnittet som jag fortfarande inte tittat på. Skandal va?

Måste hitta nåt att äta också, man kan ju inte kolla på film utan godis eller nåt, det vet väl alla.


Puss på eeeer!

fiiina P!

Kom nyss hem från stallet! Gick suuuper att rida så jag är very happy just nu!

Det är ju somsagt lördag ikväll, så frågan är vad man ska hitta på? kanske poolparty, eller hemmafest eller krogen eller myskväll? svårt val.

Jag ska ju upp kl 7 imorgon iallafall, härligt. 


lördag

yoyoyooo!
ligger i soffan och tittar på tv, ska väl hoppa in i duschen snart och sen ska jag hem till F!

utgång igår, kul kväll med oväntade möten lite här och var!
vi var ju som sagt på pilot, sen drog vi vidare till soft för att säga hej till patrik och gänget som jag umgicks med när jag var runt 15! så det var verkligen kul att träffa dom igen. helt plötsligt träffar vi apan ute på rökrutan, vi försökte få honom att göra sin alfadji grej men han vägrade dock.. jävligt synd för han är så bra på det.
vid 2 fick jag för mig att åka till metro och säga hej till adam och dom.. helt själv! men det var bara för att jessi skulle till patrik och ange skulle hem till sina hundar.
kom i alla fall till metro runt halv 3, snackade lite med adam och fredde när nån med hockey mask tog tag i min axel, blev helt ärligt lite nervös eftersom jag hatar michael myes från halloween filmerna och den där masken påminde om honom rätt rejält! till min lättnad var det gulliga lilla victor som fick runt och flashade, fast halloween är väl inte förens nästa eller nästnästa helg? jaja somliga kan väl inte hålla sig.

men nu är det dusch time, TTYL

M to the Miche







Godmorgon!

Fyfaan vad kallt det är ute, jag höll på att dö imorse när jag va tvungen att gå ut med hundarna. Men men. Igår vart det ju utgång och jag va tyyyp nykter, för gratis räknas väl inte? Nej det gör det inte. Vi befann oss iallafall på Pilot tills typ 1 sen drog vi vidare till nåt skitställe, USCH va hemskt det var, nej det va inte viper men nåt annat, kommer inte ihåg vad det heter, det SÖÖÖG. så jag och Jessica drev med alla töntar på dansgolvet, det var nog deras lyckligaste dag i livet (och våran, eller iallfall min värsta). Årets goda gärning liksom, haha. blääää.

Träffade iallafall SJUKT många man kände igår, överallt haha helt stööört men roligt. Nästa helg köööör vi Rebecca :D love yah!


Nu ska jag äta frukost och kolla på harry potter, haha bääästa :D


TTYL
A to the Ange

fridaayyyy

shululuu!
sitter i soffan och lyssnar på britney spears, hon är ju bara förjävla bra!

ska strax hoppa in i duschen, ikväll blir det självklart pilot, men dock i nyktert tillstånd. känner inte för att dricka mig full, ansvarsfullt va? ;)
men innan vi drar ut så blir det lyxmiddag med familjen för min del, potatisgratäng, entrecote (stavas det så?) och bearnaisesås står på menyn ikväll! älskar att ha en låtsaspappa som är utbildad kock.


mitt hår ser förjäävligt ut och jag har fortfarande jobbtröjan på men jag bjuder på den ;)

men vi hörs senare, nu är det dags för en dusch, eller nej ett bad låter skönare!


PUSSSSSINUSS SÅ LÄNGE!








kaos

OMG vad jag suger på att baka. Det är inte min grej. Råkade hälla ut hela smeten på diskbänken men hällde tillbaka den, och den är helt klumpig....men det blir nog bra.

Utgång ikväll förövrigt. Pilot is the place to be. Ses där!










.
Angelina

letar lägenhet

Har inget för mig så sitter och letar lägenhet, i Skåne såklart. Lite svårt att veta vart man ska bo bara med tanke på att Skåne är rätt stort...Man vill ju inte bo i typ Malmö eller Rosengård eller vad det heter, där typ gatorna heter irak eller nåt, HJEELP.



FREDAG!

Skönt med helg, äntligen liksom! Mindre kul att det regnar ute och är jättekallt men men, man kan ju inte få allt. Har stått i stallet från kl 10 halv 1 och skott min häst så nu har han nya fina skor =) han ser alltid lika nöjd ut när han får sin manikyr, han skulle bara veta vad det kostade. Men det är han värd!

Ska tillbaka och rida lite senare, blir ridhuset eftersom det är så regnigt, så det betyder ju att det blir dressyr.

Ikväll vet jag inte vad som händer, är inte så sugen på utgång eftersom det är så jävla kallt och regnigt + att det är helgen innan löning, not nice.


Nu ska jag äta lite frukost/lunch/middag (?)



BYE!
/Ange

ny design

WOWOWOWO, niceprice

meeera film!

här kommer två filmer till.. haha.. har inga kommentarer..



aj

Jag har förövrigt fått en wiplash skada idag. Min kära häst fick värsta damp rycket och trodde att han befann sig på en rodeobana, jag satt ju kvar men fick jäääkligt ont i ryggen.


I LOVE MY HORSE <3



HAHA

I looove pommesfrites mannen <33333




Jag har ett litet jobbigt problem. Jag håller på att måla naglarna, så gjorde jag fransk manikyr på ena men det blev inte så bra, så målade röda på den andra handen, men nu måste jag ju ta bort den franska på ena handen och då måste jag ju använda den andra handen som då blir förstörd av acetonet. Mycket jobbigt....



pommes frites filmen



HAHAHAHA jag älskar den här!



ville bara säga att

jag inte har något läppstift på mig idag, och jag känner mig exposed, rädd och nervös.





HJÄÄÄLP!



jag längtar redan till skåne!

alohaa!
nu är allt i full gång! är verkligen sjuuuukt taggad inför det här, ska bli skönt och jäkligt kul att få se något nytt och komma bort från gamla vanor. 
jag och ange har pratat om att flytta till skåne i flera år så det känns skönt att det är hon och jag som åker dit, bästisar for life liksom!

imorgon ska jag jobba några timmar, rättare sagt mellan 9-14 så det är ingen större fara, sen ska jag hem och ta en långis med bebben och sen kanske jag ska träffa F en stund!

nu ska jag lägga upp pommes frites filmen från i helgen, den är ju bara såååå bra! HAHA.





 




vi planerar för fullt

Man måste ju börja i tid, och snart är  det ju sommar igen, så vi måste ju börja leta hus nu, och sen ska jag hitta en häst och även michaela, så vi måste ju ha 3 boxplatser och det är ju en fördel att ha jobb, om vi inte ska plugga men det tror jag inte för jag hatar att plugga.

Michaela ska fixa flyttkartonger också, vi är på g nu, och jag lovar att vi kommer göra det, om inte Michaela följer med kommer iallafall jag flytta som en ensam riddare på min vackra vita springare (kommer ha 2 vackra vita springare men iallafall)



glömde en sak...

Jag och Michaela pratade om våran flytt idag, nästa sommar flyttar vi till Skåne! längtar som fan, kommer bli sjuukt nice.

Försöker övertala henne att åka dit över nyår på zettermans nyårsfest, så jag kan träffa min blivande man, det är ju viktigt liksom.

SKÅÅÅNE here we come!!!

dåliga bloggare.

Jag och Michaela suger ju på det här, dags att skärpa sig lite vaaaa.

Men Michaela var iväg på hemliga äventyr igår och jag har helt enkelt inte haft tid eller orkat.

Kommer mer ikväll, promise. Och imorgon är det fredag vilket innebär nya skandaler, wowowoooo!!!! TAGGAAA!



goddagens

Ska åka till jobbet om typ 30 min, och jag har inte tvättat håret och kommer inte hinna heller fast jag verkligen behöver för det är jääätte tovigt och äckligt..nu vet ni det ocksååå..

hämtade min jacka nyss, den är så mysig såååå..lite stor men vafan alla jackor är stora på mig tråkigt nog...så det blir nog skitbra. Hämtade mina skor och lite andra grejer som jag köpt också, intressaaanntttt vaa.

Nee ska försöka fixa mitt hår och lite sådär sen ska jag åka och komma i tid idag, vilket jag inte gjorde igår, suck på mig.





tröööttt

hej allihopa!
ligger i soffan och är allmänt seg, ska nog ta med mig datan till sängen och sätta på nån film. har inte haft så stor lust att blogga idag.. mår kanon och är superglad som alltid men har inte haft eller dvs har inte någon lust.

imorgon har jag iaf bara 1 lektion, UNDERBART! på kvällen kanske jag ska hem till rikard en stund, kan nog bli riktigt myys.

nej, nu blire film och sen sovdags!


ps. ange, imorgon kommer resten av filmerna från helgens bravader upp! LOVAR! <3

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT!








majs?

sitter och lyssnar på min nya favvis låt och försöker tänka bort att det INTE är darin.

Är lite irri också för min dag blev förstörd av en fet jävla bitterfitta, DÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!! men hon får inga fler rader i den här bloggen, bye fetto. Sen SNÖADE det när jag va påväg hem från jobbet :'( fett illa.

AJAAA life goes on, snart är det sommar igen!!

Nu ska jag duscha och sen blir det gossip girl och greys i sängen, mysiiiiiggggtttt





hej igen!

kom nyss hem från stallet, och bäbisen gick SUUUUPER idag! fick uppleva en helt ny sida av min vanligtvis spända ponnyhäst! shit, idag var han hur böjbar och mjuk som helst + att han var lugn och avspänd! <3

nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga fram kläder tills imorgon, hörs senare

PUSS!







tjena

inte haft tid att blogg idag, fullrulle hela dagen och nu ska jag snart åka och jobba, på mitt gamla älskade jobb. Det andra va tråkigt så blir inget med det, haha.

Nu ska jag måla naglarna och pilla mig i naveln lite innan jag måste tvinga ut mig själv i kylan, FYFAN vad kallt det är, helt stört. Imorgon måste jag hinna hämta min nya jacka.





synd att det är darin som gjort om den här för jag HAAATAR darin, men låten är fan bra.


HAHAHAAH


dagens låt


time to sova.

Borde sova nu, ska fan upp 7 imorgon...men kommer ändå inte kunna sova för alltid när man vet att man ska upp tidigt så tänker man bara på det och då är det omöjligt att sova, visst är det så? eller kanske bara för mig...

aja godnatt lovers!




HV polo

Vill ha typ allt på den här sidan, as fina grejer!!! give meeee


www.happyvalley.nl

HAHAHAAHAHAAA


bonde söker fru

kom precis hem från stallet, SJUUUKT kallt och äckligt väder ute, det är såna här dagar som man bara ska ligga i sängen och mysa.

Kollar på bonde söker fru nu sen ska jag bada, håller på att frysa ihjäl!


jag vill..

gå på bio! eller i alla fall ha filmmys.. man blir verkligen sugen på mysiga stunder med någon i soffan när vädret blir kallt och mulet!

aja, kom nyss hem till mamma, ska diska lite och sen lägga mig i ett varmt bad!

hörs senare gullisar, PUSSS!










söndag

min moster är här med sin amstaff valp, så ni kan ju tänka er hur kaos det är, TVÅ såna där hundar i samma hus är inte helt ok.

men den va jääävligt söt iaf, lilla Börje. Tequila ser skitful ut jämfört med honom.




Nu ska jag åka till stallet!


har fått den här på huvudet...











god morgon!

vaknade för ungefär en halvtimme sen, inte illa pinkat med tanke på att jag somnade runt 5. nu ska jag väcka resten av familjen och sen blire det frukost! måste ju vara mätt och belåten innan jag lägger mig och fortsätter mitt ghost whisperer-maraton!

drömde världens äckligaste dröm btw, drömde att jag blev kidnappad och förd till något arabland.. usch, vaknade med tårar som rann längst kinderna och med världens panik när jag äntligen inser att jag är hemma, vilken lättnad.

men vi hörs senare!


PUSSSINUSSI!









bildeeer

ska sova nu men slänger in lite halvdåliga pics on me first ;) heting geting

















inte okej

klockan är halv 5!?!?!?! det här är INTE okej.. är inte ett dugg trött.. inte ens pyttelite! och sen att jag har fixat alla säsonger av ghost whisperer gör ju inte saken lättare.. jag kan liksom inte sluta att titta, grymt bra serie som jag följde hela tiden förut, men sen så slutade jag helt plötsligt..

nej, bäst att jag stänger av datorn nu, har kommit en bra bit på säsong 1 nu och jag vet hur min dag kommer att se ut imorgon.. ja, ghost whisperer såklart! fast ska se till att övningsköra en sväng också.

natti natti! / M to the nattugglan









hos pappa

sitter i soffan med pappa och gurkan och äter chips, vi har haft filmkväll och tittat på 2 fast 2 furious.

imorgon har jag inte så mycket planerat, ska gå upp relativt tidigt så att jag inte sover bort hela dagen som jag oftast gör på söndagar, men om jag tänker efter så gillar jag faktiskt söndagar! att bara ta det lugnt, kolla på tv, mysa i soffan, fika osv! men i alla fall, imorgon ska nog ta en fika med min kusin och sen ska jag ut och övningsköra med pappa, jag är jättebra så mitt mål är att ta det innan vintern!

men nu ska jag fortsätta med tv tittandet och sen ska jag gå och lägga mig, höres imorgon guys!

PUSS / M tothe M.










1337

Riktigt illa men jag hade så tråkigt så jag började spela farmville, geeeekiiigt jag vet.


aja nu ska jag sova, måste ju gå upp rätt tidigt imorgon för sen på måndag ska jag upp kl 7 :S :S :S




hmm..

Michaela tog ju verkligen en smickrande bild på dudi, han är inte sådär tjock, schyrre...han kommer få aneroxia om han ser den där bilden så bäst att inte visa honom.

Fan va tråkigt jag har, ska spela dataspel nu för alltid när jag har hemmakväll så är ALLA ute, så finns ju ingen som kan roa mig. Michaela skulle hem och äta chicken mcnuggets. jag är fan också fett hungrig men jag är världens sämsta på att laga mat....



gulletulleeee

jag och världens sötaste dudi (han heter egentligen dennis för er som inte vet) vi myser och äter chips ;)











blir inget party ikväll...

Sitter hemma hos mig och "kollar" på fotbollen. Finns det nåt tråkigare? Michaela är här också, så vi sitter och nördar med våra datorer, otroligt roligt.

Är förövrigt sjuuukt trött så hejdå.


hemmakväll

shululuu!
tog med mig datan och gick ner till ange, just nu sitter vi och tittar på fotbollen, eller rättare sagt jag :P ange är ju den datanörden hon är......

det vart ingen utgång eller nått idag, är jävligt seg och otaggad så hemmakväll känns som ett bra alternativ!

men nu ska vi (jag) fortsätta att titta på fotbollen och sen är det fast and the furious! jävligt nice.

HEJA SVERIGE BTW!

OVER AND OUT <3









Lördag

Jahapp, vad ska man hitta på ikväll då? Hemmakväll eller party?



Hmmmm....



tummen ner

För min mobil. Jag fattar inte hur man kopplar in den i datorn, jävla cp mobil. Jag som vill lägga in alla roliga filmer :(


jag har liiite tråkigt



PUSSSSSAR!









SPÅÅÅÅRAT!!

hahaha asså helt sjuk kväll. Började med att vi förade hos Michaela men de vet ni ju redan. Sen tänkte vi dra förbi metro en stund men pallade inte för det va så kallt så vi drog till royal för kim och sonny skulle ju sjunga lite. Fick drinkar och världens äckligaste champagne men de va nice ändå. Va där till halv 3 och då drog vi till donken, feett gott men alla mådde illa efteråt, haha. (jag spydde inte på vägen till krogen).

HMM, sen gick vi till tunnelbanan och där träffa vi nikita och en annan kim och några andra, och alla bodde ju i farsta strand så vi åkte med dom och det va så jävla roligt för vi stoppa pommes frites som låg på golvet i nån snubbes mun och näsa, hahahah film kommer.

Sen fick jag panik för jag har tappat bort min nyckel och ingen va hemma, så jag tog tillfället i akt och såg min gamla klasskompis som är kompis med min granne (HAHA) så drog med honom till mitt hus, han bor typ åt heeelt andra hållet men fett schysst, riktig gentleman. Han KLÄTTRADE iallafall upp för stupröret på huset, ASSÅ HAHA jag låg typ ner och garva, hahahah. sen kom han och öppnade till mig och så drog han hem och kom in i mitt älskade hus <3

Träffade massa andra sjuka människor, HEEEEJJJJ!!! (dom skulle läsa våran blogg) PUSS PÅ ER!


FILMER KOMMER!!!


HAHA

här är en av filmerna från igår, HAHAAA säger jag bara











lyckad kväll

hejhopp allihop!
sitter och tittar på tv, gick upp vid 10 idag och var super pigg!? haha lite smått otroligt må jag säga.

kvällen igår var lyckad! vi hade sjukt kul och jag trodde seriöst att jag och ange skulle fixa 6 pack för att vi garvade så mycket!
vi drog iaf till royal och kollade på kim och co. sonny utsåg mig till kvällens snyggaste, men det visste jag ju redan ;) och sen träffade jag även på nikita, eme och felicia booook! väldigt myspysigt.

jag och ange tog sällskap av nikita hem eftersom han bor i huset brevid mig! vi träffade keneschka (har ingen aning om hur hans namn stavas, men han gick i samma grundskola som oss när vi var små) och kim lövemark på tunnelbanban, vi stoppade pommes frites från golvet i en killes mun, han hade typ däckat och hade vidöppen mun.... det går inte att förklara för jag dör av skratt men vi filmade så ni får se senare!

nu ska jag göra en mysig frukost brunch åt mig och min käre bror som äntligen har pallrat sig upp!

hörs senare!


PUSSSINUSSI!








PARTY PICS



hahahahaa, här får ni lite schteeekiga bilder ;) rikitgt hett säger jag bara!



PUSSS! / M. A. J.

ändrade planer

heeej igen, haha nej vi har inte åkt än men vi orkade inte stressa så vi tar det lugnt ett tag ;)
hittade ett par strumpbyxor så jag bytte kvällens outfit till svarta strumpbyxor, leopard klänning och en svart kavaj istället ;) rikigt classy och snyggt!

vi börjar kvällen på metro för att hälsa på mr. snygg adam perman! sen drar vi nog till royal vid halv 1 eller nått innan kim och co. uppträder! är riktigt taggad så kvällen kommer nog att bli fabulous!



ses i dimman, PUSSSS! / M to the Mickis, A to the ange, J to the Jessi








at my place

nu sitter vi hos mig och dricker sprit, jävligt nice. fast jag hittar inga strumpbyxor.. fan får väl kolla i mammas garderob i värsta fall!

ikväll köt jag på vit klänning med svarta pumps och självklart röda läppar ;)












grrr

Ikväll ska jag och Greven köra ALL fucking IN! Hoppas att jag lär mig att dansa lika bra som han nån dag, det är dock tveksamt om jag lyckas bli lika cool.


fridaaaaay

shululuuuuu!
jag som sa att jag skulle ha en relativt lugn helg.. haha fuck that! ikväll blir det utgång, jessi och ange kommer snart hit och så ska vi fixa oss och självklart föra ;) vi ska till royal och kolla på kim när han uppträder, får se om vi springer förbi pilot också, kommer nog att bli riktigt treevligt, who knows efterfest hos mig? haha det återstår att se ;)

idag har jag bara tagit det lugnt, har varit hemma och städat lite och njutit av att inte ha några måsten eftersom både mamma och bebben är borta, fast självklart saknar jag dom redan..

men nu ska jag föna håret och smörja in mig med body lotion!
vi kanske slänger in ett litet inlägg innan vi drar!


PUSSS! / M to the Michaela









stressssad

ska hoppa in i duschen nu, har typ as bråttom. Kom precis hem från stallet. Min häst är halvklippt, alltså det är fruktansvärt hemskt. men imorgon ska resten bort.

Hinner inte skriva mer nu, ska va hos michaela kl 7 och börja föra men som ni kanske förstår är det omöjligt.


ses i dimman fuckers

/AA

freeedaaaag!!!

Ikväll blir det utgång såklart!! jag är as taggad, men verkar som att ingen annan är det?? måste ju fixa sprit liksom. Ska ringa Michaela nu, hon ligger väl och sover som vanligt, jävla slappis asså..

Måste hämta ut min nya jacka och lite grejer. Sen ska jag rida och ev. hinna klippa häst.

Så time to go...





dagens lååååt


tonight's gonna be a good night

Kan inte sluta tänka på min och Michaelas blivande gris, åååh den kommer va så söt, ska köpa ett rosa blinbling halsband och en pälsväst när det är kallt, dom har ju liksom ingen egen päls. ÅÅÅHH dom rä så söta.

Nu ska jag sova och drömma om söta små grisar.







sweeet dude

jag och ange pratade nyss om lite olika hundar vi vill skaffa, men vi kom på något sååå mycket bättre och 100 gånger sötare... nämligen en minigris!
chihuahuor är så ute just nu eftersom minigrisarna börjar att erövra modevärlden! så varför inte köpa en söt liten gris som dessutom bara blir 35 cm hög och väger ca 4 kg i fullvuxen storlek?! det ska i alla fall bli mitt och anges första gemensamma inflyttiningsdjur <3










jag vill ha en minigris

Kolla va sööööööt!!! <3 ååhhh vill ha en liten gris. En vacker dag ska jag köpa en och den ska heta Doris.


haha tillfällig mamma?

gokväll!
sitter här och försöker få min 14åriga lillebror att göra klart läxorna så att han kan gå och lägg sig.. mamma kom tillbaka nu! haha nej nu tog jag i lite men eftersom mamma är borta över helgen och pappa är i solna tills imorgon kväll så får jag hoppa in som ansvarfull storasyster, vilket innebär att se till att läxorna blir gjorda, lägga fram kläder osv. dessutom är jag ledig från skolan imorgon, men självklart ska jag upp halv 7 för att få upp honom så att han inte kommer försent till skolan.. han är som en stor bäbis fast han snart är 15 år.. aja söt är han i alla fall och han lyssnar faktiskt bättre på mig än på mamma ;) det är ju alltid ett +

orkade aldrig åka hem till R så han får bita ihop och vänta ;) den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge.

nej men nu ska jag fortsätta med min lilla mamma-roll så hörs vi imorgon!

PUSSHEJ!









ensam hemma

hey hoes!
ligger i soffan och kollar på 2½ men, underbar serie alltså!
är jääätttetrött, mamma och bebben har åkt till linköping tills på måndag, så jag och gurkan är helt själva! så nu blir det feeeest.. haha eller inte, ska ta det lugnt i helgen :) fast ska hem till paulina på lördag och se på fotboll med alla grabbar! kommer att bli riktigt trevligt tror jag!

igår blev det middag hos paulina och pierre! vi åt tacos, spelade snurra flaskan och hade det allmänt kul. efter några öl så bestämde vi oss för att dra till casino, killarna spelade på automaterna och salmi förlorade en biljardduell mot en fullis som hette kenny.. vid 1 drog vi vidare till ego, rätt lagom med folk så vi tog ett bord  och forsatte självklart att dricka! haha vid 3 raggade pierre upp en svart taxi som vi tog till t-centralen, salmi var dock en aning onykter vilket resuöterade i en del spyor och kissäventyr..
när alla väl var hemma hos p&p igen var klockan 5 och alla hade såklart blivit hungriga, så det blev en nattlig måltid bestående av pommes frites med korv innan alla somnade!

vaknade vid halv 10, åkte till skolan runt halv 11 heelt ofixad och i gårdagens smink.. tur att man är snygg så att man slipper oroa sig för att se föjävlig ut ;)

nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kanske åka hem till X om jag orkar, han tjatar efter mig och jag förstår honom!  


men vi hörs senare, PUSS!





jobbar.

sitter här och jobbar litegrann. På måndag slutar jag glida på min räkmacka och börjar jobba på riktigt, 9-15 måndag till fredag, OMG!!!! jag kommer dööööö, jag gillade ju mitt slappa soffliv..Men, back to the reality.

Och dum som jag är skulle jag plugga upp mina betyg och råkade söka till 2 skolor, hur bra jag än är så kan jag fan inte va på två ställen samtidigt, pucko man är ibland.

Nu ska jag fortsätta jobba, ligger efter för jag är så seg idag..

/A to the Ange


BRÅTTOM!!!

har superduper bråttom så fattar inte ens att jag sitter här. Måste gå NUnununuuuu!


WISH ME LUCK!



Angepangebange

Åkte med Sophie till hennes stall så kom nyss hem. Hjälpte henne när hon red och så red jag fram lucky en stund! båda 2 va jätteduktiga. Blev lite markarbete och sen fick hon ta några språng och det gick asbra :)

Sen mötte jag min brorsa och så köpte vi chips och sallad haha, fast jag åt ingen sallad, bara chips ;) Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på film eller nåt annat mysigt ;)



Godnatt!




heeemmmaaa

YO broes and hoes!

Kom precis hem. Idag har jag umgåtts lite med min kära pappa, vi träffas tyvärr inte alltför ofta så det va trevligt! :) Fick skjuts till stallet sen och idag blev det lite gymnastikhoppning, gick helt ok faktiskt så det va skönt.

Nu ska jag försöka tvinga min bror att gå och köpa nåt att äta, typ pizza. Har bara ätit lite choklad och donken idag, vad har hänt med mig??! jag som alltid äter hela tiden. Nu mår jag mest illa och är aldrig hungrig. Bra förvisso med tanke på att man aldrig kan bli för smal, right ;)

Shoppade lite imorse när jag hade tråkigt. Nu har jag shoppingförbud till mig själv och ska bara köpa hästsaker. det är medlemskväll på hästbiten på lördag men vi får se om jag går dit, ska träna på söndag morgon och det stog att man fick cider eller öl, WOWOWOOO. kan ej sluta bra. haha va snackar jag om? i dont know....

Kanske följer med Sophie till hennes hest ikväll och hjälper henne lite, då ska jag passa på att hämta klippmaskinen som jag väntat på all the week. FINALLYYY.

Imorgon ska jag på en intervjugrej, och på möte på jobbet och sen på fredag ska vi till de där stallet igen som vi kanske flyttar till. Nu har jag sagt för mycket.

Mina nya skor!





bråttom!

shululuu!
sitter här i blött hår och en handuk och ska precis börja fixa mig! tony ska plocka upp mig med bilen i gullmars vid halv 8! känns som att jag måste lägga på ett kol!

men vi hörs imorgon sötisar

PUSS&KRAM!











onsdag

Godmorgon! Eller godmiddag kanske, klockan är ju 11. Jag gick upp vid 10 idag, men jag är ju ledig så tyckte att jag förtjänade en liten sovmorgon ;)

Skulle precis äta frukost, men hittade lite choklad och då åt jag upp det, så nu är jag inte hungrig längre!






haha michaela utan IQ?

De är inte henke som skriker, de är ju fan filip eller simon eller va han heter, HAHA :D "angeliiina du lovade ju att du skulle öppna" ..."jag är inte med på de här, du har för liten snopp!!!!" Rebecca är världens skönaste tjej!


"att slicka fitta är som att dricka kaffe. I början är det ganska äckligt men man vänjer sig efter ett tag och nu tycker jag att det är jättegott!" Vi låter honom förbli anonym.




time for bed

hej igen!
hahahahahaha jag kan inte sluta garva åt rebecca när hon skriker på henke i det andra klippet ange la upp... shit, tårarna verkligen sprutar! hon är ju föjävla underbar!

sitter och kollar på tv, inga roliga program så det är nog dags att bädda ner sig i sängen och sätta på en film! är sugen på något ovanligt.. haha ska fan sätta på pippi långstrump, sjukt coolt!

imorgon har vi bara en lektion, får se om jag orkar pallra mig upp för att ha en timmes historia.. tvivlar på det men man ska aldrig säga aldrig :P

men vi hörs imorgon, sov gott!










godnatt!



























Jag har en data med webcam nuuu ;) men råkade installera nåt så det blev sånt där vitt runt bilderna :S men pallante hålla på och fixa de tnu för jag ska faktiskt sova.

PUSS!

HAHAHA,



man måste ju bjuda på sig själv, right? ;)


HEY HOEE!

Kom nyss hem från jobbet, eller aaa gick lite tidigare så jag va hemma för en stund sen. mycket skönt..ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt. INNAN 1 iallafall, och jag ska fan lyckas. Och den som ringer mig med dolt nr kan sluta terra för jag svara ändå inte då, FATTAAAAAA nångång!!! punkt slut :)

Sitter och spelar nåt geekigt spel, måste vinna över min syrra. haha and i dit not, men klara de iaf :D

Ska sova nu, om en kvart.



BYE


bäbis hästen

lägger in en bild på min lilla ponnyhäst <3 bilden är tagen hösten 2007!












förlåt!

nemen hej igen!
jättedålig uppdatering av mig men jag pluggade som fan till buddismprovet igår och sen deckade jag i soffan direkt efter svenska hollywoodfruar med boken på magen.. vaknar upp kl. 02.00 och inser att jag måste plugga mer! pluggade ungefär i en timme innan jag somnade igen! dock i sängen den här gången :P

gick upp tidigt imorse, pluggade lite till och sen åkte jag till skolan! provet gick bra och det var inte så svårt som jag trodde, skönt det i alla fall! ;)

efter skolan gick jag hem och tog en promenad med bebben, sen var det bara att byta om till ridkläderna och trampa iväg till stallet! vi hade intervallträning idag. Cappuccino var verkligen på hugget och blev lite väl pigg så jag krävde inte så mycket mer än att han skulle lyssna för hjälperna samt få honom avslappnad och låg i formen. På slutet gick han riktigt bra och han blev riktigt böjbar! underbara ponnyhäst <3

mamma har bakat scones! det är så sjukt gott! så ska ta en kopp te och bara njuta framför house som går på 4an, eftersom jag redan har sett desperate hpusewifes avsnittet som går på 5an nu.

imorgon ska jag på middag hemma hos paulina! ska bli rikigt myspysigt ;)

JUSTE! senaste avsnittet av gossip girl har ju kommit!!! får checka det efter house ;)

PUSS SÅ HÖRS VI SENARE!









time to work

Ska snart åka till jobbet. Måste bara platta håret och hitta nåt att ha på mig, som vanligt.

Jag och Michaela har börjat planera lite för globen, ett av årets höjdpunkter :D som tur är så får jag 2 gratisbiljetter från mitt jobb så vi ska gå hela fredagen och söndagen! lääängtar!


Här kommer dagens låt som jag haft i huvudet heeela dagen, så jävla störigt.


 


....

Okeeej jag gick inte upp kl 8...dålig jag är. Men kl 9 gick jag faktiskt upp.

Nu ska jag åka till stallet!




DH time!

yeeees. sen blir det dejta kudden. Har bestämt att jag ska gå upp kl 8 imorgon och jag ska klara det! skriver här i bloggen precis när jag vaknar ;)



GODNATT sweeeties






dagens låt


Nytt foder..

Köpte ett nytt foder idag till min vita fara. Hippo Pro Musli, verkar rätt bra.

HippoProMüsli är ett energirikt färdigfoder i müsliform. Produkten är speciellt anpassad för att motsvara behoven hos tävlingshästen.Fodret innehåller värmebehandlad spannmål som ökar tillgängligheten och förbättrar hästens energibalans. Sojaolja och linolja bidrar med viktig energi samt gör pälsen blank och fin.
Valet av råvaror och fodrets höga energiinnehåll gör att det är speciellt lämpligt för tävlinghästar,

hästar i hård träning och alla andra hästar som behöver extra energitillskott i foderstaten.
Jästkulturen Dimond-V ingår för att öka hästens kondition och energiomsättning samt för att ge en bättre
syreupptagningsförmåga och prestationsnivå. HippoPro Müslit innehåller precis som alla andra Hippos kraftfoder
extra tillsatta B-vitaminer som har en positiv effekt på bl a pälsens och hovarnas kvalitet,
foderutnyttjandet och hästens allmäntillstånd.













!!

Trött som fan och mår fortfarande illa...gravid?


Är förövrigt trött på allt just nu, suckisucki..


Snart börjar hollywoodfruar, wohoo. Anna Anka äger ju alla. Synd att jag inte kan äta nåt bara eftersom jag mår illa och vill spy.



HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


on my way to school

shuululu!
kom nyss hem från stallet, morgonträningen gick superkanonperfekt idag och cappuccino kändes jättemjuk och avslappnad redan från början! det är ett stort + eftersom han har så lätt för att spänna sig och som i sin tur leder till att man inte får igenom ställningen ordentligt. men allt satt som handen i handsken redan från början som sagt så passet flöt på kanon! finaste lilla bäbis häst <3

nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig inför skolan, första lektionen är religion som håller på i ungefär 2 timmar sen slutar vi, nice va? ;) haha jag äälskart i alla fall!
efte skolan blir det till att åka hem och ta en långpromenix med min lilla hund.. (menar såklart min jääättestoora vovve) ikväll ska jag och mamma ha skönhetskväll, vi ska färga ögonfransarna och fixa fötter och ha ansiktsmask! kommer ju att bli riktigt myspysigt.

men dags för en dusch! hörs senare gullisar


PUSSSEENUSSE!









ny vecka!

Godmorgon!

Ska snart åka till stallet, bara äta frukost först. Skulle egentligen klippa min häst idag men har tyvärr ingen klippmaskin så det får bli imorgon om mamma kan då......Irriterande men men.

Regnar inte så jag kan iallafall rida på ridbanan för jag ska markarbeta och pallar inte bära in hindrerna i ridhuset.

Nu ska jag försöka äta lite frukost...



Puss!





speedad...

men hallå det här är fan inte okej.. klockan är typ 20 över 2 och jag är pigg som en mört! ska vara i stallet om typ 5 timmar, det känns ju liksom liiiite jobbigt.

aja får väl dunka huvudet i väggen så att jag typ deckar eller något?! är trött i kroppen men inte i huvudet.. aja vete fan hur jag ska förklara men jag får väl hitta på något fiffigt! funderar på att fråga min brorsa om han vill massera mig till sömns för han är nämligen också vaken :P haha nattugglorna no. 1 ;)

nej men helt ärligt så ska jag hitta på något sätt att somna.. vi hörs imorgon för nu ska jag stänga av datorn så att jag inte börjar att nätshoppa i brist på annat..



PUSSSSAR OCH KRAMAR!










wowowoo


coca cola

nu har jag äntligen fått min cola, tack gode gud för att det finns! coca cola saves bad evenings!

och bara för det så bjuder jag på en till myspysig bild på mig och min älskling!




hejsvejs så länge!










studera.nu

Sitter och försöker komma på vad jag vill bli när jag blir stor, inte det lättaste kan jag ju säga. 15 oktober är det sista dagen att söka......Allt verkar så jävla tråkigt och meningslöst. Varför gick jag ekonomilinjen? jag hatar ekonomi.


Snart låter jag min brorsa välja..det blir nog asbra då.

tummen upp!




jag lider av tristess

shulululuuuuuu..
näe men blää vad tråkigt jag har.................. mamma är i alla fall nere och handlar popcorn och cola till mig! tur att hon finns <3 vad skulle jag annars göra? har varit duktig och fixat mina naglar och lagt fram kläder inför imorgon, det kallar jag att vara ansvarsfull ;)



är riktigt uttråkad som sagt så jag bjuder på denna charmiga bild ;)

nu hörde jag ytterdörren smälla igen och min lilla(?) hund kom nyss och överföll mig med blöta kyssar, det betyder att min cola och mina poppisar är här! så nu är det dags för söndags myyyyyyyyys!

PUSSINUSSII!









dagens låt


....

Har letat efter ett sånt här träns jättelänge och nu har jag äntligen hittat det! Inte världens bästa märke eller nåt men det duger gott och väl. Såg att dom har sänkt tretorn stövlarna med, det är väl antagligen för att det kommer en ny modell på dom. Jag skulle vilja ha ett par ljusblåa, lite coolt sådär men samtidigt vill jag hellre ha stilrena "vanliga" stövlar, svårt val, men nya måste jag iallafall köpa för mina har blivit så stora i vaden + att jag har växt = för korta, var trots allt 2 år sen som jag beställde dom, lite längre har jag faktiskt blivit, tro det eller ej ;)




Treadstone, 695 kr





























ensam mamma söker

japp det är vad jag tittar på just nu! haha det är faktiskt riktigt kul att titta på, men varför vet jag inte.. kanske för att dert är så tragiskt att det blir underhållande? :P

idag gick jag och gurkan upp till pappa och tittade på motor gp, sorligt nog kom rossi 4a medans lorenzo vann.. inte okej.
sen åkte vi ner till centrum, hittade en as fin kavaj på MQ som jag nog ska köpa imorgon! fick hänga undan den tills imorgon eftersom jag känner butikschefen, vip eller vad? ;)

ska vara i stallet kl.8 imorgon bitti för att ha dressyrträning som vanligt, är riktigt taggad och dessutom saknar jag min  lilla bäbis - cappuccino <3

idag har jag bestämt mig för vilken tatuering jag ska göra, har redan bestämt mig för att göra en häst men det får bli senare! den här kommer att bli en text som jag ska tatuera in på ryggen, men detaljer får ni veta när det blir akuellt ;)

men nu ska jag göra en smoothie på blåbär, banan och vaniljyoughurt! klockan nio kommer det en jättebra film!

vi hörs senare! PUSS /     
                               




länkning

min syrra tjatar om att jag ska länka till hennes b-blogg så here you go! http://jenniferschinkler.blogg.se/ 

okej jag vet inte hur man länkar....haha im so smart.












hemma!

Va verkligen inte ridsugen idag, men man måste ju göra vad man måste göra, så det va bara att ta sig i kragen och rida! Skönt att ha det gjort iallafall.

Nu ska jag ta ett bad för jag fryyyser och sen ska jag mysa hela kvällen.


BYE!



söndag = idol

det bästa med söndagar är att de är idol hela dagen! perfekt om man är bakis, inte för att jag är det idag då men iallafall.

Har precis varit i stallet en stund och fixat lite, ska tillbaka lite senare igen och rida osv.





sunday today

alohaaa!
vaknade nyss med världens ondaste hals och knappt nån röst.. dags att lugna ner sig lite? aja ska ta det jättelugnt tills nästa helg i alla fall!

på tisdag ska jag flytta hem till paulina i 10 dagar medans hennes föräldrar åker till USA! kommer att bli kanon kul!

utgång igår, jag, paulina, pierre, tony och massa andra drog till pilot! riktigt kul kväll med många bekanta ansikten. fast vi drog ganska tidigt pga av vissa händelser men kvällen var kanon ändå!

nu ska jag och gurkan gå upp till pappa och äta lunch och titta på motor gp, myspys på hög nivå!
sen ska jag försöka hinna förbi centrum och shoppa lite, hade ju släktkalas igår så fick ju en del presentkort!

måste slänga in världens finaste klipp! har sett det typ 10000 gånger men gråter typ varje gång




hörs senare!

                          PUSSSAR!   
                                                 

B-O-R-I-N-G

Tror jag går och lägger mig, this sucks!


fredriikk säger:
ja vill träffa dig  
Angelina. säger:
intresseklubben antecknar
fredriikk säger:
ja kan betala för de  
bara för att se dig å prata  
Angelina. säger:
jag är väldigt dyr
fredriikk säger:
hur mkt+
?
Angelina. säger:
du har inte råd
fredriikk säger:
haha joho
säg va de kostar så får vi se  
Angelina. säger:
10 miljoner minst
fredriikk säger:
men åh va serri du e
skit it da
Angelina. säger:
tror du jag kan köpas för pengar? det krävs mer än så vettu
fredriikk säger:
ja tycker de vore kul i alla, fall se om du e lika dryg i erkligehete-m)


and so on and so on....
Hoppas verkligen att du läser det här, MOHAHAHAAA. Jag är lika dryg som YES diskmedlet.

PUSSPUSS i love you!

<3

 

en bild från igår, men Johanna hade fel inställningar på kameran så dom blev lite konstiga..

uuuuhhh

FYFAAN va jag mår illa, inte riktigt okej..bläääääääää.

Och det är så jävla kallt ute, och jag kommer frysa ihjäl för jag måste gå ut med hundarna nu. FUCKKKK. Jaja på med gåsjackan och paraply + uggs så överlever jag nog..






hatar min dator.

Håller på att få alla bilder från igår, Johanna fotade ju när jag red men det går så seeeeegt. HATA min data. Eller det är inte ens min, mammas gamla som jag fått för jag råkade kasta min i golvet. blev lite arg. Jag och teknik saker går inte ihop så bra.

AJAA, igår vart det somsagt utgång.Vi började på metro och det va väl sådär, dont like it so much..men jag råkade som vanligt göra bort mig, varför tänker jag aldrig innan jag pratar? haha. Jag och Jessica drog iallafall vidare till pilot och det väl sådär. Fick inte lägga in sakerna i garderoben för den va full?! :S fett dåligt..men vi hade roligt ändå, tills vi träffade två efterhängsna killar från nån jävla ort i sverige, och dom lämnade oss aldrig, och sdå köpte dom tequilarinkar, IDIOTER. jag höll ju på att spyyy, dricker inte tequila pga dåliga erfarenheter och alldeles för många spyor. Inte jessica heller så vi spydde ju nästan. Sen försökte vi få fulingarna till kissie men dom vägrade va med henne, ganska förståligt men iallafall. HAHA.

Kvällens bästa va iallafall att vi inte slösade några pengar alls, känns jävligt bra :D gratis är godast.

jag och jessica har varit med om mycket tillsammans, och även delat på en del :) hehe

 



PARTYY

ÄÄHHH måste fixa lite partystämning. våran gamla favorit får det bli, kommer ihåg hur mycket jag älskade den här, för typ 2 år sen?


all by myself

haha sitter här och förar i min ensamhet, endast lite sprit som sällskap. Men de är NIIICE

 


dö?


otursdag

Idag är det min otursdag. Jag missade TVÅ bussar på väg hem, på mindre än en kvart. Plus att jag råkade spotta i mitt hår. OCH så tappade jag bort mitt bankomatkort, heter det så? fan va fult. Men det tappade jag bort, så Johanna fick vänta lite på mig, men hittade det tillslut.

Har precis duschat, och ska fixa mig nu och äta lite för annars blir det karatefylla som vanligt, pallar inte må dåligt imorgon..




Hejdå (hörs imorn om jag överlever och inte blir nerslagen)



stan!

hejhopp!
har precis fixat klart mig, gick upp halv 10 idag och jag vaknade alldeles själv! känns lite otroligt faktiskt ;)
nu ska jag åka in till stan och fixa lite grejer, ska även springa förbi min moster på jobbet och säga hej!

vi hörs senare, pusss!      
                                             

 


finally fredag!

WOHOOO fett skönt med helg :D

Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett helvete...Sen ska jag möta Johanna kl 12. Ska till banken och sen ska vi till stallet och hon ska fota lite! :D

Btw så är jag lite irri för jag tänkte ju klippa pirre imorgon men nu säger mamma att vi ska göra det på måndag :( vill inte vänta sååå länge, han ser nästan ut som en isbjörn...

Ne måste sätta fart nu så jag kommer i tid, lite tveksamt men tur att alla som känner mig är vana vid att jag kommer sent :p




/BYE.
A

trötter

nu ska jag sova, är såååå himla trött!

vi hörs imorgon, sov gott och dröm sött! /



godnatt

nu ska jag och dennis sova. men jag är lite surig på honom för han snodde min mat på bordet...inte ok men han är så söt så han får göra vad han vill :)

Imorgon ska jag träffa Johanna så Michaela kan ju dö, jag fick ju ändå inte se dom äckliga bilderna eller va hon snackar om............











GODNATT fuckers

jagharingetliv.com

Kommer ni ihåg? FAN va kul de va. Stackars små pojkar som råkade ut för oss första gången dom va ute.



tobbiishh

tobbe trollkarl kan trolla fram dina orgasmer!


"ÅÅÅH dom är från skåne. jag ääälskar skåne!!"
"öööh nej, vi är från göteborg"
"jaha fan.."



HAHAHEHEHHOOOHO



haha så barnsligt

Ange är ju bara så barnslig, och du vet varför.
Du gillar inte ens personen och antog att du inte ville vara med eftersom du har bangat på alla andra gånger men absolut, du är så välkommen hem till mig klockan 7, du vet att du alltid gå i första hand. nu är det ju så att vi ska fira nån du inte känner men det gör hon, därför skulle vi mötas innan vi åker dit.

nu har jag också sagt mitt, har btw världens äckligaste bilder att visa om ms. surpuppa kunde uppträda som att hon snart är 20.

pusshej / michan.


!



Jag vill ha en ny mobil!!!

Hata tjockisar.

Så jävla töntig Michaela är och du vet varför. Som att välja en tjockis framför mig. Väldigt schysst. Det ska jag komma ihåg bara så du vet.


Hejdå.

home from work

Halloj!
Sitter i soffan och dricker te med honung i och tittar på criminal minds, har asont i halsen :( fan att man aldrig blir frisk! och eftersom det blir fest imorgon kväll så ska jag vara hemma och kurera mig på lördag istället! ska nog köpa hem massa godis och titta på massa bra filmer! tror att jag vet en bra person att tillbringa kvällen med också ;) but that's my little  secret!

Jobbade i alla fall stängning idag, det var as myckett folk men 4 timmar gick snabbt så det var skönt. Kilade förbi solakuten och solade en 15 minutare på vägen hem också, väldigt behövligt kan jag lägga till!

Imorgon är jag ledig från skolan, ska in till stan och reklamera ett par jeans köpa en jacka och sen gå till banken. Ska försöka hinna att gå en långpromenad med bebben också!
På kvällen blir det som sagt utgång, jag, paulina och jessi ska föra och äta hos mig innan, riktigt myspysigt.

Men nu ska jag ta nått att äta, dör av hunger!

PUSS SÅ LÄNGE! / MICHAELA.

AAAJJJJJ

vet ni vad jag råkade göra nyss? jag va ute med hundarna så skulle jag gå nerför en trappa och då vrickade jag foten!! :'( det gör så jävla ont. och så är det den foten som jag gjorde illa förut för typ 3 år sen när min häst slängde sig så jag typ halvt bröt den. Så jävla synd om mig....

Därför är jag fortfarande hemma. Så jag måste åka snart...men mina hundar är livrädda så jag kan inte åka än, kan dom där jävla byggjobbarna aldrig ta lunch så dom slutar spränga, det skakar fan i hela huset.

fyfan

alohaaa, nu ligger jag i sängen med min kusin, fyfan vad slitna vi är.. fast hon är ju mer bakis än mig, stackars liten <3

snart ska jag pallra mig till skolan, vi har bara två lektioner idag men ingen vila för det inte för kl. 4 ska jag jobba.. är inte sugen för fem öre men pengar är ett måste.

gårdagen var heelt sjuk, vi hade askul och körde all in som vi alltid gjorde förr! haha rebecca och jessi drog in typ 5 cider och öl samtidigt, men man måste ju fan passa på när det är happy hour, right? ;)
sen träffade jag några gamla godingar på dansgolvet! först linnea och sen även strisse, så jävla kul att träffa folk man aldrig träffar så ofta! hann aldrig ta en bild på dagens outfit men kan berätta att jag körde på jeans från levis, svart paljett linne från bikbok och en rosa bolerotopp fråmn ginatricot! men bildbomb kommer!

imorgon är vi iaf lediga från skolan, jävligt nice! på kvällen blir det utgång, vi ska till metro och hälsa och gratta mr. adam perman på 20 års dagen! sen får vi se om vi drar vidare till pilot :)

men nu måste jag ta en dusch och sen ska vi äta frulle så att vi kvicknar till lite, hörs sen babes


PUSSS / MICHAELA.




godmorgon!

Ingen bra morgon för det första, jag har varit uppe sen halv 9 för dom håller på att renovera här och det låter som FAN. Dom spränger typ hela tiden så mina hundar blir jätterädda, jag med för den delen...

Aja, har precis ätit frukost, det blev glass och vatten idag, mycket gott. Ska sätta på mig ridkläderna nu och gå ut med hundarna sen drar jag to the stable en stund, 3 timmar eller nåt.

Sista jobbdagen för den här veckan, skööönt. Älskar att vi är lediga varje fredag!




/A

RSS 2.0