Jag hade rätt!

 

Michaela tjatade om att man bränner mer fett när man går, men det fattar ju alla att det inte stämmer. Det är bara nån lat jävel som kommit på för att dom inte orkar springa. Blev as lack så jag sökte på google, min bäste vän och räddaren i nöden. Man kan fan hitta allt på google. Och kolla här vad jag fick fram:

 

4. Fettförbränning
Myten: Låg- till medelintensiv träning, till exempel promenader och långsam jogging, är bästa sättet att träna om man vill förbränna fett.
Verkligheten: Du bränner betydligt fler kalorier vid löpning och liknande aktivitet i hög fart.
Anledningen: den högintensiva träningen förhöjer fettförbränningen under lång tid – så kallad efterförbränning – ibland upp till ett helt dygn. Dagens totala energiförbrukning är alltså långt viktigare än vad du bränner under själva promenaden.
Experterna: I en studie, där forskarna räknade in nedlagd tid, energi och resultat, visade sig den högintensiva träningen vara nästan tio gånger så effektiv som den lågintensiva, skriver Fredrik Paulún, näringsfysiolog, i boken ”Allt om fettförbränning”.
– Lågintensiv träning är bra för fettförbränningen, men högintensiv träning förbränner, totalt sett, ännu mer fett – och samtidigt kolhydrater. Problemet är att vanliga motionärer oftast inte klarar av att träna på så hög belastning, säger idrottsfysiolog Artur Forsberg.

 

Läs det där nu Michaela och förstå att du måste jogga istället för att gå!

 

Kollar förövrigt på fråga olle, och dom har filmat från sunny beach. Fett äckliga bondeincest tjejer som åker till världens äckligaste ställe, sunny beach?! fyfan. Okej att magaluf va lite dräggigt men ååh vad är det där då? Underhållande iallafall.

 

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0