HAHAHA


min största stil-ikon

Blair Waldorf från gossip girl <3










/M.


lill-lördag!

heey everyone!
sitter i soffan och dricker te, som vanligt :P kom in från en långpromenad med bebben för en stund sen! ska snart hoppa in i duschen för att ikväll bli det utgång ;)

skola idag, vi hade bara två lektioner så det var rikigt skönt. åkte hem och gjorde "mellanmål" som förövrigt blev en tallrik nudlar. sen kollade jag och mamma på tv en stund innan jag stack ut på promenix.

ikväll ska hela gänget ut, då menar jag det riktiga gänget bestående av mig, ange jessi och våran älskade rebecca som har varit frånvarande ett bra tag nu! vi har saknat dig gumman men ikväll kör vi en repris! ska dock hålla mig nykter med tanke på att jag ska få nattligt sällskap inatt.. av min kusin! haha, nej men det är nån insparksfest med alla andra elever på jensen södra och hon orkar inte sitta på en nattbuss till huddinge helt själv mitt i natten. festen är nånstans vid slussen och slutar tydligen vid 3 så det passar ju bra att jag är ute och rockar lite istället för att ligga hemma och vänta!

men vi hörs imorgon för nu blir det en dusch!

PUSSINUSS! / MICHAELA.


Min nya jacka

Här är btw min nya jacka!


lill lördag

Borde skynda mig lite nu så jag kommer i tid idag, kom lite sent i måndags, haha fy på mig men jag är ju tidsoptimist..

Idag blev det hoppning iallafall, gick inte igår för det va dressyrträningar på ridbanan och alla hinder är ju ute. Men idag fick vi äntligen hoppa lite :D Hoppade 5½, en jättebra övning där man travar in på t.ex ett kryss och sen ett galoppsprång till en oxer. Höjde upp den till 110 sen och han hoppade hur bra som helst! Det som är bra med den övningen är att det iprincip är omöjligt att komma fel om man travar in, så det är jättbra för osäkra hästar som kan stoppa eller för ryttare som blir lite osäkra när det blir högre för hoppar man den här så kommer man över av bara farten ;) Galoppera dock aldrig in för då blir det alldeles för trångt vilket gör att man får ett tvärstopp och säkert ramlar in i hindret vilket jag gjort en gång, inte så skönt.

Kanske drar med ut efter jobbet så frågan är vad man ska ha på sig. Blir dock nyktert isåfall, duktigt va? ;)




Puss/ A.

fan vad dum jag är ibland

Blir så trött på mig själv. Jag råkade ju spärra mitt kort, och då ringde jag till banken och dum som jag är så sa jag bara att jag glömt koden och dom sa ju att dom skulle skicka en ny, men dum som jag är så sa jag ju inte att jag råkat spärra koden, ASSÅÅÅÅ. Fick ju hem samma jävla kod och kortet är ju fortfarande spärrat..


Det är inte lätt när det är svårt...

Vilket skäääämt.

ett under har hänt

Jag åt sallad idag till middag, helt otroligt va??? Men skitsamma. Nu äter jag glass och kollar på DH, nice huh? ;)





<3

maaaat

sitter och väntar på att kycklingen ska bli klar, har lite boring så här får ni en sexig bild på lilla mig ;)


osminkad och så har jag på mig gurkans morgonrock, men är man snygg så passar man i allt ;)

/ MICKIS.

ge mig

vill ha vill ha vill ha vill ha!!


den här fast en brun! Canada Goose Heli Arctic Parka <3



och dom här som står högt upp på listan! UGGS <3



/ MICHAELA.

jag vill shoppa meeer!

alohaaa!
nyss hemkommen från stallet, cappuccino gick SUPER idag <3 vi red dressyr på ängen och han var verkligen klockren, fan nu är vi verkligen på rätt spår! älskade häst säger jag bara.

jag vill shoppa.. ja jag har redan beställt massa nytt men jag vill ha mer! vill köpa en ny vinterjacka, igen.. köpte ju en ny boomerang i januari som jag knappt har använt en hel vinter men det skadar ju inte att ha fler, eller? ;)
vill iaf ha en lång canada goose, helst brun med reflex på ryggen men dom kostar ju 6000, får väl flörta med pappsen som vanligt ;)
sen vill jag ha ett par UGGS! det är ju det bästa man kan ha på vintern, varma och otroligt sköna, så dom står högt uppe på listan!

nu ska jag göra mat till mig och min bror som nyss kom hem från ett träningspass med de nya skridskorna, han har tydligen lite ont i fötterna så jag tänkte vara lite extra snäll ;) ska steka lite kyckling och göra nån god sallad till oss tror jag så vi hörs lite senare!

PUSS SÅ LÄNGE! / MICHAELA.


redo för vintern!

UGGs + ny vinterjacka = redo för vintern


kkkkaallt

Fryser ihjäääl!!! Så jävla kallt ute :( Måste beställa en jacka, NUUU.

BTW Michaela,  såna där trosor har jag också fast rosa...Faan vi har alltid samma underkläder :p

Blev lite ändrade planer. Åkte hem till felicia och vi gjorde pannkakor, gick ganska bra förutom att det blev lite mjölklumpar i men det smakade inte så konstigt, lite för lite socker bara men annars bra ;) Åkte till kungens kurva och köpte klippmaskin sen, så i helgen ska jag klippa heeezt, mohahaha :D

NU äre IDOOOOOOL

shopaholic

ska ner till stallet nu, slänger in några bilder på mina senaste inköp, i love shoes <3









/ MICHAELA.


min namnsdag!

helluu!
sitter och tittar på senaste avsnittet av grey's anatomy! kunde verkligen inte hålla mig tills imorgon när det har säsongpremiär, thank god för nerladdningsprogram!

ska gå ner till stallet vid 5 och göra i ordning cappuccino för dagens dressyrpass, så vi hörs när jag kommer hem igen!

det är btw min namnsdag idag, det ska firas med färdigköpt blåbärspaj och munkar! fick presenter av mamma för en liten stund sen, jag fick en ny body lotion från body shop, ett par nya strumpbvyxor, ett rött läppstift och ett nytt nagellack! <3 tack älskade mamma!

PUSSAR FRÅN MIG!

/MICHAELA.

blablabla

Seg jag är idag..Men är ledig så jag har inte så mycket att göra. Men eftersom jag ska hoppa idag så är det lika bra att åka snart så jag får ha ridbanan för mig själv.

Ska bara leta upp en rolig övning sen ska jag åka.


Och jag har fortfarande inte fått min pinkod till mitt kort :S




vet ni vad jag ska göra nu?

kolla på nyaste desperate housewives avsnittet, WIIEEE :D



Bye fuckers

fan

har tappat bort mitt lypsyl som smakar jordgubb, asså vaarje gång jag köper ett nytt sånt så tappar jag bort det, måste va nån förbannelse över det. Det här hade jag i 3 dagar och det förra råkade jag slänga precis efter jag köpt det, trodde jag slängde påsen men jag är ju lite virrig så jag slängde lypsylet och sparade påsen, haha.

Dessutom åskar det asmycket och jag är jätterädd för åska :'(












A.

flytta?

god kväll!
kom nyss hem från matilda, vi har gått en promenad och planerat lite eftersom vi har fått världens bästa erbjudande.. nämligen en lägenhet i globen!!! det är dock en 1:a men den är stor och har bra planlösning så vi har redan planerat hur vi ska möblera!
lägenheten är redan våran om vi vill, problemet är ekonomin.. men hoppas att vi kommer på nån bra lösning!
nu börjar det åska också, ska krypa ihop i soffan med mamma och en kopp te, myspysigt när det är dåligt väder ;)

imorgon är det skola kl. 8, lite segt men sånt är livet ibland. efter skolan ska jag ut på promenad och sen ska jag till stallet och rida dressyrlektion!

PUSS OCH SOV GOTT!

/ MICHAELAN.

dagens låt

tyckte att negerdunk passade ganska bra idag, eller vad säger ni? ;)


KOM IGEN NU DIF!

nu måste vi ju bevisa att vi är lite finare, lite bättre!













bråttom

Glömmer bort tiden som vanligt, fy på mig. Måste byta om nu, fixa mig lite och åka till jobbet. Kanske ska på bio efter det och se den dör nya 3D skräckfilmen om jag vågar, nån modig får gärna följa med och hålla mig i handen ;)




Byee!

/Ange

I'm BAD who's bad



nu åker jag och lunchar med jessi, det blev lite sent idag men who cares likom ;)
har på mig min nya t-shirt som jag köpte i fredags, R.I.P Michael Jacksson <3
hejsvejs!

/MICHE.

ny vecka.

Jag har sån jävla beslutsångest..Vet inte vad jag vill göra med mitt liv, ni ska bara veta hur jobbigt det är. Och ni får inte veta mina planer för det vet ingen utom mamma och jag. Har två val. JOBBIGT.

Aja, imorgon ska jag gå upp relativt tidigt. Ska möta Pia halv 11 i farsta. Sen ska jag till stallet och dressyrträna och sen åka iväg och jobba lite.

Ska signa ut nu, tycker faktiskt att jag bloggat rätt bra idag, iallafall på kvällen.

Michaela garvar alltid så mycket åt den här bilden, själv tycker jag att vi är väldigt söta, och otroligt charmiga.

 

 

XOXO


det ryktas....

Att vi träffade på en desperat liten pojke i helgen som försökte få ligga, utan framgång såklart. Vi (ja han provade med minst 3 av oss) bangade dock med tanke på att vi hört rykten om att han var en one minute man. Det kändes liksom inte riktigt värt det då ;)

Puss på dig, kom tillbaka om nåt år när du känner dig redo för nya, större utmaningar, för att få nån av oss krävs det faktiskt lite mer än så!








haha

Marcus säger:
för mig är det väl inte speciellt äckligt, kanske för henne  
Angelina. säger:
hon gillade de säkert
Marcus säger:
säkert
det roliga är att dom inte kan öppna ögonen efter
så ligger dom där o ropar på en handduk
så sätter man sig och spelar cs och skiter i det






hahaha, tråkigt att det inte va  sant.

once you go black....

....you never go back? ;)










ELLER?

i'm back

alohaa!
jäävligt dålig uppdatering från min sida men helgen har varit så fullspäckad att jag faktiskt inte har haft varken tid eller ork!

är forfarande helt död så jag måste verkligen lägga mig och kolla på en film och sova! ska vara nere i stallet och ha dressyrträning kl. 8 imorgon bitti och jag vill gärna vara utvilad.

skriver imorgon! 

PUSS OCH GOD NATT! / Michaelaaa.

söndag

HAHAHA fick precis höra en jävligt rolig sak, HAHAHAHAHAH. Det är så roligt, och väääldigt snuskigt och sååå roligt. Hahahah. Ni som känner mig får säkert veta för ni vet ju hur bra jag är på att inte berätta hemligheter. Önskar verkligen att jag kunde skriva ut det här men det är omöligt då jag vet att personen det handlar om läser och det är ju faktiskt min kompis, och jag är en underbar vän så jag håller tyst om det, iallafall för ett tag ;) men HAHA.

Alltså vi suger på att ta bilder när vi är ute, och i allmänhet. Jag har ingen kamera (den är sönder, fråga inte hur) så det kanske inte är så lätt men iallafall. Vi måste bättra oss helt enkelt.


Kvällens enda bild typ. Ja jag dricker ur en mugg :D haha

hehe

Tvingade nyss min brorsa att ta en shot, mohaha. Han är ju 13 nu och man måste ju börja i tid. Det märktes dock att vi är släkt då det tog 20 min innan han drog den, haha jävla färsking.

Nu ska han göra kycklingvingar till mig, hehe. Sen ska jag sova så jag är fit for fight imorgon. Hoppas att alla är så bakis så dom vill dö imorgon när jag är pigg som en mört ;)


Min riktiga hårfärg, blond innerst inne,. vad är det nu alla brukar säga? född med fel hårfärg. hehe


Puss!

fyfan...

Jag mår iiinte så bra idag, ligger hemma och tycker synd om mig själv. Kvällen var ganska spårad och konstig, hahaha. Men vad är det man säger? Det man inte minns har inte hänt, right? ;)

Vi va på pilot såklart och det var sjukt mycket folk, typ världens längsta kö, som tur är så fick vi lite företräde, haha.



Neeeee pallar inte skriva mer.


/A

TAGGAAAA

sitter och dricker lite nu med alla tjejer :D snart drar viii, ses i dimman.


pussiopuss

ALL IN!

Klockan är 6 och det är första gången jag sitter vid datorn idag, REKORD!!! jag som är största datanörden liksom. Har iallafall hunnit med mycket idag. Red på förmiddagen sen mötte jag Sophie och så åkte jag hem och bytte om sen drog vi till farsta och shoppade lite och fikade, mötte pia med. Solade 25 min med, höll på att dööö för det var så äckligt varmt. Åkte till stallet en snabbis efter det och nu har jag precis duschat. Hade hårinpackning osv, så nu är jag redo för partyyyyfredaaag!!!

Vi ska föra hos mig så jag kan chilla galet nu tills alla kommer typ, fyfan vad skönt att slippa stressa som jag alltid får göra annars, nu får alla komma till mig istället, nicenice.

Fast ska nog äta lite nutella nu, höhöhö och börja fixa mig litegrann för som alla vet är jag nästan segast i världen, Michaela är dock segare men iallafall.

Förövrigt har jag kommit på koden till mitt bankomatkort, men vad hjälper det nu när den koden är spärrad? Inte mycket.

Och garva fan inte för det är INTE kul, tänk om det hände er liksom? precis.

Skriver mer sen.

MEEEHHH

Ringde precis nordea, och jag har fått en ny kod, som kommer på MÅNDAG?!?!? Hon sa att jag kan använda kortet om jag visar leg, så det var ju skönt. Men jag kan inte ta ut pengar i en bankomat eller nånting. Life sucks :(

Aja nu har jag AS bråttom, helt sanslöst bråttom, typ.



BYE S-U-C-K-E-R-S



michaela ring mig när du ser det här så fort som möjligt!!!!!!!!!!!!! important.

bedtime next

tjoho!
ligger i soffan med gurkan och tittar på seinfeld medans jag får hårmassage, är min bror bäst eller? ;)

här hemma har det varit full rulle heela kvällen, vi gjorde tacos och pappa kom förbi och åt med oss, efter maten hade mormor köpt donuts! haha men min diet börjar ju imorgon så det lättar ju samvetet lite iaf.

och angående ange och hennes bankomatkort... hon är fan sanslös alltså, kan inte göra annat än att garva åt henne, HAHAHA, nej jag skojade bara.. stackars dig angusbangus :(

nu ska jag och gurkan lägga oss i min säng och kolla på film, sov gott!

PUSSS! / miche.

okej

skratta inte nu men jag tror faktiskt att jag kommit på koden. Men nu är ju kortjäveln spärrad. ASSÅÅÅÅÅ vilket skämt. Jag är nästan säker på att jag kommit på den. Men jag kan ju inte direkt prova.

Ne, måste tröstäta lite nu. Sen ska jag fan sova. Eller undra om man kan ringa nordea nu? dom kanske har dygnet runt service? Google is my best friend.


Hejdå :'(

FUCK

nu råkade jag spärra koden. HURRAAAAAAAAAAAAAAA!! hur fan ska jag nu kunna shoppa imorgon? mitt liv är över. Det här måste gå att ordna, det är ju förfan löning imorn!!!!!!!!!!!



:(

vilket jävla skämt

jag har glömt min jävla pinkod till mitt bankomat kort. ÅÅÅHHH blir galen på mig själv. Hur fan kan man glömma en kod som man använder iprincip varje dag? Och jag har inte ens nån aning om vad koden kan vara. Och det här är fan inte första gången det här händer.

HAHA pallar inte. Får väl ringa nordea imorgon, för jag har ju inte direkt varit smart och skrivit upp koden. Det är liksom inte en tillfällighet att min pinkod till mobilen är 1111.


FAAN va irriterad jag blir på mig själv...



A

HEMMA!

Kom nyss hem från stallet! Hoppade lite idag och det gick jättebra. Inte så kul att det började regna precis när jag skulle rida men det är smällar man får ta.

Äter lite pizza nu och kollar på tv, som vanligt. haha mitt liv är sååå intressant.

Imorgon är det iallafall äntligen fredaaag :D då blir det ALL IN! Jag och Sophie tänkte dra till Lyckås på förmiddagen för dom har rea, så det kan ju vara intressant. Hade dock inte tänkt köpa några hästgrejer förrän globen vilket är i slutet av november men man vet ju aldrig om man hittar några fina benlindor eller nån snygg grimma som man inte blir lycklig om man inte får, haha så typiskt mig. Det tråkiga är att jag har typ ALLT, nästan iallafall...

Tänkte shoppa lite till mig själv istället för engångsskull (HAHA) så det ska också hinnas med, + rida och sen utgång.


hejdå
a

hemma

aloha!
nu har jag och matilda varit ute!! så himla härligt att bara gå och prata om allt möjligt, tack för att du finns kära vän <3

inatt ska mormor sova hos oss, hon ska tydligen hjälpa mamma att sy några gardiner ikväll! dom har köpt massa god mat och lite annat smått och gott ;)

imorgon börjar min diet, och den är riktigt bra! man skippar alla kolhydrater (bl.a. pasta, potatis, ris och bröd) och äter mer fett som t.ex. avoccado, kött, bacon, ägg, bulgur och coscos! mitt mål är att gå ner ungefär 5 kg så att jag kommer ner till 50 kg ;)

imorgon är det ingen skola! jag och jessi ska in till stan och äta lunch och shoppa lite! myspysigt ;) sen ska jag hem och gå med matilda och sen är det bara att ladda inför premiärkvällen på PILOT!


men nu ska jag ta en dusch och sen hjälpa mamma och mormor med maten! 
 

PUSSS! / MM.

hjälp?

Kuuul att det blir värsta stormen precis när jag är klar med allt och ska gå utanför dörren, suck. Min vanliga otur. Hoppas det slutar för jag pallar inte rida i ridhuset, HEEMSKKKKTTT.

Nepp, dags att tvinga ut sig själv och hundarna i stormen. Frågan är bara vad man ska ha på sig? Tattini jackan eller Kingsland? Tror det blir KL för den är varmast, pallar inte frysa. Oerhört intressant va ;)


BYE fuckers

dålig torsdag

tjaa!
vaknade för nån timme sen, mår inte bra och har ingen energi överhuvudtaget.. vaknade upp med migrän imorse. hatar sånna här dagar men man kan inte vara stark varje dag..

har bara legat och kollat på tv i soffan och typ tänkt, varför kan man inte spola tillbaka tiden några månader? jag vill bara att det ska vara som det var!

men nu ska jag i alla fall byta om och sen ska jag och matilda ut med hundarna, vi hörs senare.

PUSS! / MM.


en dag kvar till fredag :D

Ska inte jobba idag så jag är ledig hela dagen! Finns dock inte så mycket att göra...Ska åka till stallet vid 2-3 tiden. Hoppas på att ingen ska rida på ridbanan samtidigt som mig för jag tänkte hoppa lite och det blir så jobbigt att rida samtidigt då. Hatar förövrigt att rida samtidigt som nån annan, det är så jobbigt att rätta sig efter högerregeln och blabla, jag vet att jag är egoistisk. haha

Kom på att jag ska städa mitt rum och sådär, och det lär ju ta ett tag så dags att börja nu...


/a


godnatt!

nu ska jag sova, haha fan vad seg jag är. Går aldrig och lägger mig i tid. Ska bara ta en snabbdusch och smörja in mig lite sen blir det dejta kudden, fett mysigt. Vet att ni är väldigt avundsjuka.


godnatt lovers and haters <3

 

/Ange


greys

jag och gurkan sitter och kollar på dubbelavsnitt av greys anatomy! jäkligt bra serie.
pajen blev förresten sjuuukt god ;)

imorgon är det skola mellan 10.20-13.20! sen ska jag och matilda ut på powerwalk med hundarna igen, vi har en deal att vi ska försöka gå med varandra varje dag.
på kvällen ska jag hem till mr. x men mer än så säger jag inte! ;)

nu ska jag springa ut på sista rundan med bebben och sen ska vi kolla på film!

sov gott, puss och godnatt!

/ MICHAELA.

HAHA!

HAHAHA michaela, baka paj?!?!?!? hahahah skön hon är. vem bakar paj nuförtiden? det är ju bara köpa en fryst som är färdig liksom.

AJAAA. kom precis hem från jobbet, sent jag vet men jag va kvar en stund. Funderar på att börja jobba 3/4 dagar i veckan istället för 2. Men jag är ju så lat.....Den här veckan blir det iallafall 3 och sen kaaanske 4 nästa vecka, eller 3 ;) snart börjar jag skolan också, längtar iiiinte.

pallante skriva mer nu, ska kolla på tv och busa lite, hihihoohoho

HEJDÅÅÅÅ


/a

jag är kreativ!

heey!
kom precis hem! tror att jag och matilda var ute i 3 timmar och busade med hundarna, jag var till och med så kreativ att jag stannade till och plockade en liten påse blåbär på vägen! ska göra en paj till mig, gurkan och mamma som vi kan äta framför idol, myspysigt va? ;)

men dags att sätta igång, TTYL!

PUSSSAR! / M.

powerwalk!

hinner inte skriva så mkt just nu, jag och matilda ska ut på långpromenad med hundarna!
vi hörs lite senare!


jag och min lilla(?) bäbis



PUSS! / M.

happy

Kom nyss hem och har precis ätit lite, höll på att hungra ihjäl men nu mår jag illa istället, typiskt mig..jag får fortfarande stötar av bokstaven s så det är inte så roligt att skriva som ni kanske förstår eftersom det inte är så skönt.

Nu ska jag fixa mig lite, känner mig lite risig faktiskt, inte ens borstat håret idag. Blek är jag också, måste fan ta tag i solandet igen...



Vill förövrigt ha dom här stövlarna! Visst är dom snygga? :D (det är ridstövlar för er som inte fattar det)


dags för skola

nu drar jag till skolan, är verkligen jättetrött! men har bara två lektioner så det är bara att bita ihop!




PUSS! / M.

godmorgon!

sitter och äter frukost nu, ska åka till stallet om en halvtimme ungefär. Efter det ska jag iväg på en grej så det blir sämst uppdatering från min sida idag men jag tror faktiskt att ni överlever ;)



Ha en bra dag everyone!



A

WTF

jag får stötar av mitt jävla tangentbord på datorn. Av bokstaven S :( bara för att den har gått sönder, alltså bokstaven...Jag har ju förfan STÖT fobi!!!!!!!

Den som vill köpa en ny dator till mig får gärna göra det, jag råkade slänga min i golvet så den är sönder och nu får jag stötar av min brorsas, mitt liv går i spillror.


FAN...


/ni vet nog vem.

partypinglan

fick en bild av jessi från i lördags! det togs dock liiite för lite bilder men jag lovar att vi fotar galet på fredag!!


jag är cool och glad som vanligt!


dagens diss & hiss

går till alla tiggare på tunnelbanan, vad fan tror dom egentligen????? vem vill gå runt och tigga kronor från folk? dom borde slängas ut från Sverige, usch så jävla pinsamt och äckligt. Dom stör mig som fan. Skaffa ett jobb som alla andra gör istället för att tigga, DÖÖÖÖ!!!

Och till alla ni feta som envisas med att använda leggings och tighta kläder, snälla sluta med det. Mode är inte till för alla och det ser bara sjukt äckligt ut med alla valkar som hänger och dinglar. Sätt på er ett lakan eller nåt så vi andra slipper se det. Eller varför inte banta lite och stolt bära upp leggingsen? Låter som en jättebra idé tycker jag. Problemet skulle ju iförsig vara ur världen om klädtillverkarna slutade att göra stora storlekar. Då skulle dom feta känna press på sig att banta och vi andra skulle slippa dom hemska synerna och inte längre behöva må illa. Då skulle jorden bli en mycket bättre plats att leva på!

Dagens hiss går till min häst för att han var helt underbar och duktig idag (vilket han är alla dagar så han är ju given ofcourse) men kom inte på nåt annat för jag är på diss humör, vilket jag oftast är men iallafall.

Lite mer hiss till nya nattklubben PILOT som har premiär på fredag! Men bara en liten hiss för det är ju inte säkert att det blir en succé, så det blir en liten halv hiss med andra ord. Återkommer om det på lördag (om jag överlever)



gossip

kom nyss ut ur badet, jävligt nice! nu ska jag dricka te och kolla på det senaste avsnittet av gossip girl! det är den bästa serien som någonsin skapats! kan inte uttrycka med ord hur bra den är.... haha låter som värsta psykot nu men jag ger verkligen all cred till Josh Schwartz, det var även han som skapade The O.C. <3 snacka om proffsig människa.

imorgon är det skola som vanligt, börjar 10.20 och slutar 14.15! ja jag vet, mina skoldagar är så sköna! dessutom umgås jag ju med världens härligaste killar också! tummen upp för att vara ensam tjej ;)

efter skolan blir det långpromenad och sen vet jag inte rikigt, ska förbi stallet en stund men annars har jag nog inget planerat, känns riktigt skönt.

men åter till GG, sov gott!




/Mickan.

dagens låt


rubrik:

Älska gossip girl, världens bästa serie!

Kom på att jag måste städa mitt rum innan mamma blir galen, hon kallar det sanitär olägenhet så fort det ligger lite kläder på golvet...men hon är ju känd för att överdriva allt. Ska iallafall städa litegrann så tar jag resten nån annan dag, man får ju ta lite i taget liksom.

Hittade btw en jättesnygg jacka idag på hästbiten, Sophie sa att det såg ut som en gubbjacka men jag älskade den! Nåt polo märke var det iallafall, kanske köper den på fredag!

Nu ska jag fixa naglarna, hatar det för jag har fobi för naglar, alltså när man filar eller pillar på dom, haha. Mest när andra gör det för de låter så jääävla äckligt. Hatar när alla gör det bara för att reta mig, får panik!

Jag har jättemånga fobier, haha felicia retar mig alltid för det. Men kanske säger lite så ibland om jag inte orkar göra nåt, typ som städfobi eller el-fobi (vågar inte öppna hästhagarna) haha men det är faktiskt sant, är sjukt rädd för eltrådar.




xoxo

tjenaaaaa..

gick SUPER bra idag när jag red! :D skiiitkuuul!

nu ska jag kolla på nyaste gossip girl avsnittet och måla naglarna, 2 har gått av så ska fixa dom och så får de blir rosa eller röda. får se. sen blir det sleepytime för min del. Imorgon ska jag rida rätt tidigt, måste va hemma igen halv 1 sen ska jag iväg och göra en grej och sen jobba, längtar som fan tills på fredag kan jag ju säga. men men, 2 dagar kvar.




Puss!
A

en guldstjärna till mig!

kom nyss hem från stallet, träningen gick asbra idag! vi tränade på skänkelvikningar, mest på långa diagonalen. cappuccino skötte sig utmärkt, bäbisen <3

har hållt igång som fan nu på eftermiddagen! tänkte ju bara gå en liten runda med min lilla(?) hund men hade så jäävla mkt energi så det fick bli en längre på 9,5 km! sen hem och byta om till ridkläderna och hoppa upp på cykeln och trampa till stallet, red ett pass på 1,5 timme med lite teori och genomgångar lite då och då. efter det krattade vi och mockade hela ridhuset innan jag cyklade hem igen, orkade nästan 3/4 delar av mördarbacken, ja den är så sjukt jäävla brant så en guldstjärna till mig!!

nu tycker både jag och mamma att jag är värd lite massage och sen blir det ett skumbad för min del!

talk to you lateeer, PUSSS! / michaela den bästa.


dagens låt

sjuuukt bra låt! sjukt sugen på att dansaaaaaaaa!!



/ mic

tisdag!

hejeee!
kom nyss hem från skolan, tänkte gå ut på en liten runda med bebben nu om en stund innan jag sticker ner till stallet!

gick upp kl. 07.00 imorse, och en helt sjuk grej som jag har börjat med är att jag vaknar innan klockan ringer! imorse vaknade jag med ett ryck när klockan var 05.53 liksom!!

vi började kl. 08.00 med att titta på film, vi såg på flyga drake och den var riktigt hemsk! inte min typ av film om man säger så.
filmen slutade vid 10.00 och lektionerna började inte förens kl. 12.00 så vi hittade på massa roligt som t.ex åka till golfbanan och slå lite bollar, åka bil på gångvägar och skrika på tanter under tiden... haha ja vi går tredje året på gymnasiet men fyfan vad kul det är att vara lite barnslig ibland!

eftermiddagen och kvällen kommer spenderas i stallet, jag ska rida dubbelpass och sen ha lite teori samt hjälpa till i stallet.

hörs later fooks

XOXO / hästnördeeen, m.


hästbiten

Har inget för mig så jag och Sophie ska in till hästbiten och häst & hund huset nu, sen åker jag till stallet efter det! :)




Bye fuckers!


min älskling! <3

tisdag

Godmorgon! eller, jag har varit uppe i mer än en timme men iallafall. Funderar på om jag ska åka till stallet nu eller om jag ska åka dit i eftermiddag...

Nu ska jag iallafall gå en sväng med hundarna, jooooobbbiigt.




A

good night pics

var bara tvungen att slänga in en bild på mig själv innan jag går och lägger mig! jag är ju så jävla snygg, all fucking kärlek till mig själv! jag är bäst <3



GOOD NIGHT! / mb.


blablabla

Är sjukt trött så ska gå och lägga mig nu. Imorgon är jag ledig från jobbet, väldigt skönt! så jag ska väl inte göra nåt speciellt vad jag vet. Förutom stallet dåra. Kanske hälsar på Michaela en stund i skolan om jag orkar.

Juste! såg att jag fått mail om att Pontus Westergren ska börja komma till runsten! då måste man ju boka in lite träningar för honom. Har alltid velat träna för honom då jag har hört att han ska vara jättebra men det har aldrig blivit av, men nu när han kommer dit så måste man ju prova. Första var 4 oktober så kanske åker dit då om det inte blir Marbella/Grekland eller nåt.


Ne, nu ska jag sova.
Godnatt sötnosar!











A

haha

nattliga äventyr är bäst.. haha mer säger jag inte!

TTYTM (talk to you tomorrow för er som inte fattar förkortningar!)

SLEEP TIGHT EVERYBODY ;) / michaelaaa.

ännu ett inlägg

nu kan ange fan inte klaga på att jag har uppdaterat dåligt! hon borde nog vara hemma från jobbet snart förresten, då kan hon säkert dela med sig av sin intressanta kväll på sitt "ansträngande" jobb.. haha ironi på höööög nivå btw.

blir ett inlägg till innan det är dags för bedtime, nu ska jag och mamma bada fötterna och sen fixa naglarna!

PUSSS! / M såklart

dagens

har haft den här låten på huvudet heela dagen, men den är fan rätt bra!


tv

sitter och tittar på svenska hollywoodfruar, haha Anna Anka är så jäävla skön! go anna!

men ska ringa felicia! brb! / michaaa


marbella?

angående resan så funderar vi på att låna jockes hus i marbella en vecka eller ta en sista minuten till typ grekland.. lite beslutsångest? aja, ska ringa felicia i pausen av tinas cookalong och snacka lite mer!

hörs om ett tag!  / mickis.

jag är bäst

hemma från långpromenaden, och den blev verkligen lång! gick 1,6 mil!!! men att jag är bäst vet ju alla.
kilade även förbi matilda och sa hej en stund på vägen och hann även med stallet för att säga hej till pia och tjejerna, var självklart tvungen att ge capuccino några äpplen också, min lilla bäbis <3

nu ska jag myspysa med mamma i soffan och dricka te, ni missar väl inte att min look a like Carolina Gynning är med i Tinas cookalong på 4an kl. 20.00? måste ju ses!

imorgon är det skola sen hem och ta en promenix och sen ska jag till stallet och rida DUBBELPASS!! ska alltså rida i 2 timmar! i like, nu är det fan hårdsatsning som gäller! 

PUSS! / mickan

monday

hejhopp igen!
nu mår jag bra igen, haha gårdagen var ju inte att leka med, fyfan för baksmälla alltså.

gick upp en kvart innan klockan ringde imorse, bra va? ;) skulle ha gått upp kl. 07.00 men kom med andra ord upp kvart i! gjorde frukost som jag åt medans jag tittade på vakna med the voice. kom till stallet vid 8, och jag var den enda som var där?! tydligen skulle alla special idrottselever ha friluftsdag, nödvändigt men VIP som jag är så fick jag rida en privatlektion för isabelle imorse! rikigt skönt att slippa harva runt med nybörjarna!!

cyklade hem efter stallet och bytte om innan jag drog till skolan för att möta frej och gänget, vi åt lunch sen hade vi religion till kvart i 3 sen var dagen slut, nice som vanligt!

nu ska jag äta något sen ska jag ut och gå med bebben som vanligt! jag är fan hurtig, en applåd för mig!

har förövrigt lagt ner med forbollen, känns inte som att jag har den tiden som behövs och dessutom vill jag lägga all fokus på ridningen så att jag kommer nånvart!

som ange nämde tidigare så är det fan inte något fel med ryanair, huvudsaken är att man kommer iväg! men mer om resan när vi vet mer ;)

blir förresten inget amsterdam för lilla mig, lägger pengarna på en solresa nu istället och sen på en weekend med tjejerna till london i vinter, kommer att bli riktigt myspysigt!
 
 men ttyl ("talk to you later" för dom som är tröga) slänger in en bild på lilla mig också! ja jag vet att jag e snygg!



XOXO / MICHEE.

ryanair?

vågar man flyga med ryanair? det är ju billigt men tänk om flygplanen är jättegamla och dåliga? jag är sjukt flygrädd..vill ju inte dö liksom.


bläää

så jävla trött på allt just nu. vill åka utomlands. vi funderar på att ta en sista minuten typ nästa vecka. problemet är bara att jag måste ha någon som kan rida min häst så länge, han kan inte vila en vecka till..

ska fixa mig lite nu, ska åka till jobbet om en timme.


/angelina

090921

godmorgon!

eller ingen bra morgon egentligen men vill inte skriva ut varför här, eller orkar inte nu iallafall. Jag har varit uppe sen 8, gick ut med Dennis och sen åt jag frukost och kollade på svenska hollywood fruar, fattar inte varför alla hatar Anna Anka, hon är ju skön ju :D haha.

Nu ska jag sätta på mig ridkläderna och åka till stallet. Tråkigt väder idag men blir ändå en skrittrunda idag, roligt! har ju inte ridit sen i torsdags eftersom han blev vaccinerad osv.

hörs lite senare!


/Angelina

äntligen

fattade hur man laddade in låtarna på ipoden. ibland blir jag stolt över mig själv när jag klarar saker själv. SÅDESÅ. det va faktiskt smart gjort.

godnatt!

/angelina


fixat och trixat lite.

är inte jag bra eller? och alla kallar mig korkad. jag är ju tillochmed bra på datorer och sånt skit!

tummen upp för mig!

i veckan...

ska jag äntligen orka med att färga håret, finally liksom. sen ska vi åka och kolla på ett stall som förhoppningsvis duger åt oss vilket jag verkligen hoppas då jag spyyyr på mitt hatobjekt...han ska inte få några blommor av mig när vi flyttar iallfall. ska jobba 3 dagar också så det blir en ganska jobbig vecka. sen får jag besked om en grej + att det blir utgång på fredag = PILOT!!! alla som är nåt kommer dit då, okej?

min söta lillebror, han söker en snygg tjej för mysiga hemmakvällar och cs spelande som gillar hårda tag i sängen. gillar EJ baconfittor. HEJ BÖNDER, vi är DIF!!! nu ska jag äta snickersglass, mums!

/angelina


dagens låt

bara för att den är skön!


:D


Farmville?

alltså, vad är det för skit? BOJKOTTA farmville på facebook. bara för töntar!!

ej bakis

fyfan vad skönt att inte va bakis, det va jävligt länge sen jag inte blev det, helt underbart.


jag och michaela gick och åt pizza. den mest fetaste pizzan man kan äta = bearneisesås eller hur fan det stavas och oxfile. men vi åt inte upp så hon tog doggybag med sig hem, haha ;) själv mår jag fortfarande illa...

jag åkte till stallet efter det och när jag va klar där så mötte jag michaela och jessica så gick vi hem. så jag har faktiskt tränat lite idag, gick ändå 4 km eller nåt. jag är så duktig ;)

nu ska jag gå ut med hundarna och sen ta en dusch och kvällen ska spenderas i soffan med godis ofc! jag gillar faktikst söndagar numera, jag har ju liksom ingen skola att behöva gå upp till. sköönt!


/ angelina

bakis

FYFAN vad jag mår dåligt.. jag ska seriöst bli nykterist.

kvällen spenderades iaf hos bryan, han hade ett aaasfint hus btw, det gillas! vi dansade som fan och självklart flödade spriten! jag blev iaf utsedd till carolina gynning, ovanligt? nej, men jag gillare ;) fast sonny tyckte att jag ser ut som megan fox, tack så jävla mycket, hon är ju bara hur snygg som helst! ;)

vid 3 kände jag att att promillen var en aning hög och hade inte lust att trängas med kim på soffan, även om det hade varit jävligt mysigt så ville jag bara heeem! och vem kommer och hämtar mig halv 4 på natten i tullinge? jo underbara jocke! han är verkligen bäst, som en liten extrapappa ;)

dagen idag har i stort sett varit meningslös, gick och åt pizza med ange, synd att jag mådde så illa att jag bara åt två bitar.. sen ringde iaf jessi och var sugen på att gå eftersom vädret var så fint, så vi tog långa rundan på ungefär 9,5 km, rätt bra jobbat för att vara bakis!

nu ska jag fan göra en stor kopp te och lägga mig i soffan och mysa, imorgon är det stallet kl. 8 för att ha dressyrträning.. ja livet är fan rätt hårt ibland.

om ni har tur kanske jag orkar skriva lite senare ;)

PUSSSSINUSSI! / Baksmällan M.

fint!

snyggt schabrak från HG, uppskrivet på köplistan ;)


btw

så skiter jag i min bantning, det är bara att erkänna att jag suger på det. så onyttig som jag är. jaja, får väl nöja mig med att väga 48. nångång  i framtiden kanske jag lyckas men det är ganska tveksamt...

ska fira med chips och cola!

det händer bara oss..

hemmafest igår, bruka ju aldrig sluta bra som dom flesta vet. slutade med att vi drog vid typ 1 och michaela va så jävla dräggig så vi pallade inte med henne haha och jag och jessica fick panik för bussarna började gå kl 7 på morgonen, seriöst det va typ de värsta jag varit med om. vi visste knappt vart vi va liksom. så vi ringde typ hela telefonboken men ingen kunde hämta oss...

slutade med att vi liftade med två söta pojkar ;) hahahahaha. dom vägrade skjutsa oss till stan men vi kom iallafall till tullinge "centrum". här får ni eran hälsning, tror att båda hette henke men jag vet inte riktigt..PUSS på er iallafall!

drog till cattelin en stund och sen åkte vi hem och jag mår jävligt bra idag, hur skönt som helst :D

michaela mår däremot inte så bra. hon hade tydligen spytt i sin säng, fett mysigt! och jocke hade hämtat henne, haha är inte han världens bästa?


/ange

stressigt?

ehh michaela ringde nyss och sa att jag ska va klar lite innan 8. vilket skämt. jag sitter här i handduk och har precis kommit ut från duschen. suck på mig.

aja, vet (typ) vad jag ska ha på mig iallafall så det är ju skönt. dock inte vilken jacka jag ska ha men men.

förövrigt så är jag visst bra på att banta. jag gick hela strandpromenaden till stallet!!!! tog en timme för dennis skulle kissa överallt, trodde inte en chihuahua kunde ha så mycket kiss i kroppen, haha det där lät konstigt men men.

har typ inte ätit nåt nu när jag kom hem heller för det va äcklig mat. så det blir en billig fylla och en jävla bakfylla imorn, hatar det och ändå så gör jag alltid felet att inte äta innan jag dricker....


IIIN i dimman!!!

/angelina

dagens outfit

kom nyss hem, blev en rosa kjol från hm och nya svarta strumpbyxor! lägger in bilder imorgon :)
nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällen, men ska försöka hinna lägga ut en bild på kvällens klädsel innan jag drar! ;)

så här såg jag ut idag

-vit kofta från MQ
-solbrillor från Åhléns
-rosa skjorta från gina tricot
-jeans från nudie
-skinnstövlar från dinsko

PUSSSS SÅ LÄNGE! / michaela.


jag är bäst

hahahahaa! ange slutar aldrig att förvåna mig, som att hon skulle kunna banta? haha eller inte, hon pallar inte trycket helt enkelt.

jag äter sallad och kycklingfilé just nu, jävligt gott + att det är nyttigt!
om en stund ska jag gå till centrum och handla lite, behöver nya strumpbyxor och typ en snygg topp eftersom jag inte har nått att ha på mig ikväll :P ovanligt problem.. skulle inte tro det, men en snygging som jag passar i allt ;)

TTYL! / micheee.

redan förstört bantningen

blev lite sugen så jag åt pannkakor, haha faaan va dålig jag är...

nu ska jag ta en promenad till stallet. tar med mig Dennis för tequila va så jobbig sist, lite extra träning för mig då eftersom jag måste bära honom typ halva vägen.

tillbaks om 3 timmar eller nåt!

hejdå!



geee mig!!!

hur snyggt va inte det här täcket då? ska köpas + grimman, dock i blått eller grått istället för brunt.


some hot pictures


jag tänkte vara lite snäll och lägga in en bild på me and my broe, men bara för att vi e så coola!


jag, gurkan och bebben!


dagens låt


hemma igen

hallu!
sitter i soffan i min rosa mjukisdress, kom nyss hem från stallet! vi åkte dit direkt från jocke för att felicia behövde mocka! ska bli skönt att få sova vidare nu eftersom felicia är en morgonpigg människa.. hon slog liksom på dr. doolittle kl 8 imorse!! haha, ja hon är snart 20 år.. som tur var så kom jocke hem vid 9 och räddade morgonen med nyköpt fruskost till oss, han är ju bara så underbar!

igår åkte jag som sagt till centrum och åt lunch och lämnade tillbaks en kjol på hm, efter det så tog jag den långa rundan med bebben. går den varje dag! jag är bäst men vad gör man inte för att hålla figuren?
vid 7 åkte jag till min kusin och åt middag, bakpotatis och fläskfilé stog det på menyn, men så är det alltid när man har en underbar familj som alltid vill lyxa till det så fort jag ska komma ;)

efter middagen och lite snack så åkte jag, ange och felicia som sagt hem till vårat mansion, alltså mr. JW ;) men vad vi gjorde där såg ni ju i anges underbara inlägg!

nu ska jag ta en powernap framför en film, sen i eftermiddag blir det min dagliga långpromenix och ikväll blir det fest med kim, björn och heela gänget! kommer nog att bli super kul ;)


jag och bebben just nu, hann ser dock inte lika road ut som jag.. haha.

PUSSS! / michaelaaa.


det dåliga är...

att vi inte har nån våg hemma. så jag vet liksom aldrig vad jag väger. vi är nog den enda familjen som inte har en jävla våg!!! måste införskaffas.

man kan ju inte banta om man inte vet vad man väger, det är ju helt meningslöst.

bantning

äntligen hemma!

felicia väckte mig vid 8 på morgonen (!!!!) en lördag, okej om jag hade sovit men det gick ju inte att sova för det var så sjukt varmt. men men, är relativt pigg så det går nog bra.

idag börjar mitt nya nyttiga liv, hört det förut? haha. ne men faktiskt. ska bara äta frukt. har dock redan fuskat eftersom jag åt frukost. men nu sitter jag och äter vindruvor, wowowoooo ;) ska dock bara gå ner ett kg men iallafall, 47 kg is the shit!

eftersom jag inte får rida idag heller så ska jag iaf gå en promenad med min bäbis och sen ska jag nog promenera till stallet, om jag inte får skjuts. vet dock inte vart min kära mamma är.....

nu ska jag äta mina äckliga vindruvor och kolla på nån film.

/Angelina

ANGUS BURGER

Michaela hälsar såklart! och felicia ligger här och sjunger så hon hälsar med.

vi såg förövrigt på filmen cleaner, en "skräck"film eller aa thriller, men jag glömde att kolla på slutet så jag missade liksom poängen med filmen....det var ju synd. fick inte ens veta vem mördaren var. aja life goes on.

nu ska vi lägga oss i sängen, eller kanske ta ett litet dopp i poolen och simma bort fettet? fast jag är nog för lat. michaela sa precis att hon fick upp spya i munnen, fett nice. snart blir det two girls one cup, ELLER? HAAHHA (jag är fett (o)seriös så ni vet)

ni är ju fan dumma i huvudet om ni inte fattar min jävla ironi. FUCKERSSSSSSS


hihihoo. aja. blir inget simmande, michaela ska sjunga sin låt, mitt nya pinnsmala jag och jag ska gå och spy och väga mig, hehe och sen sleepa i världens skönaste säng med världens största täcke. med en vit lacostepiké, SÅ jävla mywsigt.


TJAOO /angeliiiina och miiiichaela

myskväll!

håller på att spy, seriööst. har ätit för mycket. åkte och kollade på ett stall först med sophie och david, då höll jag också på att spy för vi satt typ 2 timmar i bilen...och sen mötte jag michaela och felicia så köpte vi godis, chips och allt och hyrde film och åkte till vårt mansion och då hade underbara j köpt thaimat och sushi till oss! han är ju bara för charmig!

meeen nu vill jag spy, så jag tror att jag ska göra det snart. efter filmen. sen ska jag väga mig för vi har ingen våg hemma men det finns de här, måste ju veta hur fet jag blivit efter allt godis.


OCH BTW, ni som inte fattar mina oseriösa inlägg och kommentarer på bloggen och IN REAL LIFE så driver jag. HALLÅÅÅ. ofta jag har slamprykte liksom och blabla, kommer inte ihåg allt men skitsamma, bryr mig inte eftersom det inte är sant nånstans. give me a break liksom. aja det är smällar man får ta.

pussar och kramar, ni vet att ni älskar mig och jag hatar er.

lilla söta elsa är självklart med oss, hon luktar tydligen bajs sa michaela 100 gånger nyss. sen är ju robert och ola här med! robert är en tjej men han passar jättebra att heta robert :) så ni vet.

BYYEE

gynning?

många säger att jag e lik carolina gynning, själv tycker jag väl inte att det är så stor likhet.. vad tycker ni??


boooriiing

 

har inte gjort ett skit på hela dagen, lite tråkigt sådär. jag vill sola, de va typ 2 veckor sen, inte bra...men grejen är att jag är så lat så att jag inte pallar gå ner till solariet, men nästa vecka ska jag ta mig i kragen ;)

ska äta lite pannkakor nu sen ska jag följa med sophie på äventyr.

och ikväll ska jag INTE ut. så sluta skicka sms och fråga vad som händer ikväll, okej? däremot imorgon blir det nog fest nånstans, och då får vi hoppas att ingen snor mina skor, haha ;)

nej nu ska jag äta, måste passa på tills slutet av månaden för då kommer jag börja med samma p-piller som min syrra och hon sa att hon gick upp i vikt. det värsta som skulle kunna hända, att jag blir fet. OMG. jag är livrädd. seriöst alltså, rädd på riktigt. tänk om jag blir ett fetto? hjälp.


facelook

nu ska jag ner till centrum och äta lunch och shoppa lite, vi hörs senare! ;)





PUSSSSSS! / MICHAELAAA.


fredaaaaag

veckorna går ju för fort. hinner inte med känns det som. men skönt med helg iallafall! kom precis hem från stallet. marianne (vår veterinär) va ju där idag och det gick jättebra, skönt :)

planer för idag då..pirazzi ska vila och det ska han göra hela helgen eftersom han fått en spruta, och jag ska inte ut, tror jag. vi får se men näääeee..trött på det. måste ha en paus, till den 25:e, då är det pilot som gäller, be there! kanske följer med Sophie och kollar på några stall i grödinge, den jäveln ska ju flytta till typ in the middle of nowhere, rönninge?! jag har aldrig varit där men det ligger tydligen i tumba, eller nåt. Sviiikarn. vi va ju nästan grannar liksom..

sitter och kollar på hundannonser, jag vill ha en till hund! en chihuahua eller en dvärgspets. vill helst ha tillbaka tindra för hon är världens sötaste. saknar henne :( måste övertala mamma, hon vill bara ha en fransk bulldog men dom snarkar så mycket....

 


jag älskar skräck

ligger i soffan och tittar på boogeyman 3 på min dator! som vissa kanske vet så älskar jag skräckfilmer, eller älskar låter lite väl starkt.. hur som helst jag är ett STORT fan av dom iaf! eftersom inte så många av mina kompisar gillar skräck så brukar det alltid bli så att jag tittar själv, men jag börjar bli rätt van nu så det är no big deal!
den är inte så jätteläskig men det är spänningen som är bäst! bara det att jag ligger helt själv i en mörk lägenhet medans mamma och gurkan sover gör allt extra bra! haha okej det där lät korkat..

men ni får ha en trevlig natt! är inte ett dugg trött så har några andra skräckisar på g också ;)

nattinatti! / michaela.


criminal minds

heeyee!
kollar på CM (criminal minds) och dricker te med honung i, måste ju sköta min onda hals!
idag blir det läggdags tidigt, ska upp lite tidigare imorgon för att gå på en riktig långis med bebisen, är nämligen ledig från skolan så det blir en slappdag helt enkelt!

på kvällen blir det metro med pppaulina! taggad som faan ;) vi ska ragga upp en ännu snyggare än "thomas" från förra helgen som kan bjuda på shots ;D och who knows, tzatziki kanske kommer att vara där? ;) glassigt isåfall!

och på lördag blir det antagligen fest med kim om han inte ska iväg och spela i norrköping igen, men det hoppas jag inte om jag säger så ;)

men vi hörs om en stund, nu börjar CM igen!!

PUSSSSY / MICHEEE.


holland nästa!

sitter och kollar flygresor med pappa just nu! japp, den 17 november ska jag och ett härligt gäng ner till amsterdam och gå på Qlimax!!! för er retarded så är det en stoooor dansfestival!! så otroligt jävla nice, helt sjukt, tror inte att jag har förstått det än :P men ikväll ska vi iaf boka! 
vi ska även till red district, haha lite skrattretande men det kommer nog att bli en minnesvärd vistelse..!

nu ska jag göra middag åt mig och gurkaaan sen ska vi se på tv, ja, ibland känns det som att vi är gifta.. men jag antar att det är ren syskonkärlek! fast ibland är det nästan liiiite synd om honom när han måste hålla på med mitt hår eller ge mig massage eller springa ner och handla åt mig :p

men vi hörs senare guuuuys,


PUSSS! / M.

hmm?

kan man ha uggs på sig nu eller ser man ut som en luffare då? tror fan att jag kör på det idag. pallar inte nåt annat.

och förresten så vågade jag faktiskt prova att hålla andan och ta på en brännässla idag, och det gick!!!! helt otroligt. att jag ens vågade liksom. jag som har fobier för typ allt!




NEJ, det blir fan uggs idag alltså, så ni vet!



/nivetnogvem

my way or the highway

hemma igen! gick bra i stallet. konditionsträning stog på schemat. Imorgon är det dags för vet. check, alltid lite nervöst......

vill sova egentligen, sjukt trött. men ska fixa mig istället eftersom jag måste åka till jobbet snart, ska bara internetshoppa lite till först, dålig vana det där...


puss och kram, skumbanan!







/Angelina

jag mår bättre!

god morgon!
gick upp för typ 20 minuter sen, mår rätt bra nu och det känns inte som att jag har någon feber längre! så jävla underbart. började nyss dagen med en tallrik makaroner och köttbullar, enkelt att göra men sjukt gott.
ska snart ut på en långpromenad med bebisen och sen ska jag och ange sola på ett hemligt ställe ;) men mer om det senare

pusssssenussee / miche.

godmorgon

eller det är väl inte morgon längre, och jag har faktiskt varit uppe i en timme, stolt över mig själv! ;)

nu ska jag gå ut med hundarna och sen dra till stallet. sen ska jag och michaela sola på ett hemligt ställe om jag hinner för jag ska jobba ikväll. FAN va intressanta mina dagar är alltså, haha.

---
AAA

hahaha

så jävla roliiiigt


taggad? eh jaa

blä, är rastlös och sjukt taggad.. sitter och lyssnar på låtar man inte ska lyssna på en vardagskväll som den här, hur fan ska jag kunna sova nu liksom? känns som att jag skulle behöva ta ipoden på högsta volym och gå ut och springa, men med tanke på febern är det uteslutet, fuck, för det känns väldigt lockande..
och så jag planerar jag ju att gå ut i helgen och då ska jag vara frisk så att jag kan åka hem till en viss person så måste jag fan ta det lugnt! ;)

ne nu ska jag nog sätta på lite enya och måla naglarna, sen blir det nog filmdags, är lite sugen på att se forrest gump så får nog bli den :P

nattinatti, sleep tight / m.

dagens låt


Angelina

kollar på fråga olle och äter godis =) myspysigt. ska sova snart för jag har ont i huvudet. buhuu stackars mig.

Aja, här är en bild från maggan, säg till om ni vill ha en dejt med tjejen till höger så fixar jag det, "hon" går med på det mesta ;) hahaha

btw såg jag korvfingrarna på tunnelbanan, EUUWWW!!






<3

fråga olle dokumentären

gokväll!
sitter som sagt och tittar på fråga olle, jag älskar det programmet! fast handlingen i dagens dokumetär var väl inte det roligaste men intressant.

har världens huvudvärk som inte vill ge med sig.. stackars lilla mig :( funderar nästan på att ta en av mina migräntabletter fastän det inte känns som migrän, skulle nog tippa på att det är någon form av spänningshuvudvärk..

men skriver säkert om en stund igen, är vääääldigt rastlös..

PUSS! / MICHE.


hard work

eeeller inte..sitter här och håller på att dö av tråkighet, eller tristess heter det väl. fick iallafall en snygg tröja idag från jobbet, de va ju schysst.

hmhm, slutar om typ 1 timme, skönt!

pusspuss


im from sweden and i wanna do it hela tiden

TJEEENAAAAAAAAA mittbena.

kom nyss hem från stallet. skulle äta middag men upptäckte att vi hade nutella hemma, så då åt jag en halv burk typ, så ni kanske förstår att jag mår lite illa nu, en aning sådär. men det va det typ värt. åt ravioli också, FETT gott. klaga inte för det är faktiskt gott, särskilt när man är bakis, trooo mig jag om nån vet!

hmhmhm, ska snart åka till jobbet. så borde byta om. men vet inte vad jag ska ha på mig..som vanligt alltså.

men har inte tid med att sitta här och skriva massa skit så bäst att sätta fart, som ni vet så har jag allvarliga problem med min tidspassning.


TTYL
/angelina

bilder kommer

måste bara flika in att våran blogg innehåller så lite bilder, men det ska det bli ändring på!! mer mer mer bilder kommer, jag lovar!

<3 / m.


myspys

kom ut ur duschen för en stund sen, smörjde nyss in mig med min nya body lotion som luktar jordgubb/grape ;) så nu är jag redo för myspyyyyys!

var ute på en långis med bebben, det blev den långa rundan på 1 mil! ångrar mig lite för nu mår jag INTE bra.. febern är påväg upp igen känns det som, men jag får väl skylla mig själv eftersom jag aldrig kan ta det lugnt när jag är sjuk..

nu ska jag i alla fall lägga mig i soffan och kolla på film och äta popcorn, ska fan inte röra mig ur fläcken tills jag blir frisk! eller jo, kanske går ner till ange en stund ikväll när hon har slutat jobba och tittar på film men det är ju inte så ansträngade ;) och sen kanske jag ska träffa paulina en stund imorgon men det är ju inte heller så antsrängande!

aja vi hörs senare, pussenusse / micheee.


trötttt

god morgon!
gick upp för en halvtimme sen typ, just nu sitter jag och äter musli med yoghurt! gott som fan! ska snart ut på en långis med bebben, har förvisso feber men jag är så jädrans rastlös så jag måste fan få röra på mig!

inget speciellt planerat idag förutom att träffa felicia och så blir det evebtuellt fotbollsträning ikväll om jag e pigg, vilket jag hoppas!!

haha pratade med paulinas och mina danskar idag också, sååå jävla roliga! underbara människor och dom pratar ju bara så bäst! vi ska träffa dom snart iaf, och vi har även planer på att åka med till danmark och festa lite också ;D vi får se hur det går med den saken men man kan ju alltid hoppas!

cy / MICHE.

försov mig

dålig jag är, försov mig självklart. vaknade typ 9 eller nåt sen tänkte jag bara "vila" en stund och råkade somna om så vaknade jag kvart över 10, men jag hann! så det va ju ändå bra gjort. kom bara typ 5 min försent.

ska byta om till ridkläder och åka till stallet snart...när jag orkar. typ nu.

/A.S

sova<3

 

 

ÅÅHH kolla precis på avsnittet, så jääävla bra. bästa serien och chuck bass och blair är bäst!! nu ska jag sova, ska till läkaren 10.30 imorn sen direkt till stallet och sen jobba, nice price på mcdonalds.

Godnatt sötnosar!

Angelina


inviger nya datorn

hej allesammans! sitter och dricker en kopp te och utforskar min nya dator! det blev ju en marinblå, högblank acer som jag nämde tidigare <3 så himla snygg så att jag inte kan släppa den med blicken, min lilla beeebis.. haha. uppdaterar om en stund, nu är det dags för en dusch! PUSSINUSSI SÅ LÄNGE! / mmm, marabou.

YEEEEEEEEEEEESSS!!!

OOOOM jag är proffsig!!!!! hittade avsnittet, WIIIEEEEE :'D

tränat!

har typ gått i en mil eller nåt, iallafall nästan. gick hela vägen från stallet med tequila men tog strandpromenaden hela vägen hem till mig så det blev ännu längre. kommer få träningsvärk :S nu ska jag bada sen hoppas jag att jag får kolla på mitt älskade gossip girl..!! / AAA

sticker till stallet nu

haha ange in your dreams, tzatziki is mine! ;) ska snart sticka ner till stallet och rida, har nästan ingen feber längre och jag hoppas att det fortsätter åt det hållet! annars blir jag nästan lite ledsen i ögat.. jag och paulina ska ut med danskarna i helgen, eller det är planerna iaf ;) haha kommer ju att bli såååå jävla ruuligt! en av dom var förövrigt sjukt het och det är ju ett jävla + men nu ska jag hoppa i ridkläderna, vi höres ikväll för då ska jag å ange ha gossip kväll!! FÖRSTA AVSNITTET AV GOSSIP GIRL FRÅN SÄSONG 3 HAR KOMMIT UT I USA, TUR ATT DET FINNS NERLADDNINGSPROGRAM! <3<3<3<3<3 PUSSINUSSSSS SÅ LÄNGE / MICHE.

Michaela slog på stort i helgen...

Hon hookade med Mr. Tzatsiki..kan ju erkänna att jag faktiskt blev lite avis. Jag har bara fått en kram av honom, hittils ;) Är dom inte hur söta som helst? <3 love is in the air!

tisdag

har vart och ridit nu, gick huuur bra som helst, äntligen börjar vi komma tillbaka ordentligt, jätteskönt. håller på att göra mat nu. det kan ju sluta hursomhelst men jag hoppas att det går att äta... sen ska jag åka tillbaka till stallet, tror jag ska gå så att jag tränar lite, tar ju bara 30 min. kul att gossip girl har kommit och och det inte går att kolla på?!?!?? mitt liv är över. /A

godnatt

och glöm inte att kämpa för de goda och att drömma om mig. bye, angelina ballerina

KÄMPA ÅT DET GODA!

hör ni det? KÄMPA ÅT DET GODA

trött på stockholm

aaa så jävla tröööötttt på de här placet. vill åka nånstans. kom på idag att jag och michaela ska åka till skåne, bara ta tåget och dra dit :D haha fan va roligt. det måste vi göra, typ om 3 helger. så kan vi bo hos josefine, det blir perfeeekt. då ska vi hitta två rika snyggingar som pratar skånska och gillar hästar. Jag älskar skåningar :D btw så träffade jag dom där nördiga norrlänningarna i lördags, men jag va så jävla full så jag trodde att det va göteborgarna från magaluf....... kompis det går bra nuuuuuuu..HEheHEheE

VAFAN?

Är det bara min data (JA jag vet att det heter dator min lärare tjatade på mig i 3 är men jag gillar data bättre) som har damp? allting fuckar sig. bloggen, facebook och msn. OMGGGGG.

Hehehehej

är det sant att man inte bränner sig på brännässlor om man håller andan när man tar på dom? MÅSTE veta men vågar inte prova själ, så nån vänlig själ får gärna prova och uppdatera mig om det funkar eller inte. FETT coolt om det verkligen är så, eller hur. TA PÅ BRÄNNÄSSLOR!!

shulelyl! GÄSTINLÄGG

Tjena mitt bena jennifer hära,Angelinas kända och mycket smartare syster.Jag är då den enda som är som jag och den ända som kommer vara som jag *BUHU*! men alvarligt så är jag en snäll tjej som älskar att äta på mcdonalds och festa i farsta med mina homies. Jag är trevlig och älskar att gå långa promenader med mina mördar hundar som jag får fett med respekt med! men nu när ni känner familjens stjärna så tänkte jag bara visa er en låt som har betytt väldigt mycket för mig under min uppväxt och som får mig på bättre humör när jag verkligen är nere.



"Kämpa för de goda"

fabian är bäst

ska åka och jobba om typ 10 min så det blir kass uppdatering. Min häst var så jävla duktig idag! blev markarbete på ridbanan. jättenöjd. sen fick jag skjuts av oliver hem, jag sa att han borde skjutsa hem mig varje gång efter stallet men han klagade bara på att jag luktade häst :( men jaja, det kommer ändå alltid va vi 2, vet att du älskar mig innerst inne ;)

michaela får uppdatera lite bättre sen, kanske bloggar lite på jobbet sen om jag har tid.


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

(fabian är inte bäst så ni vet)

top notch

woppsii, dålig uppdatering men va så jävla trött igår så pallade inte ens sitta vid datan, då är det illa. sen va jag inte hemma heller utan på middag hos pappa och sådär.

men nu är jag tillbaka igen ;) mohaha. ska åka till stallet och rida nu. är jättemysigt väder så ska rida dressyr på nån äng, lite roligare än att rida på ridbanan.

förövrigt har jag typ ont överallt från i lördags...blåmärken och sår på handen + att jag har jätteont i foten, haha inte okej.

/angelina

sjuklingen

vaknade nyss, har 38,5 C feber och håller på att tappa rösten.. underbart! not*
skulle ju haft filmmys med ange igår men jag somnade i soffan tyvärr men inget att hänga läpp över för att ikväll försöker vi igen ;)

nu ska försöka trycka i mig något att äta och sen ska jag ta massa ipren så att jag orkar gå ut med bebben, är så rastlös och det är bara skit på tv:n så det får nog bli långa rundan idag! har förövrigt gått ner typ 3kg! ja intresset är stort men jag är stolt! väger 53 nu men lär ju gå ner mer nu med tanke på att jag är sjuk och inte kan äta ;) bra bantningsmetod om man tänker efter :P

men vi hörs senare

PUSSIIINUSSS / M.


sick and tired

fyfan vad dålig jag är.. på att blogga menar jag ju såklart, men man kan ju inte va bäst hela tiden!
ska ner till ange och ha lite myspys snart, ja jag vet att ni blir avundsjuka men jag lovar att uppdatera från kvällen! det kan till och med bli så att vi gör bloggens första videoinlägg? ;) keep it up friends, talk to you laater!

dagens pepplåt! den e ju bara så bäst






utgång på ingång

ska möta jessica halv 9, och här sitter jag i underkläder och har precis duschat. kommer nog inte hinna....vet inte ens vad jag ska ha på mig, menmen.

och nu kommer jag säkert behöva gå till huset för frej och dom ska inte ut, värsta bangarna!!!!!!!!!!!!!!!! blä

kommer behövas mycket sprit för att överleva kvällen.....


PUSSINUSSI

........

lite dålig uppdatering här tycker jag. jag har typ sovit hela dagen sen jag kom hem från stallet och nu ska jag snart dit igen och rida.

ikväll blir det nog utgång, är inte sådär jättetaggad just nu för jag är fett trött och seg men de kommer väl sen antar jag, beror på vart vi ska också ;)

byeee
/skinkan

godnatt

nu går jag och lägger mig! upp kl 06.00, inte så tidigt om man tänker efter, det var värre när jag bodde på runsten och gick upp kl 5. vi hästmänniskor är ju inte riktigt friska, men det var väl ingen nyhet.

hoppas att ni andra har roligt vad ni nu gör!

<3 A.

NOoooo

fan va taggad jag blev nuuu av min dagens låt :( synd att jag ska gå upp så tidigt!!!! ajaaaa imorgon då jäääääääääävlar blir det ALL fucking IN! YEYEYEEEE!! :D

hittade btw ett armband som jag trodde att jag hade tappat bort förra helgen i min underklädeslåda. hur det kom dit är dock fortfarande ett mysterium. jag kommer inte ens ihåg hur jag tog av mig kläderna efter den kvällen. Så jävla nice! :D

nu ska jag tvinga min bror att gå och köpa lite godis och chips, det är väl det dom är till för? sen blir det CHILLOUT vin, skojja. hatar vin. det blir chillpill!


i know you love me, XOXO angelina med IQ

dagens låt

 

 


fredagsmys

 

haha kommer ihåg hur mycket vi garvade åt den här förut :D bästa reklamen for shure eller hur det stavas, jag är förövrigt as bra på engelska och det berodde inte på att jag låg med läraren, SÅ DE SÅ!

/A


jag har alltid rätt!!

det är väldigt många som verkligen inte vill att jag ska ha rätt bara för att dom tycker att jag är osmart. Egentligen är jag hur smart som helst, bara att jag driver hela tiden men det fattar ingen ;) jag LOVAR att det finns ett kärnkraftverk i Vidja. Googlade nyss och här har ni det, IN YOUR FACE! MOHAHAHHA :D

det var tillochmed Sveriges första, hur coolt är inte det då? jag och mina kunskaper alltså, borde få nobelpriset minst

Ågestareaktorn

Sveriges första kärnkraftverk som var i drift fram till 1974 ligger vid Vidjavägen, på det som nu är Räddningstjänstens övningsområde.

Kraftverket hade en tungvattenreaktor, som är nedmonterad sedan lång tid, och försåg Farsta med fjärrvärme.

 

 

DÄR SER NI!

 

/ smartisen angelina

 


thank god it's friday

fast det spelar ingen roll för min del, helgen kommer att bestå av jobb och plugg.. haha nej jag skojade bara, ska sjävklart ut och rocka loss också ;)
dagen har varit skön som fasiken, skola mellan 12-15 sen åkte jag och shoppade, blev ett svart genomskinligt paljettlinne från bikbok och sen ny hårfärg. efter shoppingen drack jag en latte med åsa på jobbet medans jag väntade på jessi. sen gick vi till systemet och inhandlade lite inför imorgon och sen åkte vi hem.

har nyss varit ute och gått långa rundan på 9,5 km med bebben, i know, i am the best ;)
ska hoppa in i duschen och sen ska jag ringa paulina, hon ville att jag skulle gå ut med henne ikväll men med tanke på att jag jobbar imorgon kl. 8.00 och ska ut på kvällen så får vi se, ange tjatar om myskväll men då kommer vi bara äta massa onyttigt och det känns ju lite onödigt nu när jag har varit så duktig..

men vi hörs nog senare kära vänner!

hugs and kisses / miche.


bråttom

har lite bråttom. ska hitta några kläder att ha på mig nu fort som fan, har beslutsångest som vanligt. sen direkt iväg. hemma ikväll igen.

Puss!
/A

freeeedag!

woho fett skönt med helg! ska jag säga iförsig som typ har helg hela veckorna..men det är ändå nice. dock blir kvällen lugn för jag ska vara i stallet kl halv 7 imorgon, härligt va?!

/a

HAHA



ruuuligt

min man!

 

måste kolla på gossip girl. NU! hade glömt bort min älskling chuck bass, hur man nu kan göra det.

http://www.youtube.com/watch?v=9ZpjRu8e46o

 

BÄÄST<3


pluggggggg

kom nyss in efter en liten kvällsrunda med bebben, jävligt mörkt ute men har man en bodyguard till hund så har man ;)
nu ska jag typ göra en kopp te och slänga mig i sängen och PLUGGA! naturkunskap är inte rikigt min grej men det är rätt lätt om man anstränger sig liiite!
känns lite ensamt hemma utan gurkan :( han och pappa åkte nämligen till england idag och kommer inte hem förrens på måndag.. och kan inte installera min nya dator förens då heller för att pappa har alla virus program och allt annat som behövs på jobbet :/ men men på måndag äntligen!!

men som sagt, nu är det pluggplugg!

over and out, sleep tight! / miche.


jag är så duktig.

bytte precis lakan, mamma brukar göra det åt mig annars men tänkte va lite duktig och göra det själv. det va sjuukt jobbigt och svårt men jag klarade det tillslut. Det finns hopp även för mig, tro det eller ej!

har inget mer att säga tror jag så jag signar ut, slut.


/ ange

home from work

kom hem från jobbet för en stund sen, tog en sväng förbi solakuten och bättrade på brännan också! behövligt måste jag lägga till, ja jag vet intressenivån är hög men..
skön kväll på jobbet i alla fall, inte så mkt folk som jag trodde så det flöt på bra.

sitter och tittar på idol nu, men det är ju bara för att uttagningarna är bäst sen när alla är utvalda blir det ju långtråkigt.. klockan 9 börjar säsongsavsnittet av criminal minds! bästa kriminalserien som finns, enligt mig iaf ;)
ska slänga mig i duschen en snabbis innan det börjar, vi hörs senare!!

PUSSSS! <3 M.
 


trött

haha jag är ju rolig. hade tråkigt så jag åkte till stallet och borstade lite på min älskpälsk och gick en promenad hem, så nu har jag gjort veckans träning. det är ju iallafall typ 3-4 km att gå hem.

snart börjar idol, så jävla kul :D kolla det här liksom, kloockrent!


dagens låt


@ home

kom nyss hem, sköönt. nu ska jag vila hela kvällen så jag blir frisk nångång. va ute och joggade med hästen, sen åkte jag och mötte pia och så gick vi till skolan och hälsade på, haha. saknar fan skolan konstigt nog..sen gick vi och åt BK och alla klagar på att man blir så onyttig när man är med mig...jag vet att ni älskar det innerst inne ;)

eftersom jag ska va hemma heela kvällen så ska jag blogga som en galning. michaela jobbar till 7 så hon kommer inte va så duktig på bloggningen, tur att jag finns!

*A

godmorgon

sitter här och dricker oboy som vanligt! ska vara i stallet vid 11 hade jag tänkt sen ska jag möta pia halv 2 idag  igen.

byyee fuckers!

håller med ange

måste bara flika in att jag håller med ange till 100%! travare är framavlade för att springa framför vagnen och that's it.

var iväg och köpte en ny dator nu i alla fall! det blev en marinblå högblank acer :) just nu ligger den och laddar så imorgon ska den invigas ;)

har typ inget roligt att skriva känns det som.. är seg som fan och funderar nästan på att gå och lägga mig? fast samtidigt är jag sjukt sugen på att festa :P men det får jag vänta med tills på lördag! då ska det bli jävligt kul ;D mer säger jag inte.
imorgon är det skola mellan 12-16.00 och sen ska jag hoppa in på jobbet några timmar och hjälpa till, orkar egentligen inte men vad gör man inte för sina kollegor ;) vad skulle dom göra utan mig?

jag och ange ska ju som sagt göra en presentation av varandra! det kommer nog upp imorgon eller senare om jag orkar börja nu :P men den som läser får se!

om jag inte bloggar något mer ikväll så god natt på eer och dröm sött (om mig såklart!) ;)

<3 M.








fortfarande sjuk

har förövrigt fått tillbaka min feber, usch..men inte så konstigt att jag aldrig blir frisk när jag aldrig tar det lugnt, men hur ska man hinna det liksom? har ju alltid saker som måste göras...

hopptränade förövrigt idag, gick jättebra faktiskt. tränade mycket byten och han blev lite hetsig och bytte fram och tillbaka för han fattar inte riktigt det 100 % än. + att det är jobbigt att byta på långsidorna och då blir det lite spänt och stutsigt. men jag är mycket nöjd iallafall, vilken stjärna jag har alltså <3 me love longtime!

imorgon blir det joggning på förmiddagen sen ska jag in till stan, jobba osv.

ska ta en dusch nu och mysa ner mig i sängen med min älskling och sova i tid idag. Så säger jag iförsig alltid och det slutar aldrig med att jag lägger mig i tid....men nångång lär jag väl lyckas.


godnatt

/ AAAnge

shiet pomfritt!

OMFG, hästen kan galoppera helt perfekt och hoppa 110!!!! Jag begär 70.000 MINST!

 

döda mig inte nu, snälla. JAG DRIVER MED ER!


svar på tal, skillnad på värde och pris

Okej, lite skrattretande och har egentligen inte orken att ödsla någon som helst energi på det här för jag vet att det inte kommer ge något, men nåt måste jag ju iallafall komma med.

Jag kommenterade på en tjejs blogg som har en travare, hon skrev att hon skulle få 50.000 för sin travare om hon sålde den. jag frågade då om hon verkligen trodde det på allvar. Och då skriver den här tjejen värsta "krönikan" om mig, mina åsikter och såkallade fördomar. Det är inga fördomar enligt mig utan fakta. Dessutom kan hon ju ta reda på lite mer fakta, jag har hjälpt till att rida 2 travare, en som ägaren inte vågade rida ut på, så jag hjälpte henne med det och en som skulle säljas, finns tillochmed filmbevis på det.

Det är somsagt stor skillnad på vad en häst är värd, och vad man får ut i pris. Det är liksom bara att ta sanningen, man får inte 50.000 för en travare, hallå? det fattar väl vem som helst. även om hästen är värd det i hennes ögon så gååår det inte. Jag tycker att min häst är värd 1 miljon, inte fan lägger jag ut en annons på honom för det priset, man får ju vara lite realistisk.

Enligt mig skulle lika gärna alla travare slaktas efter att dom har gått klart på travet, skulle vara mycket bättre för dom än att komma till nån nybörjare som får en häst som dessutom oftast är skadad och slut i benen som inte kan rida, och det är ju dels därför travare får så dåligt rykte för att det är massa människor som köper häst som egentligen inte ska ha det. Dessutom fattar jag inte varför man vill köpa en häst som inte kan galoppera och sen betala nästan mer än vad man fick ge för hästen i månaden??!! helt sjukt.

Och att jag klankade ner på hööks, hahhah OMG låt mig göra det. Om jag vill lägga pengar på märkesgrejer är väl fan inte det ditt problem? nej precis, låt mig köpa mina saker så kan du köpa kopiorna på hööks, i dont give a fuck. Och på din blogg står det att du ska debutera LB i dressyr, då får man knappt 50.000 för ett halvblod. Somsagt skillnad på värde och pris. Speciellt i dagens läge = lågkonjunktur, man får inte lika mycket för sin häst som man borde få iallafall, ens om man har ett fint halvblod/ponny/whatever med bra meriter.

Jag tror iallafall att alla med travare innerst inne vill ha en dyr, fin häst som kan galoppera om dom fick välja och hade ekonomin, jag fattar inte vad det är som är så roligt att skumpa runt på något som ofta är halta/skadade av travet och inte ens kan skritta ordentligt. Själv kostade min sadel mer än vad 3 travare gör tillsammans, fast  det kanske inte riktigt hör hit, bara lite rolig fakta.

MEN, jag tycker att det är jättebra att det är seriösa personer som köper travare och utbildar dem till fina hästar, det jag stör mig på är att alla med travare VILL se oss med andra hästar ha fördomar, jag bryr mig egentligen inte ett skit, tycker bara att det är synd om dom travarna med oerfarna ägare som inte fattar hur hästen ska ridas osv. Men kredd till er som faktiskt gör det bästa av situationen, det är jättekul.

Och om du säger att jag går runt och inte vill öppna mina ögon för att se vad jag nu ska se, så väljer jag fan att blunda hela livet!


OVER AND OUT!

/ Ange von Skinka





be back soon

måste lägga in den BÄSTA Justin Nozuka låten, "Be Back Soon" <3 sååååå jävla bra!


dagens låt


HAHA

kollade igenom mina bilder på facebook förut, och såg den här, HAHAHA fan va roligt. aja, det som hände på Utö, stannar på Utö, right jessica? ;)

 

*A


090909

godmorgon! sitter här och dricker lite oboy och fixar lite grejer. bra dag idag, soligt ute och jag är piggare, WIIEE, ingen feber eller nåt. heelt underbart!

nu ska jag fixa mig lite och åka iväg en snabbis. sen ska jag typ hem och inte göra nånting en stund för jag ska möta pia vid halv 2, så jag tar stallet efter det!


*A

fabulous day

imorgon är det en underbar dag, inte bara för att det är lill-lördag utan för att vi var vääärldens skönaste skoldag! företagsekonomi mellan 10.20-11.20 sen slutar vi, hur nice är inte det då? ;)

efter skolan ska jag och pappa luncha och sen ska vi åka och kolla på en ny dator åt mig! <3

nu ska jag sätta hårinpackning i håret och sen ska jag få massage av min teliareklams liknande bror! japp, min lillebror är typ en kopia av lillebrorsan i telia reklamen, asballt eller hur?! sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sätta på en film, blir nog kingdom of heaven! gaaalet bra film.

sleep tight fuckers, and a lot of love from meee / M.


as you die

måste bara lägga in den bästa takida låten just nu, den är från den senaste plattan "The Darker Instinct"

HAHAH <3


intressebävern sprang precis förbi...

Namn: Angelina Maria Schinkler Westerlund
Ålder: 19 snart 30
Familj: mamma, pappa, 2 syskon
Djur: 1 häst, 2 hundar

Intressen: dum fråga, häst såklart
Favoritmat: allt som är onyttigt
Musik: bra skit!
Personlig styrka: målmedveten
Personlig svaghet: bortskämd

Är du kär i någon?: no im not
Vad faller du för hos en kille?: små snoppar

fan vilka mesiga frågor, hon har säkert kommit på dom själv. BORING!

/ ANGE

blä.

hemma nu, gick tidigare från jobbet för att jag mådde så jävla dåligt. åååhhh pallar inte bli sjuk igen :(

ska gå och lägga mig snart så att jag pallar med morgondagen, är ledig från jobbet men har massa andra saker att göra.

fan vad tråkig michaelas presentation var, vi ska presentera varandra istället. det blir mycket mer spännande ;) fast jag kan ju göra den där med eftersom jag ändå inte har nåt för mig.



*A

about me

hejhej bloggeen!
tänkte att jag skulle göra en kort presentation av mig själv, coolt va? ;) ange ska också göra en, eller det blir hon tvungen till när hon ser det här inlägget.

Namn: Michaela Victoria Borghoff Bohlin
Ålder: Född 4/9 1990
Familj: mamma, pappa, 1 lillebror, 2 bonus föräldrar + ett bonus syskon
Djur: en hund

Intressen: hästnörd is my thing ;) har ridit sedan 4 års ålder vilket är 15 år nu! Spelar även fotboll.
Favoritmat: älskar ris! annars har jag nog ingen direkt favvorätt som jag kommer på..
Musik: lyssnar på allt men helst något man kan dansa till!
Personlig styrka: positiv och målmedveten
Personlig svaghet: lat

Är du kär i någon?: Nej inte för tillfället men det finns vissa som betyder lite extra!
Vad faller du för hos en kille?: Allt måste stämma! Jag är väldigt kräsen av mig så självklart går utseendet först! men faller lite extra för bruna ögon ;)

men nu blir det en kopp te framför tv:n, ska fortsätta kolla på idol! så jävla roligt program men gud vilka pinsamma människor det finns!

hörs lite senare fooks, <3 looove / M.


mera träning!!

nu har jag precis ätit och ska dra på mig ridbrallorna och cykla ner till stallet!
hörs ikväll snyggingar, cyaa

<3 m.

dagens låt


sjuuuk

ååhhh va dåligt jag mår. förkyld som faaan och hostar så mina lungor går sönder, kommer säkert få lunginflammation igen, eller svininfluensa.

gick iallafall AS bra att rida, fast efteråt var jag helt död, men sånt är livet. om typ 40 min ska jag åka till jobbet, måste knarka ipren nu alltså så jag överlever.


'A

run bitch

kom nyss hem från skolan, intressant va? haha nej men nu ska jag och min lilla bebbe ut och springa, jag känner att jag behöver komma igång på riktigt! tar nog långa rundan som är 1,2 mil och sen ikväll är det dressyrträning! FETT NICE!

vi hörs om en stund och då ska ni få se min otroligt heta tränings outfit!

PUSSINUSS SÅ LÄNGE! / M.


fan

missade precis bussen och nästa går 20 över. fast då hinner jag iförsig platta håret, så slipper jag göra det sen, smart jag är va? man måste ta vara på dagen. Idag blir det dressyrträning för mig och min häst, sådär roligt men det är sånt som måste göras, och jag är rätt bra på det så no problems.

nepp, platta håret och sen pilla mig i naveln en stund. mysigt!

sleepytime

nu ska jag sova eller iallafall försöka för jag är så jävla förkyld.


BYE FUCKERS och kommentera lite mera era geeks.


förövrigt hade vi besöksrekord idag!!!

gnatt

ett skämt?

världens fulaste person enligt mig är denna fräscha brutta med hennes otroligt sexiga lips! ni kanske förstår att jag pratar om kissie? har fan inga ord, tjejen är ju blind om hon tycker att hon ser bra ut? visst tycker lite synd om henne för att hon föddes med så fula läppar och vill härma mig men det finns fan en gräns.



/MICHAELA.


come on people, read!

nej nu är det dags att ta i med hårdhandskarna!! det här är fan inte okej, nu måste läsantalet öka!

kommer inte på något roligt att skriva om just nu.. ska tänka en stund så hörs vi lite senare!

under tiden kan ni ju kolla på världens roligaste klipp från hjälp! haha i love örjan <3




fail för blondinbella

okej, nån måste förklara för blondinbella att det inte är okej att ha ridbyxor på sig till vardags. alltså hur mycket jag än älskar hästar och ridning så kommer jag aldrig sätta på mig ett par ridbyxor till en blus och gå ut, det liksom....finns inte på världskartan att man gör så. ridbyxor är inte snyggt, speciellt inte om dom kommer från zara, okej om det hade varit pikeur, eller nej. INTE OK!!! snälla kan nån gå och klippa sönder hennes byxor!


bild från blondinbella.se


"kollar" film

kollar på män som hatar kvinnor, eller aa typ men den va tråkig så pallade inte kolla klart, inte michaela heller så hon drog precis hem..

pallar inte skriva nåt mer nu, är så jävla tråkigt med världens fulaste bloggdesign..hjälp nån?

lika som bär?

helt underbart!

 

 

sitter och planerar veckans schema som blir jävligt chill. bara 2 jobbdagar och sen typ ingenting mer förutom stallet, och kanske utgång eller nåt annat roligt i helgen, den som lever får se helt enkelt. förövrigt suger michaela på att blogga.......


en hemsk sak har hänt

jag har brytit av en nagel :( det gör så jävla ont och ser ut som ett mansfinger nu. ni måste tycka synd om mig nu, hoppas ni förstår det.

ska fixa mina andra naglar som är kvar nu, fransk manikyr som vanligt, har inte tid att blogga alltså, måste äta chips med.

dagens låt



So baby don’t worry, you are my only


/ angiiieee

at school

kul helg jag har framför mig.. vi har prov i företagsekonomi på måndag, det innebär ju att jag ska plugga inför det + att jag ska jobba i helgen.. känns lite segt men behövligt, har varit ett rätt högt tempo nu på senaste, men som jag brukar säga, det är bara att köra ;)

efter skolan ska jag och pappa åka och köpa en ny data till mig! vill ha en snygg och stilren, helst högblank i svart!
ikväll ska jag iväg och simma, och det var ju inte igår kan jag ju bara påpeka för intresseklubbens medlemmar!

men höres ikväll sötisar,

over and oout, # M.

stallet

nu drar jag till stallet, hemma vid 16 igen.

//// angelina skinka

can't sleep

kul, klockan är snart 2 och jag är vaken!! är egentligen pigg men anledningen till att jag inte kan sova är för att min näsa är så täppt så att jag kan inte andas när jag ligger ner.. ja jag vet, intresseklubben antecknar men det är faktiskt jättejobbigt..
aja ska dricka en kopp te och försöka hitta mitt nässpray som typ är borta! men slänger in några bilder från min födelsedag först ;)


jag och adam! 

 
me in tha bar!

 
jag och jessi, inte nyktert dock..


YES, min kära bror kom nyss in med nässpray till mig, natten är räddad! sov gott <3


=)

nu ska jag städa mitt rum, de är KAOS. kläder överallt osv osv osv.

sen ska jag sova, godnatt älsklingar och hatobjekt

fillepille

här är min kära lilla vän Felicia i somras, visst är hennes outfit underbar?! efter att ha umgåtts med mig (?) lite mer så har hon nu bytt upp sig och rider med tretorn och GPA hjälm, visst är det underbart! alla borde hänga lite mer med mig så vi slipper alla skogsmulle ryttare med ful utrustning, se bara vilken dålig sits man får av att rida i shorts och stövlar från Hööks, jag lovar att hon blev 10000 gånger bättre efter hon bytte utrustning.

 

OBS! ta det som tequilan, med en nypa salt ;)

 

/ Angelina


FTW

jag har blivit sjuk igen, äre ett jävla skämt eller??? CEEPEEE.

idag har jag haft träning för sophie, hon va jätteduktig, jag tvingade henne att hoppa lite högre MOAHAHA :D eviiil. men hon skötte sig så jag är nöjd. men lucky va elak och piskade mig med sin jävla svans och jag ba: de där gjorde du med flit sophie, hahah som att hon styr över hästens svans. åkte och red min häst och tillbringade 4 timmar där, kom hem kl 21, och då hade jag inte ätit nåt på hela dan så nu har jag ätit massor. äta bör man annars dör man. hihihi.

har inget att skriva och är fett trött så jag signar ut nu, återkommer om jag kommer på nåt roligt vilket jag gjorde nu. ni ska få se en asrolig bild på my beloved friend.

och vadå, tycker vi borde ta betalt för sån där jävla smygreklam på våran kända blogg....vi begär minst 1 miljon, eller ett ligg, funkar också.

hejdå


almost monday.. again

happ, måndag imorgon och en helt ny vecka på ingång.. får liiite ångest då det är en jobbig vecka eftersom jag jobbar hela helgen :( men pengar är ju pengar och vem vill vara utan det? inte jag i alla fall!

men nu är jag dödstrött, dags för att krypa ner i sängen och titta på film! ska vara i stallet 07.45 imorgon nämligen..

btw, tänkte vara lite extra snäll och länka till en ny het blogg! http://mbhockey.blogg.se check it out!!!

PUSSSPUSSS

MICHAELAAAAA.


typ sjuk...

HEY HOE!
vaknade nyss.. mår förjävligt, ont i huvudet, fryser och är täppt i näsan :( stackars lilla mig. Skulle spelat match klockan 1 men med tanke på hur jag mår så får tjejerna kämpa själva! go girls!

ska strax hem till pappa och fira mig lite, vi ska äta munkar! i love donuts.
halv 6 fortsätter firandet av mig hos min kusin <3 dom har bakat tårta till mig och så ska vi grilla oxfilé, lyxigt va? ;)

igår var vi iaf på huset (läs cattelin), kim uppträdde ;) kul att träffa honom!

men vi hörs ikväll efter allt firande! ;)

 

PUSSINUSS / M.


im in miami bitch

YOYOYOOO HOES N BROES!

kom nyss hem, och JAAA förfan, jag är nykter :D :D så jävla bra jag är. va på huset eller cattelin men det kommer alltid va huset för mig. kim och dom sjöng och frida var där, och min stalker. och som vanligt kom de fram nån och fråga om jag vart i magaluf....................

aja nu ska jag äta chips och sen sova. sophie kommer terrorisera mig imorn säkert kl 9 för jag ska hjälpa henne och hoppa så time to sleep.

nattinatti

finally

YES, nu börjar jag må lite bättre, med betoning på lite, men iallafall.


KÖR VI IKVÄLL IGEN?
















FYFAN vad dåligt jag mår.

bakis som ett jävla as. mitt huvud håller på att sprängas. och kvällen var typ helt störd ?!?! först började vi föra i årsta, jag har aldrig varit där förut så det va en upplevelse. sen drar vi in till metro, hade bord där för michaela fyllde ju år som alla vet. sen blev jag och sophie så jävla sura för dom vägrade spela våran låt så vi fick nåt ryck och drar till huset, haha.

jag trodde klockan va 3 men den va bara 1, så vi fortsätter där och dricker och träffar massa personer, typ alla gamla vanliga huset folk, eller iaf några. sen får vi ett till ryck och drar därifrån och jag håller på att bryta benen typ hela vägen till tiunnelbanan. och sen träffar vi några jävla random norrlänningar och här börjar det sjukaste, helt serrriiiöst, vad höll vi på med?! :p åker till medis med dom och på tunnelbanan va det världens coolaste kille som kunde göra SKIIITsnabbt med en sån där kub med olika färger som man ska ändra, jag sa att han va min idol och han ville va med på bloggen så varsågod, du är fortfarande min idol vad du nu heter!

sen följer vi med dom till nåt jävla söderhak, HALLÅÅÅÅÅ så jävla hemskt va det. och så klagade dom på hur jag pratar och mobbade min pradamobil, såå typiskt norrlänningar, dom har så mycket fördomar och säger att vi är dryga. BLÄ. men dom va rätt schyssta ändå, satt där och drack vin typ. sen när det stängde så tar vi en jävla taxi till SÖDERSJUKHUSET!!!!!!!!!!!! för det bodde nån som det va efterfest hos där brevid, och vi gick in, och gick ut. och går och tar en buss till gullmars och sen träffade jag michaela och matilda och drog hem.

sen blir det inga mer detaljer för er.
förutom att jag vill spy men kan inte och att mitt huvud gör jävligt ont och att jag typ vill DÖ. så jävla synd om mig :'(


drunk as..?

jag och matilda kom nyss hem från krogen, underbar kväll men är fortfarande dragen som fan... dags att gå och lägga sig, TTYL (talk to you later för dom som är retarded)!

pusssssssssssssssssss! / 19 åringen majk.

idag är det ingen vanlig dag

för det är michaelas födelsedag, GRATTIS för 10 gången. skoja, 2 gången.

har varit i stallet hela förmiddagen med världens bästa häst. skrittade ut i en timme, det innebär att jag har jäkligt ont i rumpan nu, men det är smällar man får ta.

nu ska jag åka och sola och fixa lite grejer sen ska jag fixa mig i tid, jag är ju alltid så seg av mig, dock inte lika seg som sengångaren själv, michaela. inte så konstigt iförsig när hon är släkt med sid från ice age.

aja ska byta om nu för sen kommer sophie och hämtar mig på världens coolaste moppe, så oliver kan ju köra upp sin fula bil i sin håriga rumpa för moppen äger honom så hårt, inte för att det är speciellt svårt.


PUSS!


almost nineteen

klockan är 23.33 vilket innebär att jag fyller år om exakt 27 minuter!

monterade nyss ihop min nya säng som jag har fått av mamma, en jättefin med ekram ;) tack käraste mamma!
jahapp, dags att gå och lägga sig snart så att morgondagen kommer fortare, kommer att bli så jävla kul imorgonkväll! så hoppas att alla taggar till inför metro ;)

men time for a ansiktsbehandling och sen ska jag måla naglarna för den som undrar, intresseblanketterna finns att skriva under också!

pussenusse! / mic

glömde en sak....

som är så typiskt mig. varför vill man alltid ha det man inte kan få, och sen när man har fått det (jag brukar få det jag vill) så vill man helt plötsligt inte ha det igen, och sen när man förlorat sin chans på vad det nu är, så vill man ha det igen.


är det bara jag, eller är det så för alla?

jävla blogg

michaela tjatar på att jag ska blogga. men jag har typ inget intressant att komma med. är på jättedåligt humör för jag har ont i halsen och det är typ regnstorm ute :( om det är det imorgon kommer jag gå i ide och vakna nångång i april, eller maj.

eftersom michaela fyller 19 år imorgon, inte speciellt stort eller roligt alls, själv har jag varit 19 i snart ett år. frågan är om jag ska köpa en present, men det tror jag inte för att jag fick ingen av henne när jag fyllde år, hon sa att jag skulle få det men fick inte ett skit (vad jag kommer ihåg) haha ;) kommer fan inte ens ihåg vad jag fick alls när jag fyllde år, måste vart nåt dåligt alltså. skandal.

aja, michaela får iallafall en liten födelsedagssång eftersom jag är så profsig på att lägga in youtube länkar.


working

sitter här och sliter på jobbet, alltså sitter i telefon och är inne på facebook och bloggar. det är typ fest här med en orkester och jättemycket folk som går runt och minglar med öl och xider, själv dricker jag vatten och taggar inför imorgon, WIIIEEEE :D

drog in till stan efter stallet och mötte pia, jessica och michaela. hittade JÄTTEmycket som jag ville ha, men köpte bara en kappa/trench och ipodhörlurar och nagellack, ta gärna upp en intresseballong. skulle ha en ralph lauren skjorta men hittade ingen :(

angående min älskade bäbishäst så är han lite öm i ena framhoven, typ minimalt lite men iallafall, min hovslagare va ute och kollade imorse, så han ska skrittas tills på söndag sen ska han komma igen om det inte är bra. suck :( stackars min nussi. ska köpa nåt fint till honom så han blir bra fortare.

hörs när jag kommer hem eller nåt.




home again

hey!
kom hem från stan för en liten stund sen, har nyss provat allt inför imorgon och det sitter som handen i handsken!
jag mötte upp pia, ange och efter en stund kom jessi, vi åt på donken sen gick vi runt och kollade i massa olika affärer, jag och ange drömde om att vara rika när vi kom in på mathilde och NK... man vill ju verkligen ha allt där inne! därför söker vi 2 snygga män, helst inte över 40, som har extremt god ekonomi för mysiga hemmakvällar, eller iaf nån gång ibland om det är inte party på g! ;)

nu ska jag hjälpa mamma att tvätta lite och sen ska jag ner och sola en snabbis, uppdaterar later!

pussinussi / M is the shit.


at school

tjoho, michaela här! sitter på min naturkunskap och gör en labbrapport just nu, rätt kul om jag ska vara ärlig ;)

min körlektion imorse gick ju såå otroligt bra, men att jag är proffsig är ju ingen nyhet! right?

mår förövrigt sjukt jävla bra, allt har löst sig nu så jag mår bättre än bäst och energin är på topp! fast det kanske beror på att jag drack en koffeindryck från vitamin focus nyss.. asgod och perfekt att dricka på lektionen! koncentrationen blir verkligen på topp.

slutar om typ 1 timme, då ska jag hem och gå ut med bebben och sen åka och möta jessi, ange och pia i stan för att gå på bolaget och inhandla lite alkoholhaltiga drycker samt hämta upp en klänning till mig som jag ska ha imorgon ;) fattar inte ens att jag fyller år då, känns som att det var 10000 år sen jag fyllde 18 :P

imorgon ska jag vara hemma från skolan, jag vet, lite oproffsigt men vi har bara en lektion! ska sova ut istället och sen i lugn och ro åka in till frissan och fixa håret ;) ska möta upp tjejerna vid 7 för att föra innan vi åker in till stan!

men dags att gå igenom labbrapporten nu, uppdaterar när jag kommer hem från stan!

cy / blivande 19-åringen.mick

stallet nästa!

wohooo jag vaknade i tid! mamma ringde och väckte mig kl 9 och nu har jag ätit frukost. jag bantar så det blev bara saft och lite choklad, alltså går bantningen inte så bra, haha. fast jag kanske inte behöver det egentligen, bara nåt jag kommit på sådär.

nej nu ska jag sätta på mig lite kläder och sen åka. frågan är om jag hinner rida innan P kommer. tveksamt, men den som lever får se.



BRB!

personlig coach?

yooooo everybody!
tror att ange försöker framstå som liiite proffsigare än hon egentligen är. hon hade nämligen tänkt ta 2200 för jackan från början, men som tur är fick jag henne att iaf öka priset till 2500 med tanke på att den är så pass ny! haha, så buisness woman var väl att ta i en aning.

förresten, min pappa är världens bästa! fick en träningssäsong på min ridklubb idag! underbara älskade, tack <3

har så extremt tråkigt just nu och hur mkt energi som helst känns det som, måste nog vara colan jag drack för en stund sen.. onödigt nu om jag tänker efter med tanke på att jag bantar, men som man brukar säga, det är lätt att vara efterklok ;) får väl gå och dricka ett glas mjölk, har hört att det ska göra en lugn och avslappnad? fast jag vete fan om jag tror på det, men det är fan värt att testa i det här läget.

uppdaterar imorgon innan körlektionen, men sitt inte uppe och vänta ;) för den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge!

good night <3 / michaaa

dagens låt



har typ hjärnsläpp så kom inte på nån rolig låt så det får bli den här som jag redan är trött på. ENJOY!

jag är en bussines woman!

fick ett ryck idag och ville sälja min fjällräven av nån anledning, kanske för att den inte riktigt är min typ av stil? men men, la in en annons på blocket och fick typ jättemånga svar, så jag sålde den nyss, kanske var lite för billig med tanke på att jag köpt den i januari tror jag. men men 2500 kr rikare blev jag, NIIIIIIIIIIIIICE. fast jag måste ju ändå köpa en ny jacka, så imorn ska jag in till stan och hitta nån.

men jag kommer ändå sakna min jacka, den va så skön att ha i stallet :( vet ändå innerst inne att jag säkert kommer köpa en ny i januari när jag håller på att frysa ihjäl, ganska typiskt mig ;) jag lever lite för mycket för stunden tror jag.

imorgon har jag bestämt att jag ska vara i stallet halv 10, kan bli svårt men jag måste för jag har en dejt med peter kl 11.


PUSS

sugen?

 

nån som är sugen på pizza? ;)

my knee

tjuhu!
kom nyss hem från fotbollen, och i slutet av träningen så gör jag illa knät på något sätt.. kul. aja det blir nog bättre imorgon får vi hoppas! åkte in till stan med ange en stund innan träningen, sen mötte jag björn och willy! vi gick till zara för att kolla på en klänning till mig men jag hittade tyvärr ingen där :/ men björn köpte iaf en jättegod parfym, så nu är det bara ut och ragga ;) haha.

imorgon har jag körlektion kl.10.00 innan skolan börjar, slutar runt 3 och sen blir det nog till att åka hem och ta det lugnt med tanke på knät :P

men dags för en dusch! skriver senare,

xoxo, mickiiis.





jobbar

sitter och jobbar lite, sjuuukt långtråkigt men slutar om 1½ timme så det är skönt. jag och michaela åkte in till stan en stund innan jag började jobba och så skulle vi träffa björn men han va så seg så jag va tvungen att åka.

aja nu ska jag fortsätta jobba lite, sen ska jag möta upp nån som ska köpa min fjällräven ;) haha.


byeee


onsdag

haha michaela kommer aldrig gå på den där stalltjänsten, i know youuuu ;) aja, har precis ätit frukost/lunch/middag? och ska platta håret och åka till stallet. ska gå ut med hundarna först bara. sen ska jag hämta en grej på posten om jag orkar och sen blir det jobb.

såååå ni får ha det så bra och sakna mig inte för mycket :)


<3

stämningen är på topp

good morning!
det var egentligen tänkt att jag skulle vara påväg till stallet just nu för att ha stalltjänst, men vädret är fan inte okej att cykla i! så tänkte faktiskt unna mig att stanna hemma från stalltjänsten idag.. förlåt isabell men hoppas att du hajar läget.
haha och självklart ska inte den här bloggen bli en depp blogg, men kände att jag behövde spotta ur mig några rader om hur läget är ändå, och tack för den fina sången ange! det lättade ju upp stämningen rätt rejält :P

första lektionen börjar halv 11 idag, och det är nog lika bra att jag är vaken istället för att gå och lägga mig igen så att jag inte råkar komma försent!
eftersom jag är uppe i så god tid så ska jag gå och göra en megafrukost och äta framför tv:n! vi hörs senare,


/MMM.

lite ärlighet



om jag ska va ärlig så har jag också lite problem. jag blir aldrig nöjd, även fast jag vill. jag och michaela får deppa lite tillsammans. så kanske hon kan lära mig hur man blir nöjd.



ÅÅÅHHHH

WTF michaela du kan ju inte göra den här bloggen till en sorgsen kärleksproblems blogg. det är inte OK! killar är bara till för en sak, det måste du lära dig. gifta dig kan du göra när du blir 40+ MINST :)

du är alldeles för dålig på spelets regler.


PUSS på dig <3 och här kommer en låt, just for you!


need to write!

fan, jag ska nog bli nunna. jag hatar allt som har med känslor att göra.. varför varför alltid jag?
jag vet vad jag är värd och om du inte visar det tillbaks så finns det inte mkt annat att göra än att gilla läget.. men men jag tänker inte sitta och deppa för det tjänar ingenting till! kände bara att jag behövde skriva några rader. hur som helst kan ingenting ändra på att jag gillar dig, och någonstans vet jag att du gillar mig också, vi är bara så äckligt envisa att vi bara kör våra egna race.

så, nu ska jag och gurkan ut med hunden innan vi går och lägger oss. upp tidigt som fan imorgon för att vara i stallet 07.45! sen skola till 14.35 och på kvällen fotbollsträning!

sov sött! / the only one, M.

nice

fick åka och sko min häst idag, ibland har jag tur, lite iallafall. blev inte så jättedyrt heller, fast bara framhovarna som är fixade, fast dom är inte helt klara. kanske måsta plastas på torsdag, kunde inte göra det idag om han får nåt sömstick. 400 kr per hov. billigt och bra! får hålla tummarna bara att dom håller och att han inte blir öm eller nåt, då vet jag fan inte vad jag gör. har haft otur hela jävla sommaren känns det som.

annars har det fan inte hänt nåt spännande idag, men det är ju måndag så det kunde man väl inte vänta sig att det skulle göra. eller med närmare eftertanke så är det nog tisdag...stallmötet va inte så spännande, inget bråk eller tjafs, jag som hade väntat mig lite action.

jag gjorde iallafall dagens goda gärning, om inte årets. jag räddade en jättegullig mus från en råttfälla i stallet. för det första så kan man ju undra vem som är så jävla korkad och lägger ut en råttfälla från 50 talet från första början och jag kan ju inte skriva ut namnet på idioten men han börjar på samma bokstav som mig och är gammal och äcklig. och musen hade ju liksom inte dött utan bara fastnat och den va jäääättesöt och ledsen så jag fick typ panik. men sen kom min syrra och räddade den och jag stog och kollade på för jag vågade inte röra den, men jag va ändå delaktig! :) hoppas att den överlevde, den blev ju rätt mosad liksom..

nu ska jag kolla på bigbrother, hahah wiiieee. sen ska jag sova för jag har fett ont i huvudet.



XX / angebange

back on track

helluu!
kom nyss hem från stallet, hade dressyrträning och det gick superbra! känns äntligen som jag är påväg uppåt igen! hade ju inte så bra träningsmöjligheter med min gamla tant men nu är jag tillbaka på banan ;)
på vägen hem mötte jag christoffer, han skulle träna hockey så jag följde med upp till hallen några minuter och kollade på! hatar att jag älskar den där sporten, det är seriöst den bästa killsporten...

måste nog ta en dusch nu känner jag, orkar inte göra det imorgon bitti eftersom jag ska va i stallet kl. 07.45!!!
uppdaterar om dagen lite senare,

pusss så länge / michaela.


1/9

hinner inte blogga nåt nu, ska fixa mig och sen åka iväg på hemliga uppdrag.


TTYL

RSS 2.0