30 december

Idag är det nästsista dagen på 2009. Och 30 dagar tills jag fyller 20 år, tror jag iallafall. Imorgon är det ju nyårsafton, och det brukar ju oftast inte bli så kul, inte för att låta negativ men det är ju verkligen så. Förra året firade vi tolvslaget springandes till pendeln, förutom Michaela dåra som tyckte att en taxi till Spånga verkade roligare....

Hoppas att det här året blir lite roligare iallafall. Jag har iallafall fixat allt. Klänning, naglar osv osv osv. Fast, kanske skulle behövt färga håret och vara lite brunare. Vet inte riktigt varför jag bloggar, vi har ju blogguppehåll. Det blev alldeles för stor press så vi gick in i väggen och tillbringade en tid på ett behandlingshem för utbrända bloggare. Men det är rätt många som vill att vi ska börja igen, och det är fortfarande 10 störda personer som går in här varje dag. Ni måste vara riktigt jävla uttråkade. Men iallafall, vi tänkte köra en ny fresh start 2010. Fast nu har ju båda två pojkvänner så det kanske inte blir lika mycket äventyr som förut.

Men skitsamma. Nu ska jag försöka fixa min mobil som är värdelös, den tål inte kyla så den stängs av lite då och då. Sen ska jag åka och sola lite. Skulle åkt till stan men det blev inte så för min pojkvän är efterbliven.






 

 

/ange


GOD JUL!

Jag vet att vi har blogguppehåll, men jag har inget att göra och tänkte önska er som fortfarande går in här varje dag (vet inte varför ni gör det men iallafall) en god jul!

 

Jag har btw världens segaste familj.......alla sitter och väntar på oss hos mormor, och mamma håller fortfarande på att fixa sig. Men nu tror jag att vi äntligen ska åka, så GOD fucking JUL!

 

 

 

/Angelina


god jävla natt

yoyoyo!
va ett tag sen nu, skäms rikigt rejält.. men det är smällar man får ta liksom. kommer inte på något vettigt att skriva mer än att jag längtar in till min säng just nu.. ligger i soffan med ett glas billig julmust och en sprattlande och ylande hund brevid, fråga mig inte vad han drömmer om.

ange och jag snackade om en lite längre bloggpaus framöver, låter skönt fast samtidigt lite sorligt.. dock suger vi på att uppdatera (läs jag, ange får fan en guldstjärna för att hon har hållt igång) så det kommer ju inte att bli någon skillnad direkt, så från och med nu är det bloggpaus, iaf för min del!

vi ses i framtiden när inspirationen flödar som självaste nilen!

PUSSAR OCH KRAMAR, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR (i förskott)!

tänkte vara schysst och avsluta med adams mening: "sov gott, dröm sött, vakna lycklig!" samt en liten bild på mig eftersom det är det sista inlägget på ett tag, sakna mig inte allt för mycket.





/ Michaela


hehehehehe


..............

nu ska jag duscha bort all öl.

ska aldrig mer gå ut

Jag ska aldrig mer gå ut på krogen. Förra helgen blev jag nästan nerslagen för jag råkade säga tjcokis till en tjej. och idag så va det en fitta som hällde ner mig och jessica med öl!!!!!!!!!!!!!! så hela mitt hår och mina kläder blev nerspillda. Jävla hora äckel fitt tjej. eftersom jag inte är så stakr så fick michaela ge igen och hälla en drink på henne. men nu ska jag börja gymma och träna MMA så jag kan slå ner alla som förstör för mig.
hedjå

julfest + utgång

Fan vad dåliga vi är på att blogga. Alla våra tusentals besökare försvinner ju...buhu. Men men. Jag kom nyss hem från stallet, inte mysigt när det är så kallt fast man får ju stå ut. Nu ska jag ta en dusch och börja fixa mig lite. Ska på julfest med jobbet ikväll, känner mig gaaanska otaggad inför det, det är typ bara tjejer som jobbar på mitt jobb. Fast jag har ju pojkvän så det spelar väl ingen roll men lite tråkigt iallafall.

Ska iallafall ut efter, såklart. Tror vi kör all in ikväll, kanske. HEHE =)






BYE!

,


1 december


RSS 2.0